Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

QUOTE(Jolaida @ 2013 02 14, 11:39)
Su meiles diena visas! 4u.gif
Prinimkit, kada JCrew pildo?

~12,30 val 4u.gif
Atsakyti
Maniskis dar net nepabuciavo biggrin.gif Islieke i miesta daliu masinai, gal atvez koki kaktusa smile.gif
Shiaip mano dar ir vardadienis sianien, bet jis toks romantikas, kad verkt norisi doh.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Su Valentino diena visas wub.gif
Gal Landsenda siandien pirksite? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugiagele74 @ 2013 02 14, 10:29)
o dra koks kodukas yra croksu puslapyje dar nuo kainu?

neturiu g.gif

QUOTE(laurita99as @ 2013 02 14, 10:37)
Ingute as su dideliu prasymu  blush2.gif  ax.gif

Iseinu per pietus i MB brolio vestuves, tad negalesiu butu Jcrew papildyme.Atsiusciau dabar laiskeli i pasta ax.gif

gavau drinks_cheers.gif

Valyt su vardadieniu 4u.gif
as tai i valentinas pradzia gavau bilietus smile.gif eisim sivakar wub.gif

kaludi pirksiu landsend truksta tik 10 usd iki free shipuko drinks_cheers.gif labai laukiu prisijungianciu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingakalnis: 14 vasario 2013 - 10:54
Sveikutes.

Su Meiles dienele visas.

Mylekite ir bukite Mylimos 4u.gif

Ingut na kasmyriukas tas mano juodas su violetiniais burbuliukais..
Fainas aisku, bet kad butu 100 % , man nelabai.. man tas tippis burbulinis su violetiniais burbulais kazkaip labiau. nes tie burbuliukai tokie kasmyro blankus.
per papulius jam 51.
tai man kazkaip norisi kad jis butu labiau aptemtas. nes papuliai gerai, bet per kitas vietas toks laisvas visur. Nes tippiukas toks visur graziai prigludes. na gal pamilsiu si lotuliukas.gif

Beje sijonukas tas is Factory dvieju spalvu. kur virsus baltas apacia juoda. tu lyg pirkai Camel su juoda. man 12 dydis , kaip tik. aisku ant tympu dejausi. bet man patiko jis..

Tasiukas irgi is Factory fainas. thumbup.gif

Aisku dar tipiu gavau. vistukus gavau. viskas super.
tik baletkes biski sugadino nuotaika. bet viskas ok.

Gal man siandiena meiles dienos proga pagausi Paryziete.. ax.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
MERGYTES, SU wub.gif DIENA!!!
P.S. Gal galit idet nuoroda sviesaus megztuko su vistuke? ax.gif
Atsakyti
troliuk L 51x2
?

as vis tik didesnio nei M nenoriu blush-anim-cl.gif tik kitos spalvikes noreciau 4u.gif

del prancuzaites turiu minty 4u.gif

mamukai as tuoj vaikus isleidziu ateisiu bigsmile.gif

Troliuk del batuku sutvarkysim vienu ar kitu atveju viskas bus ok 4u.gif

wetriuke su vistyte sviesaus as bent nzn kriause sviesi.. vista juoda g.gif

Tiesa troliuk ar gali pasakyti jusu vistyte marskineliai kuris dydis ir kiek cm per krutine mastau 10 ar 12reik g.gif
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2013 02 14, 10:51)
Maniskis dar net nepabuciavo biggrin.gif  Islieke i miesta daliu masinai, gal atvez koki kaktusa smile.gif
Shiaip mano dar ir vardadienis sianien, bet jis toks romantikas, kad verkt norisi doh.gif

Su vardadieniu bigsmile.gif wub.gif
Ai ,jei ta romantika iš dūšios gal ir gerai,o ne suvaidinta ar išreikalo arba ,kad taip reikia ,nes draugai taip daro biggrin.gif ,bet man tinka ir natūrali meilė ir jausmai biggrin.gif Mes nei vienas romantika nepasižymim rolleyes.gif
Atsakyti
as jauna kai buvau tai sumastydavau visokiu pribambasu.. gime vaikai slopo ir nuslopo ta romantika, ilgi vakarai prie vyno...
dziaugiuosi kad iseina sitrukti ir pabuti tik dviese...
va i ta tema, ieskau savaitgalio keliones kur nors padoria kaina, pries kelis metus gimtadieniui suorganizavau kelione i paryziu labai pigiai.. dabar neberandu nieko tokio o noretusi tik dviese kazkur ramiai pasibuti ...

gal kuri uzmatet pigiu skrydziu?

na cia ne i shop tema bet..... laugh.gif
Atsakyti
sveikutes, ar neturit uzsakymu is crazy8 ir boscov (atsirado norimos striukes dydis)
Atsakyti
na pasirodo as vis tik nesusapnavau laugh.gif

pirksiu siuskite kai tik pasirodys geriausia dekit krepsiukan ne nuoroda siusti wink.gif
http://www.6pm.com/c...013?zbfid=14621

user posted image

mamukai galit pasakyti kuom ypatingas sis Kindle labai panos perka bet vis nedristu asmeniskai uzklausti
blush-anim-cl.gif
http://www.amazon.co...;pf_rd_i=507846

kiek kazi pas mumi tokie kainuoja
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 02 14, 08:14)
troliuk L  51x2
?

as vis tik  didesnio nei  M nenoriu blush-anim-cl.gif tik kitos spalvikes noreciau  4u.gif

del prancuzaites  turiu minty 4u.gif

mamukai   as tuoj vaikus isleidziu ateisiu  bigsmile.gif

Troliuk  del batuku sutvarkysim  vienu ar kitu atveju viskas bus ok  4u.gif

wetriuke su vistyte sviesaus as bent nzn kriause sviesi.. vista juoda  g.gif

Tiesa troliuk ar gali pasakyti  jusu vistyte marskineliai kuris dydis ir kiek cm per krutine mastau 10 ar  12reik  g.gif

jo L 51x2
kasmyriuko.. jo tau L nereikia.. mirksiukas.gif
TIK M, bet man jauciu M butu jau mazokas.. g.gif

mano vistukes 12 bigsmile.gif
per papulius

52x2

Jie ziuriu uz Blythe biski mazesni, gal 2 cm.

Kazkaip man negraziai gula. Nes kazkaip yra ties pazastukais tokie isuvai, nezinau kaip pasakyti, tai ties jais man tokie susirauklejimai..

ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo troliuke: 14 vasario 2013 - 11:37