Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

turiu 10usd nuolaida reik 2ju uzsakymuku ir abiem bus po -5usd
swarovskio ausrakiukai iseina super kaina,pas mumi Bella 256lt kainuoja o cia bus nepilni 48usd
http://search.jomash...a...&search.y=0

ir etc.

turiu viena norincia reiktu kompanijai dar vienos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2013 02 16, 10:28)
Labas rytas.
Ir vėl atsikėliau, bėgau tikrinti pašto ir nei vienos sąskaitos unsure.gif  O yra prekių, kurios tikrai maniau bus išsiųstos iki Lauretos atostogų, tačiau net sąskaitos dar negavau.
Žinau, kad buvo išvažiavus, labai daug prekių, nespėja. Bet pasiguosti norėjau, nes ten yra daiktų, kurių  reikia dabar ax.gif

Pas mano mažiuką pilna burna dantų smile.gif nekanda, švelniai žaidžia biggrin.gif Kai išdygo pirmi, kasdavo, bet tuo momentu išimdavau spenelį ir neduodavau keletą minučių. Žiūrėdavao įtariai stebėdamas mano išraišką, dar pabardavau kad mamai skauda - matyt padarė išvadą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 02 16, 12:24)
6tuka pencil coton stresh turiu 51/52x2klubai liemui apie 42x2 4u.gif

Čia 6 išmatavimai? blink.gif Išparduotuvėj parduoda 8 dydžio - liemuo 40 cm, klubai 100 cm (vienspalvio) unsure.gif

Kaip mažai skaičiukų, tik 1 cool.gif
Atsakyti
taip taip factory coton stresh sijonukas 6 tukas uzsisega man, tik verzia laugh.gif
Atsakyti
Sveikos, mergytes 4u.gif

Noriu paklaust, ar jau gavot saskaiteles uz gymbukus pirktu rubeliu (pirkau paciojepradzioje gymbuku)? Galvoju gal kur mail'as su saskaitele pasimete g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 02 16, 13:31)
taip taip factory coton stresh sijonukas 6 tukas uzsisega man, tik verzia laugh.gif

Aaaaa, ten ne factory parduoda smile.gif Žodžiu, loterija su J.Crew dydžiais cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(smailiukexxx @ 2013 02 16, 12:43)
Sveikos, mergytes 4u.gif

Noriu paklaust, ar jau gavot saskaiteles uz gymbukus pirktu rubeliu (pirkau paciojepradzioje gymbuku)? Galvoju gal kur mail'as su saskaitele pasimete  g.gif

Negavom dar...
Atsakyti
Ingut, as vakar sierra nusiunciau, bet su -45% nuolaidele. siandien jin dar galios? blush2.gif
jau matau, kad galioja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KistinaR: 16 vasario 2013 - 12:18
QUOTE(KistinaR @ 2013 02 16, 12:17)
Ingut, as vakar sierra nusiunciau, bet su -45% nuolaidele. siandien jin dar galios? blush2.gif
jau matau, kad galioja 4u.gif

sveika, galioja tik dar truksta blush2.gif

labai laukiu visu
jcrew ir factory -30 drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba diena,

noreciau siandien siusti lauretai uzsakyma is Gymboree, tik uzmaciau kad cia kazkada atostogaus ji, gal galite man kas pasakyti,iki kada ji priima uzsakymus,kad spetu issiusti iki savo atostogu smile.gif? is anksto aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Tai kad jau grizo is atostogu
Atsakyti
mergaites labai ne daug reik WWW.JCREW.com - 30% sale skyriuke blush-anim-cl.gif
labai laukiu blush-anim-cl.gif
Atsakyti