Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 02 14, 12:31)
gal kuri uzmatet pigiu skrydziu?

na cia ne i shop tema bet..... laugh.gif

makalius.lt turi visokių fainų pasiūlymų wink.gif Ir pigiai. Pažiūrėk ten.
Ibiza 10 dienų.

Kosas.

Manau, kad pigiau bus imt savaitę pasivartymo, nei savaitgalį kokiam mieste biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 14 vasario 2013 - 13:42
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 02 14, 13:35)
ir jeigu  atmintis nepaveda Swarovski papildymas yra

http://search.jomash...amp;isort=price

Vargeli,kaip aš šitų noriu,o nėr ir nėr verysad.gif
http://www.jomashop....gs-1144252.html
Atsakyti
QUOTE(Ausrinija @ 2013 02 14, 13:33)
Norejau paklausti gal aisku kada bus siuntinukas kur Laureta pries atostogas issiunte?  4u.gif  g.gif

ia savaite neturi buti deziu pagal mane g.gif

QUOTE(mantute* @ 2013 02 14, 13:34)
Tropiku sala,visa laika 28laipsniai silumos,kriokliai,papugos ir t.t. yveskit youtube tropical island.

nus google visagalis tuoj parodys,aciu 4u.gif

QUOTE(Rutule @ 2013 02 14, 13:38)
makalius.lt turi visokių fainų pasiūlymų wink.gif Ir pigiai. Pažiūrėk ten.
Ibiza 10 dienų.

Kosas.

Manau, kad pigiau bus imt savaitę pasivartymo, nei savaitgalį kokiam mieste biggrin.gif

makaliu stebiu FB bet graikija balandi per salta/// Ibiza jaunimo rojus...
tek jauciu patiem susideliot ne silgam neiseina tik savaitgaliui na +-2/3paros

savaitei dar negalime palikti mazylio... todel niekaip doh.gif

QUOTE(Gafsa @ 2013 02 14, 13:40)
Vargeli,kaip aš šitų noriu,o nėr ir nėr verysad.gif
http://www.jomashop....gs-1144252.html

aha Sheena net nemaciau kaibuvo,nors rodo isparduota stebiu kas dien bet kad in stock tikrai nemaciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 02 14, 14:45)
Ibiza jaunimo rojus...

Senimas atsirado lotuliukas.gif
Tu už mane jaunesnė, jei ką wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 02 14, 09:18)
tu dar maitini? motin nu jau per daug...
nors ka as  kalbu.. vyresnelis mano  iki 1.6m  ant papulio naktinio buvo... sis  jau greit metukus sves.. o  dar nakti be  MP  kaip be  ramybes saltinio... pediatre sako, imk drauge uz kompanija, va butum salia imciau tave smile.gif ir lekit dviese i druskininkus  savaitgali  nebus salia papulio.. vyrai pasikankins ( jiem matai taip ir reikia)...  o grizusi neduok  pienuko  pora paru dar ir viskas, sako po 3-4paros nebeprasys...

nori? atlek i lietuva staigiai suorganizuosim vyram  abiem bendrus nemiegadienius.. o mudvi  pasilepintume... man ir sparda skauda masazo reik laugh.gif

jo motin laugh.gif maitinu. sakiau pavasari rauksiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nes uzkniso juodai. bet siaip paemus, vaikai taip greit auga. tai megaujuosi kiekviena tokia akimirka. juk daugiau taip jau nebus su ja wub.gif

gal kas mane ir kiausiais apmetys, bet as tokios nuomones biggrin.gif

Oj kaip noreciau Ingut islekti i kokius Druskininkus , e vyro, be maziukes wub.gif wub.gif
bet maniskis juk nupustu cia vienas su maze doh.gif
As iseinu i miesta viena. jei jau daugiau laiko nebunu, kokias 3 val, tai jis jau skalambina, kur as esu, kada griziu. doh.gif jau jam matai tragedija. per daug islepintas ponulis mano lotuliukas.gif lotuliukas.gif

reik dar biski, kad mazoji paaugtu, tada mielai susimatysiu be vyru wub.gif drinks_cheers.gif

------------------------------

ziuriu J.C sudukas tikras.. g.gif nieko nepapilde.

Atsakyti
oj... man sirdy nebe niolika smile.gif))))

Ibiza mano sese jauniasuia troksta aplankyti, esam padovanojusios su kita sese jai skrydi dviem.. be viesbucio..tai dabar kalbina vaziuot kartu biggrin.gif kai igausiu formas padoresnes galbut.. bet tada be vyro laugh.gif

o dabar radau prienama kaina i Roma nusiunciau uzklausa ziuresiu ka atrasys.

