Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

Labas darsyk smile.gif

Jungiuosi su klausimu, kaip tiksliai atrodo tas implantacinis kraujavimas? Ir koks kraujo kiekis? Kiek dienų trunka? Ar jį lydi koks pamaudenimas?

Nuo ryto mane tarsi teplioja. Lyg paskutinę mmm dieną, taip vos vos. Gal per dieną koks šaukštelis kraujo privarvėjo g.gif
Ir kraujas raudonas, pilvą tai paskauda, tai praeina ax.gif
Viskas kaip per menesines, bet... jeigu jau man prasideda mmm, tai jau ir prasideda, kaip iš atsukto krano doh.gif O dabar niekas neaišku. Aišku, reiktų palaukti porą dienų ir paaiškėtų man viskas... Bet vistiek įdomu.
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2013 05 11, 18:43)
Labas darsyk smile.gif

Jungiuosi su klausimu, kaip tiksliai atrodo tas implantacinis kraujavimas? Ir koks kraujo kiekis? Kiek dienų trunka? Ar jį lydi koks pamaudenimas?

Nuo ryto mane tarsi teplioja. Lyg paskutinę mmm dieną, taip vos vos. Gal per dieną koks šaukštelis kraujo privarvėjo  g.gif
Ir kraujas raudonas, pilvą tai paskauda, tai praeina  ax.gif
Viskas kaip per menesines, bet... jeigu jau man prasideda mmm, tai jau ir prasideda, kaip iš atsukto krano  doh.gif  O dabar niekas neaišku. Aišku, reiktų palaukti porą dienų ir paaiškėtų man viskas... Bet vistiek įdomu.

Vat man irgi idomu sužinoti kiek to kraujo buna per imlantacija
unsure.gif nes pas mane net to "šaukštelio"kaip sakai neprivarvėjo per diena. Tiesiog šiek tiek tamsaus kraujo pasirode. Pilva pamaude. O dabar ramu. Tik vat dvi dienas dar rudai patepliojo blink.gif unsure.gif Bijau prisisvajot kad buvo implantacija ir kad pagaliau galbut nestuke.gif nes nebesinori nusimint kad vel nieko... O negalvot apie tai neišeina doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Jungiuosi ir as prie Jusu 4u.gif
Tikuosi priimsit smile.gif
Mes planuojam jau 10 men.
Nezinau kodel bet si menesi kaip niekad toks jausmas buvo kad si karta pavyko smile.gif

Ir snd kaip ir mmm turejo ateit.
As irgi norejau paklaust del implantacinio kraujavimo blush2.gif
Nes ir man lyg prasidejo patepliojimas apie piet bet rusvas poto ddelis lasas kraujo tamsaus ir vel tik tepliojimas.
O dabar visai dingo mmm
Siaip jau jei biski pasirodo kraujo tai jau pasirodo blush2.gif

Ar galetu buti implantacinis kraujavimas tai?
Mmm paskutiniu data 16.04 apie 29.04 turejo but OV ( BT pakilo 01.05, laikosi virs 37 ir siandien)

Nesusilaikiau ir NT siandien sugadinau aisku su nerytiniu ir tik I ir dabar jau visai nezinau ka galvot verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2013 05 11, 18:43)
Labas darsyk smile.gif

Nuo ryto mane tarsi teplioja. Lyg paskutinę mmm dieną, taip vos vos. Gal per dieną koks šaukštelis kraujo privarvėjo  g.gif
Ir kraujas raudonas, pilvą tai paskauda, tai praeina  ax.gif

implantacinis kraujavimas gali but tik vos patepimas nusivalant, o gali ir trukt kelias dienas, atrodyt kaip lengvos mmm. Kraujas buna ruzavas arba tamsus, kartais net rusvas. Pilva pamaudena, bet dazniausiai maziau ir trumpiau, negu per mmm.

Man faktas, kad pas jus kraujas raudonas (ryskus? sviezias?) kelia nerima. Zinodama, kad jusu mmm jau netrumpai veluoja, bijociau, del negimdyvinio unsure.gif gink Dieve, nenoriu gasdint, tiesiog budama jusu vietoj manau noreciau pasitikrint pas gydytoja g.gif o NT nebandet kartot? g.gif

QUOTE(Freja123 @ 2013 05 11, 19:31)
nes pas mane net to "šaukštelio"kaip sakai neprivarvėjo per diena. Tiesiog šiek tiek tamsaus kraujo pasirode. Pilva pamaude. O dabar ramu. Tik vat dvi dienas dar rudai patepliojo

man jusu kraujavimas panasus i implantacini. To ir linkiu 4u.gif

QUOTE(dinute2013 @ 2013 05 11, 19:50)
Nes ir man lyg prasidejo patepliojimas apie piet bet rusvas poto ddelis lasas kraujo tamsaus ir vel tik tepliojimas.
O dabar visai dingo mmm
Siaip jau jei biski pasirodo kraujo tai jau pasirodo  blush2.gif

