Įkraunama...
Įkraunama...

Gautieji freeb'iai

QUOTE(*Min* @ 2013 03 09, 10:13)
Labas rytas wub.gif

Kaip užsisakyti SANDERSON MEDŽIAGĖLIŲ?

šnd gavau SANDERSON tapetų pavyzdėlius 6  wub.gif
Papildyta:
nerandu,kaip jas užsisakyti g.gif

taip pat kaip ir tapetu. tik spausti ne walpaper o fabric mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2013 03 09, 11:17)
taip pat kaip ir tapetu. tik spausti ne walpaper o fabric  mirksiukas.gif

AČIUKAS wub.gif
Atsakyti
Šiandien gavau dantų pastos SIGNAL mini tūtelę 16ml biggrin.gif kur užsisakinėjau nebe pamenu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zakareviciute: 09 kovo 2013 - 10:42
QUOTE(Jolleee @ 2013 03 07, 14:18)
šiandien gavau šitą
user posted image
ČIA smile.gif

ir pas mane sitas vakar
Atsakyti
is sanderso labai grazios medziageles 3 vnt wub.gif is 6 doh.gif kitos 3 out of stock.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaliux @ 2013 03 08, 12:09)
bandau spėt kad LexSystem jum turėjo atvešt siuntą....

Man tai su lex'u nėra buvę bėdų schmoll.gif nei su DPD, o va su venipaku doh.gif kelis kartus sumaišė siuntinius, ne ten išsiuntė, vėlavo pristatyt ir t.t. nors čia ne į temą blush-anim-cl.gif: sorry
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 09, 11:27)
ir pas mane sitas vakar

panaudojau ne pagal paskirtį biggrin.gif Ne miltelius, o sausą šunų ėdalą seikėju. Kaip tik atitiko, vienas indelis (200ml) = pareina maniškės ėdalo dienos norma (100g) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2013 03 11, 10:19)
panaudojau ne pagal paskirtį biggrin.gif Ne miltelius, o sausą šunų ėdalą seikėju. Kaip tik atitiko, vienas indelis (200ml) = pareina maniškės ėdalo dienos norma (100g) biggrin.gif

man tai kaip tik vieno reikejo dar vaikiskiem skalbimo milteliam smile.gif tad labai dziaugiuos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 09, 11:27)
ir pas mane sitas vakar

O aš nesuprantu ką ir kur rašyt, prancūziškai nei bum bum. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2013 03 11, 19:36)
O aš nesuprantu ką ir kur rašyt, prancūziškai nei bum bum. doh.gif

Naudokitės google vertėju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ykute @ 2013 03 06, 15:02)
Vos prieš 3 dienas užsakiau VELYM dantu pastos ir šiandien gavau - nustebino. Pirmas mano freebis smile.gif

Aš ir gavau, ir labai greitai po užsakymo. Reikės išmėgint. Gal net nesupirkt, jei iš tiesų pabalina smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ArbuZzziuke @ 2013 03 06, 15:06)
Na pvz is Huestla katalogu rinkau idejas isirenginejom buta, o paskui is ju padariau tas 2 juodas galines dezutes, jos jau labai senos virs metu tarnauja. Labai patogu susideti visokius daiktukus. Naujesnes yra ta juoda ir geltona - jos padarytos is kelioniu zurnalu smile.gif Juodoj laikau bulves, o geltonoj svogunus  4u.gif  tai va tokia viena is daugelio ideju, kaip panaudoti makulatura  4u.gif

Na ir gudrutėthumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Šnd iš SANDERSON dvi medžiagėlės(su vaisiais-obuoliai,kriaušės...) wub.gif
Atsakyti