Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

QUOTE(zaRAza @ 2013 02 15, 23:38)
Svarbiausia, kad mano ebay paryciui nepamirstumet pastatyt ax.gif Miegosiu, tai negalesiu primint ax.gif

Mergaites, atsimenat kazkada kur 11 tusu pirkom, bet negavom. Ar gavom, bet ne visos nebezinau. Daugiau niekada nera tokiu akciju ismete hautelook? g.gif

mano laiku vakare, viliuos nepraleisiu per skaiciuku siuntima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 02 15, 19:38)
Svarbiausia, kad mano ebay paryciui nepamirstumet pastatyt ax.gif Miegosiu, tai negalesiu primint ax.gif

Mergaites, atsimenat kazkada kur 11 tusu pirkom, bet negavom. Ar gavom, bet ne visos nebezinau. Daugiau niekada nera tokiu akciju ismete hautelook? g.gif

As gavau mirksiukas.gif

Isdovanojau puse per kaledas lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2013 02 15, 23:37)
nenupirkau, nes ne visada turiu nemokama shipukui surinkus, akcijos keiciasi  4u.gif

cry.gif cray.gif kaip gaila.pudrytes beveik uz dyka dalino, lauksim kito karto verysad.gif
Atsakyti
O daugiau niekad nieko panasaus nebuvo ismete? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 02 15, 23:57)
O daugiau niekad nieko panasaus nebuvo ismete? ax.gif

Jai Jus apie the body shop, tai nelabai zinau, bet kai uzmaciau, akys isprogo. 6 vnt. skystos mano naudojamos pudros 34,5 dol. kai lt viena 72lt. ziauriai gaila. buciau zinosjusi, buciau pati viena papirkusi iki nemokamo shipo.teks vel tykoti, gal pasitaikys kas panasaus.
Atsakyti
Ne ne as apie tusus, kur kazkada pirkom ax.gif

O del shipo, nezinau, kokio jis ten dydzio, bet jei man labai labai reikia ir nera kada laukt, visada prirasau, kad sutinku shipa sumoket arba bent jau su keliom mergaitem pasidalint 4u.gif
Atsakyti
Jai buciau zinojusi, kad taip greitai cia baigsis nuolaida ir niekas neprisijungs, buciau papirkusi viena.Ai, einu jau miegoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(onute33 @ 2013 02 16, 00:21)
Jai buciau zinojusi, kad taip greitai cia baigsis  nuolaida ir  niekas neprisijungs, buciau papirkusi viena.Ai, einu jau miegoti  verysad.gif

tiesiog reik paklausti visad pačiom 4u.gif mergaitės tikrai daug darbo turi ir ne visad medžioja,kaip mes prekes 4u.gif
Atsakyti
Nepergyvenk bus tu akciju, VA vyrui gimsei laikrodi prasoviau per kvaila savo galva ,ale vis pagalvoju bus tu akciju atrakciju juk ant nosirs president day......
Atsakyti
Merginos, kada buna ideeli red sale, vis praziopsau medziokle, menesio gale tiketis, ar pradzioj? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(trangvilija @ 2013 02 16, 01:21)
Merginos, kada buna ideeli red sale, vis praziopsau medziokle, menesio gale tiketis, ar pradzioj?  biggrin.gif

pradžioj wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 02 16, 01:23)

Dekui 4u.gif
Atsakyti