Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Girl, nebent čia ne tie patys g.gif eisiu į akropolį patikrint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 02 15, 12:56)
279.. blink.gif man gavosi 94lt  biggrin.gif

Super tada. bigsmile.gif . joa tokia kaina kažkur, nes už populiariuosius bella, jie brangesni dar smile.gif man ta raudona spalva tai nea, bet tau tikiu, kad labai tiks 4u.gif o buvo tuo metu gal ir kitų spalvų? kažkaip niekad tais swarovski nesižavėjau, bet dabar pradėjo patikt
Papildyta:
QUOTE(Gisana @ 2013 02 15, 12:59)
Girl, nebent čia ne tie patys  g.gif eisiu į akropolį patikrint  biggrin.gif

na tikrai tie patys lyg g.gif kad išvis nėra Kristianoj swarovskių už tokia kainą kaip tu, kad paėmei, nebent gal kokios miniatiūrinės akutės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 02 15, 12:59)
Girl, nebent čia ne tie patys  g.gif eisiu į akropolį patikrint  biggrin.gif

tie patys, tie patys biggrin.gif , kaip tik praejusi savaitgali ziurejau smile.gif . tik raudonu nebuvo
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2013 02 15, 13:02)
Super tada. bigsmile.gif . joa tokia kaina kažkur, nes už populiariuosius bella, jie brangesni dar smile.gif  man ta raudona spalva tai nea, bet tau tikiu, kad labai tiks 4u.gif  o buvo tuo metu gal ir kitų spalvų? kažkaip niekad tais swarovski nesižavėjau, bet dabar pradėjo patikt
Papildyta:

na tikrai tie patys lyg g.gif  kad išvis nėra Kristianoj swarovskių už tokia kainą kaip tu, kad paėmei, nebent gal kokios miniatiūrinės akutės biggrin.gif

Tinka, jau šiandien jais pasipuošus biggrin.gif padarysiu nuotraukų, galėsiu čia įkelt smile.gif tuo metu buvo šitie raudoni ir fuschia spalva (tokia ružava), tai ilgai rinkausi tarp jų ir nusprendžiau raudonus paimt rolleyes.gif aš irgi kažkaip nesižavėjau, bet čia jau mano antras komplektas, dar turiu akutes žalias dvi poras biggrin.gif ir dar bella labai noriu, bet jiems akcijos niekad nebūna biggrin.gif tai noriu nusipirkti LT. O už tokią kainą Kristianoj swarovskių turbūt išvis nenusipirksi, nes akučių ir tų pora kainuoja 200lt biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Gisana, pasirodyk thumbup.gif na sakau, prie tavo plaukų, tamsių bruožų turėtų labai gerai žiūrėtis smile.gif
Atsakyti
As labai noriu pagirti levis dzinsiukus.
buvo labai keistas zymejimais (5,7 ir t.t.).
as su savo ~98-99cm pasiemiau 5 smile.gif
kai gavau - galvojau neilisiu niekaip, nes ant etiketes rase 27.
bet siaip tinka puikiai, dar jei kiek sukusiu arba prasitemps truputi - isvis liuks bus wub.gif
didesniu turbut uzpakalis kabetu.
va sitie wub.gif
dzinsiukai

o dar parduociau berniukiskus old navy dzinsiukus su flysiniu pamusalu, dydis 2T. sitie gavosi 61 lt, parduosiu uz 50lt. Arba keiciu i kitokius, su platesniu juosmenuku.
user posted image

ir GAP su pamusaliuku, dydis 18-24. man gavosi 76 lt, parduosiu uz 60lt
user posted image
Arba keisciau i didesniu, pvz 2-3 metukams.
mano burbuliukui siauri truputi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2013 02 14, 22:45)
Siulau per mazas Aeropostale kelnes kasdienai, dydis M, spalvaliko tik unreal teal per klubus 98-100 cm, kaina 43 lt

http://www.aeroposta...3595054.2045406

Laukiu prisijungianciu ir pirksiu didesni dydi, nes jos nerealios thumbup.gif  wub.gif

gal jungciausi, jei nepavelavau dar, tik man mistika ten su dydziais, gal kas galetumet apsviesti g.gif jeigu siaip rubus nesioju S, tai koki ten maikem ir kelnem reiktu imti g.gif ten toj lentelej matmenys coliais kaip suprantu parasyta? ar cm? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 02 15, 12:49)
user posted image
Ruelaloj buvo SALE  smile.gif

Aš irgi šituos gavau 4u.gif Man tai jie nerealūs, labai labai gražūs, bet čia turbūt dar ir todėl, kad man labai patinka ir tinka raudona splava blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2013 02 15, 12:15)
As labai noriu pagirti levis dzinsiukus.
buvo labai keistas zymejimais (5,7 ir t.t.).
as su savo ~98-99cm pasiemiau 5 smile.gif
kai gavau - galvojau neilisiu niekaip, nes ant etiketes rase 27.
bet siaip tinka puikiai, dar jei kiek sukusiu arba prasitemps truputi - isvis liuks bus wub.gif
didesniu turbut uzpakalis kabetu.
va sitie wub.gif
dzinsiukai

o dar parduociau berniukiskus old navy dzinsiukus su flysiniu pamusalu, dydis 2T. sitie gavosi 61 lt, parduosiu uz 50lt. Arba keiciu i kitokius, su platesniu juosmenuku.
user posted image

ir GAP su pamusaliuku, dydis 18-24. man gavosi 76 lt, parduosiu uz 60lt
user posted image
Arba keisciau i didesniu, pvz 2-3 metukams.
mano burbuliukui siauri truputi doh.gif

O Gap dzinsiuku liemuo su guma?
Atsakyti
Ar turit crocsams koki koduka ? aciu 4u.gif
Atsakyti
Labai jcrew laukiu, truputį trūksta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Noriu pasiūlyti per mergaites pirktus naujus žieminius TIMBERLAND ilgaaulius. Spalva tamsiai ruda-šokoladinė smile.gif
Dydis 9,5 USA, vidpadis apie 27 cm., atitinka 40 d.
Aprašymas batukų http://www.amazon.co...a...41&sr=1-117
user posted image
Atsakyti