Įkraunama...
Įkraunama...

Gautieji freeb'iai

QUOTE(astiene @ 2013 03 26, 21:54)
Aš tą laišką jau pašalinau. Gal kas jiems jau rašėt?

as tai dar nerasiau ,man dvi savaites tik penktadieni sueis nuo ju pranesimo .o tada tai jau tikrai rasysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2013 03 27, 11:04)
as tai dar nerasiau ,man dvi savaites tik penktadieni sueis nuo ju pranesimo .o tada tai jau tikrai rasysiu  biggrin.gif

aš jiems rašiau,bet atsakymo babąąąąąąąąąąąąąą...
Atsakyti
Pastaruoju metu - visiška tuštuma doh.gif

Tų vitaminų irgi dar negavau...
Atsakyti
Gavau antrą kartą sinplus (Eurovision 2012 Šveicarai) autografus(ši kartą atsiuntė ir CD ax.gif ) Rašiau e-mailą info@sinplus.net
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Na va - pasiskundžiau ir gavau 3 mažus Bioderma mėginukus smile.gif
(prašiau el.paštu)

PS- Beje, gal galite priminti, kaip padaryti, kad vardas, adresas ir kiti duomenys automatiškai įsirašytų į reikiamus laukelius?
Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2013 03 28, 21:23)
Sveiki smile.gif

Na va - pasiskundžiau ir gavau 3 mažus Bioderma mėginukus smile.gif
(prašiau el.paštu)

PS- Beje, gal galite priminti, kaip padaryti, kad vardas, adresas ir kiti duomenys automatiškai įsirašytų į reikiamus laukelius?
Labai ačiū  4u.gif

O kada jus prašėt meginuku iš Biodermos? Nes prieš savaitę jie atrašė, jog neturi meginukų....

Papildyta:
QUOTE(astiene @ 2013 03 28, 21:26)
O kada jus prašėt  meginuku  iš Biodermos? Nes prieš savaitę jie atrašė, jog neturi meginukų....

Pasitaisau, ne prieš savaitę, o prieš dvi
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2013 03 28, 19:23)

Labai ačiū  4u.gif

as naudojuos google chrome,nieko nedariau viskas automatiskai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2013 03 28, 20:23)
Labai ačiū  4u.gif

Jei naudojatės Google Chrome, naršyklės nustatymuose susiraskite Įgalinti automatinį pildymą, kad būtų galima užpildyti žiniatinklio formas vienu paspaudimu. (bus prie Slaptažodžiai ir formos). Pažymėkite varnelę. O čia Valdyti automatinio pildymo nustatymus galite susivesti duomenis autopildymui 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(astiene @ 2013 03 28, 21:40)
O kada jus prašėt  meginuku  iš Biodermos? Nes prieš savaitę jie atrašė, jog neturi meginukų....

Neseniai, prieš gerą savaitę smile.gif Beje, aš ne tik paprašiau, bet ir apibūdinau savo odos tipą, parašiau, kodėl noriu išbandyti jų kosmetiką... smile.gif

QUOTE(Dovili! @ 2013 03 29, 15:15)
Jei naudojatės Google Chrome, naršyklės nustatymuose susiraskite Įgalinti automatinį pildymą, kad būtų galima užpildyti žiniatinklio formas vienu paspaudimu. (bus prie Slaptažodžiai ir formos). Pažymėkite varnelę. O čia Valdyti automatinio pildymo nustatymus galite susivesti duomenis autopildymui 4u.gif

LABAI AČIŪ 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odriana: 29 kovo 2013 - 14:37
http://www.facebook....530874460267350

laikinat, ivedat el.pasta , iskart gaunat koduka , su juo lekiat atsiimt dovaneles. Vakar gavau gero kremo meginuka ir nagu odelems salinti daikciuka thumbup.gif

http://www.part.lt/i...4f81d71a148.JPG

Jau tris jungtukus gavau

is cia http://www_anonym_to...px#.UUGr3NZm9Zq
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JURAIRMINDE: 29 kovo 2013 - 21:24
QUOTE(odriana @ 2013 03 29, 16:26)
Neseniai, prieš gerą savaitę  smile.gif Beje, aš ne tik paprašiau, bet ir apibūdinau savo odos tipą, parašiau, kodėl noriu išbandyti jų kosmetiką...  smile.gif
LABAI AČIŪ  4u.gif  thumbup.gif

Na, jums pasiseke smile.gif as ir rasiau apie savo oda bei prasiau, bet atrase, jog meginuku neturi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(JURAIRMINDE @ 2013 03 29, 21:55)

Greitai gavote? bigsmile.gif
Atsakyti