Mergaites dedu krepsiuka
www.gap.com - 30% ir ON 15%

labai ne daug truksta
www.fragranceshop.com - 15%
www.fragrancenet.com - 20%
Papildyta:
http://www.gymboree....PresDay_Graphic president day sale turiu koduka - 20% viskam
Papildyta:
Troliuk... as savajam, pasakiau... nesusitvarkai, leiks vaikui plaucius pravedinti nieko neatsitiks blush-anim-cl.gif

patriuksmauja ir ramybe vel namuose, nors bernas mano oj islepes su mociute per daug... va vyresnelis buvo kitoks,zinojo negalima zodi, o sitas nezino, jam duok duok ..ir viskas smile.gif bata duok... boli duok... algyti.. ir taip istisai rekauja namuose.. kamynai pasiklausytu pagalvotu kad kazkas negerai smile.gif

pas vyra grieztai, negalima prie kompo tas pyksta sukas ratais bet neina o kai su mainom as prie pc ir jis salia.. as lovoj ijungiu pc ir jam reik... o kai su tevu nieko nereik, zaislu deze vercia vis...

JC s .. matyt bus kai nelauksim..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingakalnis: 14 vasario 2013 - 13:56

Inga, skrydziu kainas labai patogu pasitikrinti per skyscanner.com. ivedi marsruta, data (galima pasirinkti net ir whole month), tada ismeta viso menesio kainas, ir galima rinktis pagal dienas kai pigiausi skrydziai smile.gif xi xi.. tik deja savaitgaliais skrydziai brangesni kaip taisykle
Atsakyti
Inga, nu niekaip negaliu suprasti, cia dar nuo situ kainu munus 50% http://www.loehmanns...e-Clearance.htm g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 02 14, 11:06)

pas vyra  grieztai, negalima prie kompo tas pyksta sukas ratais bet neina o kai su mainom as prie pc ir jis salia.. as  lovoj  ijungiu pc ir jam reik...  o kai su tevu nieko nereik, zaislu  deze  vercia vis...

JC  s .. matyt bus kai nelauksim..

zinok ir pas mus. taip.
maniskis jei pasilieka su ja.
sakau ka veiket. o ji sau savo zaislus kuicia visa deze, meto po visus namus. vienu zodziu uzsiima su savim

o kaip as namie, tai prilipus prie kojos. kompa dauzo man doh.gif lotuliukas.gif
maigo klavisus. demesio nori is manes siaubingai.
uz rankoves taso doh.gif lotuliukas.gif
kartais jau gauna nhuo manes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(almuteee @ 2013 02 14, 14:13)
Inga, skrydziu kainas labai patogu pasitikrinti per skyscanner.com. ivedi marsruta, data (galima pasirinkti net ir whole month), tada ismeta viso menesio kainas, ir galima rinktis pagal dienas kai pigiausi skrydziai smile.gif xi xi.. tik deja savaitgaliais skrydziai brangesni kaip taisykle

aha o mum reik savaitgaliui .. aciu uz skyscanner nezinojau tokio,pracekinsiu 4u.gif

QUOTE(diancyk @ 2013 02 14, 14:14)
Inga, nu niekaip negaliu suprasti, cia dar nuo situ kainu munus 50% http://www.loehmanns...e-Clearance.htm  g.gif

cia kainos jau su nuolaida 4u.gif

dabar ziuriu idejo ne clearance prekem - 20% koduka drinks_cheers.gif

Troliuk as savaji irgi visaip meginu prisnekinti nors 5min pazaisti.. net klaviatura ir pele tikras nupirkom biggrin.gif bet vis tiek ne.. reik ten kur as.. jei as virtuvej tai ir jis is paksos..as i vonia ir jis doh.gif kol nevaiskciojo ramiau buvo o dabar laksto po namus, brolis tv ziuri o tas ateina ir isjungia.. perjungia.zodziu razbainikas juodai doh.gif
Atsakyti
O Gymboree dar turite koduka 20% Kada jamsit ?
Atsakyti
TH vyram liemene + kelnes kaip kostiumas 25 usd tik
http://www.loehmanns...es-Slim-Fit.htm

Papildyta:
QUOTE(diancyk @ 2013 02 14, 14:23)
O Gymboree dar turite koduka 20% Kada jamsit ?

turiu renku didesni uzsakymu paimsiu manau iki 16h
Atsakyti