Ar galetu buti implantacinis kraujavimas tai?
Mmm paskutiniu data 16.04 apie 29.04 turejo but OV ( BT pakilo 01.05, laikosi virs 37 ir siandien)

Nesusilaikiau ir NT siandien sugadinau aisku su nerytiniu ir tik I ir dabar jau visai nezinau ka galvot 

galejo but implantacinis kraujavimas. NT parodytu II kelios dienos po implantacijos, tai palaukit pora dienu ir su rytiniu slapimu pakartokit 4u.gif sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Vakare-: 12 gegužės 2013 - 03:49
Sveikos busimos mamytes ax.gif noreciau prisijunkt prie jusu smile.gif su vyru bandom nestuke.gif jau 3menesius. mm veluoja jau 3 dienas, krutine pastarasias dienas labai maude, o siandien eme ir praejo. Ir visai manes tai nezavi schmoll.gif ir vis suduria pilvo apacioje, bet tikrai ne kaip pries mm...pradejau gert Pregnantcare moterims norincioms pastoti, gal tai turi itakos mm velavimui...net nznau, labai pasimetus jauciuosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dzwmandze @ 2013 05 13, 09:02)
Sveikos busimos mamytes  ax.gif  noreciau prisijunkt prie jusu  smile.gif su vyru bandom  nestuke.gif jau 3menesius.  mm veluoja jau 3 dienas, krutine pastarasias dienas labai maude, o siandien eme ir praejo. Ir visai manes tai nezavi  schmoll.gif  ir vis suduria pilvo apacioje, bet tikrai ne kaip pries mm...pradejau gert Pregnantcare moterims norincioms pastoti, gal tai turi itakos mm velavimui...net nznau, labai pasimetus jauciuosi  blush2.gif

Laba 4u.gif 3 dienas veluoja mmm. ir neatlikot NT? Na ir kantrybe biggrin.gif
Maziau krepkit i krutine demesi. Kiekvienai moteriai skirtingi pojuciai.
Mmm. velavimui vitaminai tikrai neturi itakos.
Laukiam teigiamo NT 4u.gif
Atsakyti
na pirmiausia- tas tinkamas laikas, visaa bus kazkuo netinkamas... antra- kad nuspresit planuoti, nereiskia, kad iskart ir bus, juk bent 9 menesius uztruks kol isnesiosit, o kaip bebutu gaila, nevisom is pirmo karto ir pastoti iseina. Tai galbut kol tas nestuke.gif uzkibs ir iznesiosit jau ir laikas tinkamas bus 4u.gif sekmes poklabyj mirksiukas.gif
[/quote]
Is tikruju tiesa sakot:) niekada nebus tinkamo laiko. Siandien kaip tik suzinojau, kad darba gavau, tad tikiuosi po bandomojo laikotarpio kazka pradet planuot:)o geriausiai kad pats i pilveli ateitu 4u.gif
Atsakyti
Pasidariau siandien NT smile.gif ir galu gale parode issvajotas II 4u.gif laimes pilnos kelnes thumbup.gif nestuke.gif nezinau nei kur detis nei nuo ko pradeti doh.gif sypsena tai turbut iki ausu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzwmandze @ 2013 05 13, 11:54)
Pasidariau siandien NT  smile.gif  ir galu gale parode issvajotas II  4u.gif  laimes pilnos kelnes  thumbup.gif  nestuke.gif nezinau nei kur detis nei nuo ko pradeti  doh.gif  sypsena tai turbut iki ausu  biggrin.gif

Sveikinimai ax.gif smile.gif tikiuos ir as kada greitu metu tas juosteles dvi pamatyt smile.gif sekmingo ir ramaus laukimo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Oijv @ 2013 05 13, 11:57)
Sveikinimai ax.gif  smile.gif  tikiuos ir as kada greitu metu tas juosteles dvi pamatyt smile.gif sekmingo ir ramaus laukimo wink.gif

Didelis dekuj, smile.gif zinoma kad pamatysit thumbup.gif svarbu tiketi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzwmandze @ 2013 05 13, 10:54)
Pasidariau siandien NT  smile.gif  ir galu gale parode issvajotas II  4u.gif  laimes pilnos kelnes  thumbup.gif  nestuke.gif nezinau nei kur detis nei nuo ko pradeti  doh.gif  sypsena tai turbut iki ausu  biggrin.gif

Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2013 05 13, 13:50)
Sveikinimai  4u.gif

Didelis dekuj smile.gif wub.gif
Atsakyti