QUOTE(*Radvileee @ 2013 07 29, 15:08)
QUOTE(Mil@na @ 2013 07 29, 22:23)
Mielai pasidalinčiau, tik nemoku čia įkelti, gal galėtų kas pagelbėti
QUOTE(Mil@na @ 2013 07 29, 23:23)
QUOTE(*Radvileee @ 2013 07 30, 10:02)
Mielai pasidalinčiau, tik nemoku čia įkelti, gal galėtų kas pagelbėti
Galiu atsiųsti į el. paštą 
bendraukite per až
Gal kas galetu pasidalint romenisku skaiciu schema?
QUOTE(Lerona @ 2013 08 07, 12:09)
Sveikos merginos, ar galetumet pasidalinti graziais nedideliais seniais besmegianiais, kad zaisliukus ant eglutes butu galima padaryti.?
Jei kam nesunku, buciau dekinga.
Naujas_WinRAR_archyvas.rar - 21.0 Mb
QUOTE(Uodegyte @ 2013 08 07, 17:34)
Na ma cia nieko nepavyks kaip suprantu atsisiusti, neturiu tasku
QUOTE(Lerona @ 2013 08 07, 18:54)
taisykles 1 psl pasikaitykite ,rašom į až
gal kuri turit sia schea gera.. parsisiunciau is osinkos, bet ji man itartina - sudejus spalvas pagal duota sarasa kazkokios keistos..biojau akd ensigautu nesamone..
P.S. kiektureju schemu visos dingo..turejau atskira flasha ir jis numire...turejau lyg kopija kmpa ar harde, bet neberandu....esu giliam liudesyje...
P.S. kiektureju schemu visos dingo..turejau atskira flasha ir jis numire...turejau lyg kopija kmpa ar harde, bet neberandu....esu giliam liudesyje...
QUOTE(Daisiuke @ 2013 08 07, 19:22)
gal kuri turit sia schea gera.. parsisiunciau is osinkos, bet ji man itartina - sudejus spalvas pagal duota sarasa kazkokios keistos..biojau akd ensigautu nesamone..
nezinau ar ji gera paziurek cia reikia registracijos ,schema xsd formate
Sveikos , gal kuri nors turite nedidelių orchidėjų schemučių?
Būtų labai šaunu jei būtų tik keli žiedeliai