Įkraunama...
Įkraunama...

Gautieji freeb'iai

man viskas pavyko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(florete @ 2013 02 27, 07:35)
Nesigauna net Alabama pasirinkus schmoll.gif Ivedus el.pasta ar kitus duomenis iskart Lietuva atsiranda salies skiltyje.

nedarykit kad automatiskai uzpildytu laukelius. jei pati viska surasysite, tada pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
o koks Alabamos kodas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IN @ 2013 02 27, 18:43)

Galiu tik Ilinojo pasakyti - 60606 gal kada pravers blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ArbuZzziuke: 27 vasario 2013 - 17:55
Nezinau ar čia tiks - bet tikrai nemokami sms smile.gif http://www.smsdykai.lt/
Atsakyti
QUOTE(Audrelija @ 2013 02 27, 20:29)
Nezinau ar čia tiks - bet tikrai nemokami sms smile.gif http://www.smsdykai.lt/

Viskas butu gerai, tik nevilioja si taisykliu dalis;
Svetainė pasilieka teisę į Jūsų siunčiamus numerius siųsti reklaminio pobūdžio informaciją, kuri gavėjui nieko nekainuoja
Atsakyti
del tu apsaugu nesirinkit Lietuva, o JAV rinkites.emeilas neturi baigtis .lt tada viskas bus ok o valstija renkuosi indiana ar ilinoju ir rasau savo pasto koda man visad tinka taip ax.gif
Atsakyti

Kaip supratau gyvenat Tauragėj blush2.gif tai jums ne Alabamos o Arkanzaso reika lotuliukas.gif > My Webpage (einate kur USA ir šone vedate savo pašto kodą(72107 ar koks ten Tauragės pašto kodas ir išmeta >72107 Menifee Arkansas»Conway (merginos nerašykit kokių papuolė state ar zipu-visada susiraskit kad butų kuo panešesnis į jūsų tikrą pašto kodą,taip daugiau šancų gaut blush2.gif
Atsakyti

Man visuomet tinka Alabamos 35004 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dukartdu4 @ 2013 02 28, 01:03)
Kaip supratau gyvenat Tauragėj blush2.gif  tai jums ne Alabamos o Arkanzaso reika lotuliukas.gif  >  My Webpage (einate kur USA ir šone vedate savo pašto kodą(72107 ar koks ten Tauragės pašto kodas ir išmeta >72107 Menifee Arkansas»Conway (merginos nerašykit kokių papuolė state ar  zipu-visada susiraskit kad butų kuo panešesnis į jūsų tikrą pašto kodą,taip daugiau šancų gaut blush2.gif

o kodel taip kvatojates is mano klausimo? biggrin.gif mano 72235 kodas, tai nelabai panasus jusu siulytas biggrin.gif nelabai ir randu panasu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IN: 28 vasario 2013 - 11:39
QUOTE(IN @ 2013 02 28, 12:37)
o kodel taip kvatojates is mano klausimo? biggrin.gif mano 72235 kodas, tai nelabai panasus jusu siulytas biggrin.gif nelabai ir randu panasu ax.gif

Cia, matyt, toks zmogaus iprotis - juoktis visada, visur ir is visu.

Be to, as taip pat is Taurages thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ieva7776: 28 vasario 2013 - 13:01
QUOTE(IN @ 2013 02 28, 12:37)

Gerai jau gerai nebesijuoksiu> lotuliukas.gif o pastoviai verkšlensiu verysad.gif ..... blush2.gif ir vistiek siulau Arkanzasą(taip su jūsų kodu tokių pat nėra,tad nuimam paskutini jūsų kodo skaičių>7223... ieškom ir randam >72231 Little Rock Arkansas»Pulaski (pasikartosiu,neveskit bet kokio ZIPo ar State-raskit koki labai panašu į savo tikraji-gali koks skaičiukas ar du skirtis lotuliukas.gif (oi sakiau nebesijuoksiu)... verysad.gif .AČIU nereikia,geriau natura...lašiniai,pienas,namynė duona ar baronkos blush2.gif
Atsakyti