Nestumo neplanavau, jokiu nei nestumo nei pms pozymiu nera, jauciuosi kaip niekada gerai ir visiskai pasimetusi
 Idomu kuo cia baigsis
 Idomu kuo cia baigsis  

Idomu kuo cia baigsis
 Idomu kuo cia baigsis  

Idomu kuo cia baigsis
 Idomu kuo cia baigsis 
 Dar negadinai?
 Dar negadinai?

Ryt turbut jau teks pirkti..
 Ryt turbut jau teks pirkti.. 

tai kai planuoji neiseina apie tai negalvoti. Beto norisi kad tai butu laukiamas, o ne netyciukas
  tai kai planuoji neiseina apie tai negalvoti. Beto norisi kad tai butu laukiamas, o ne netyciukas  
 jausciausi daug praradusi nepatirdama to pradzios dziaugsmelio
 jausciausi daug praradusi nepatirdama to pradzios dziaugsmelio  

Dariausi kokiu 5 NT
  Dariausi kokiu 5 NT   ir visi neigiami .. Bet as cia internete pasiskaiciau ,kad ivikus ovuliacijai ,jei apvaisinamas kaisuinelis jis isitvirtina tik po kazkur 7 dieneliu ,tai as taip suprantu ,kad tas 7 d nesi dar nescia
  ir visi neigiami .. Bet as cia internete pasiskaiciau ,kad ivikus ovuliacijai ,jei apvaisinamas kaisuinelis jis isitvirtina tik po kazkur 7 dieneliu ,tai as taip suprantu ,kad tas 7 d nesi dar nescia   ? Beje skaiciau ,kad testas parodytu teigiama atsakyma turi buti panasiai 3 savaites nescia ,nes tik tada pradeda gamintis chg hormonas ar ne ? Tai as taip suprantu ,kad man testas (jei as nescia) turetu parodyti atsakyma tik sios savaites pabaigoj arba kitos savaiteles pradzio ar taip ,merginos ? Nueciau kraujo tyrima pasidaryti ,nes kraujyje nestuma jau galima po dvieju savaiciu ,taip ?Bet kraujo tyrimo susizinojau ,kad reikia laukti savaite ,tai sakau palauksiu kokio Sekmadienio ir gadinsiu paskutini NT ,o jei ir tada nieko ir mm nepasirodys tada kraujo tyrimo eisiu darytis ,nes mm man niekad taip ilgai dar nevealavo .
  ? Beje skaiciau ,kad testas parodytu teigiama atsakyma turi buti panasiai 3 savaites nescia ,nes tik tada pradeda gamintis chg hormonas ar ne ? Tai as taip suprantu ,kad man testas (jei as nescia) turetu parodyti atsakyma tik sios savaites pabaigoj arba kitos savaiteles pradzio ar taip ,merginos ? Nueciau kraujo tyrima pasidaryti ,nes kraujyje nestuma jau galima po dvieju savaiciu ,taip ?Bet kraujo tyrimo susizinojau ,kad reikia laukti savaite ,tai sakau palauksiu kokio Sekmadienio ir gadinsiu paskutini NT ,o jei ir tada nieko ir mm nepasirodys tada kraujo tyrimo eisiu darytis ,nes mm man niekad taip ilgai dar nevealavo .  

Ech noreciau buti
  Ech noreciau buti  

Nes dauguma tiesiog buna mm pirma nestumo menesi arba net visa pirma trimestra
 Nes dauguma tiesiog buna mm pirma nestumo menesi arba net visa pirma trimestra   Vistiek dar nesustosiu galvoti ,kad galbut visgi galiu buti
 Vistiek dar nesustosiu galvoti ,kad galbut visgi galiu buti   

O aš merginos pas jus su tokiu klausimeliu. OT buvo ryskiausias uzvakar,bet vakar i antra dienos puse atsirado labai nedaug kraujingu isskyru. Juk gali per ovuliacija pasirodyti vos kraujingu isskyru?
 O aš merginos pas jus su tokiu klausimeliu. OT buvo ryskiausias uzvakar,bet vakar i antra dienos puse atsirado labai nedaug kraujingu isskyru. Juk gali per ovuliacija pasirodyti vos kraujingu isskyru?