Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

ck man bent didinti pasitaike.

laureta tik is cia pirkt gali, lauksim verdikto smile.gif

as jau einu nuo pc, iki ryt mamukai.

jolaida laukiu visu panu sutikimo shipui dalintis.
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 02 13, 22:56)
Aš irgi nešioju 37, bet po nėštumo, kažkaip koja padidėjo  g.gif Tai kiek iš USA siunčiausi 7dydį - visi maži  doh.gif
Turiu ir CK batelių, bet nežinau, nebepamenu ir nerašo koks jų dydis, o jos mažos man  doh.gif

Geras bajeris. As gal vis del to bandysiu 7 dydi g.gif Niekaip nepasiryztu batams nes nezinau koki dydi imt. doh.gif
Atsakyti
Panos, kas issiuntet uzsakymus is Shoptheshoebox, parasykit atsakymus del shipo! new_russian.gif
biggrin.gif
Pas mane nestumo metu koja irgi vienu dydziu padidejo ir po gimdymo tokia buvo. Prisipirkau batu, basuciu, o po metu vel atsistate i 39 dydi biggrin.gif Taip, kad nepraraskit vilties mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolaida: 13 vasario 2013 - 22:11
As tai bijau rizikuot su ck,turejau basutes 8 d tai didintos buvo 1-2 d.
Atsakyti
QUOTE(smilga79 @ 2013 02 13, 22:04)
Geras bajeris. As gal vis del to bandysiu 7 dydi g.gif Niekaip nepasiryztu batams nes nezinau koki dydi imt. doh.gif

Tai va, aš irgi jau sakiau ko ko, bet batų neužsakinėsiu, nes turiu jau 4poras netinkamų doh.gif

QUOTE(Jolaida @ 2013 02 13, 22:08)
Pas mane nestumo metu koja irgi vienu dydziu padidejo ir po gimdymo tokia buvo. Prisipirkau batu, basuciu, o po metu vel atsistate i 39 dydi biggrin.gif Taip, kad nepraraskit vilties mirksiukas.gif

O man ir pirštai kažkaip praplatėjo - kaži ar irgi atsistatys, o tai žadu vestuvinį žiedą didinti, nes nebeužsidedu g.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 02 13, 23:20)
Tai va, aš irgi jau sakiau ko ko, bet batų neužsakinėsiu, nes turiu jau 4poras netinkamų  doh.gif
O man ir pirštai kažkaip praplatėjo - kaži ar irgi atsistatys, o tai žadu vestuvinį žiedą didinti, nes nebeužsidedu  g.gif

o as zieda nusiemiau ojei kaip spaude vos nueme doh.gif teks platint doh.gif
o koki eu dydi nesioji g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 13 vasario 2013 - 22:22
QUOTE(wetriuke @ 2013 02 13, 22:18)
As tai bijau rizikuot su ck,turejau basutes 8 d tai didintos buvo 1-2 d.

Nu bet manau tokias gražias už tokią kainą nebus sunku parduoti, jei netiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 02 13, 23:21)
o as zieda nusiemiau ojei kaip spaude vos nueme  doh.gif teks platint  doh.gif

aš be žieduko jau 2metai blush2.gif blush2.gif blush2.gif reik susiimt ir prasiplatint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 02 13, 22:21)
o as zieda nusiemiau ojei kaip spaude vos nueme  doh.gif teks platint  doh.gif
o koki eu dydi nesioji  g.gif

Man vyras irgi nuiminėjo, kai jau buvau įpusėjusi nestuke.gif tai užstrigo ties kauliuku ir pradėjo pirštas mėlynuoti blink.gif sako reiks pjauti - o aš ką, pirštą, sako ne žiedą, bet praktiškai per jėgą nutraukė doh.gif
mano eu 37, bet platoka koja blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elizieja: 13 vasario 2013 - 22:25
QUOTE(elizieja @ 2013 02 13, 23:20)
Tai va, aš irgi jau sakiau ko ko, bet batų neužsakinėsiu, nes turiu jau 4poras netinkamų  doh.gif
O man ir pirštai kažkaip praplatėjo - kaži ar irgi atsistatys, o tai žadu vestuvinį žiedą didinti, nes nebeužsidedu  g.gif

QUOTE(Bluntė @ 2013 02 13, 23:22)
aš be žieduko jau 2metai  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  reik susiimt ir prasiplatint  blush2.gif

as jau daugiau negu du metai-bet zinau kad reiks praplatint-bet vis tingiu, atidelioju, tiesa sakant nelabai ir pasigendu doh.gif vyras ir nenesioja nes pirstas po traumos baisus apykreivis-niekaip...nu vienu zodziu-abu sugyventiniai lotuliukas.gif
Atsakyti
Kazkada atsimenu kalbejot ytemukej apie vaistukus migrenai slopinti ar kazkas panasaus. Gal galetumet uzrodyti, prisireike pusbrolio zmonai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 02 13, 23:24)
Man vyras irgi nuiminėjo, kai jau buvau įpusėjusi  nestuke.gif tai užstrigo ties kauliuku ir pradėjo pirštas mėlynuoti  blink.gif sako reiks pjauti - o aš ką, pirštą, sako ne žiedą, bet praktiškai per jėgą nutraukė  doh.gif

zinok tas pats su treciu buvo-melynuoja, skauda...bet su aliejum sutepe ir siaip ne taip nutempe doh.gif
Atsakyti