Įkraunama...
Įkraunama...

Gautieji freeb'iai

QUOTE(odriana @ 2013 04 18, 15:45)
Ech... Pas mane nei tos signal dantų pastos, nei to saldainio, nei vitaminų....  doh.gif  verysad.gif

Beje, kodėl sakote, kad trumpo galiojimo? Į dieną po dvi tabletes ir puikiai spėsite išgerti  smile.gif Neblogi vitaminai, esu juos vartojusi, akys ne taip pavargsta ir sausėja  thumbup.gif

Tik klausimas, ar man atneš... verysad.gif

o Jusu pastininke jau turetu but isgrazejus kaip reikiant- ir dantu pasta, ir vitaminai, saldainis.. biggrin.gif O jei rimtai tai labai apmaudu kad kazkur kitur "susigeria" tau skirti siuntinukai doh.gif Kad ir smulkmena ale vistiek, mano smulkmena unsure.gif
Atsakyti
Gavau ir as tuos vitaminus biggrin.gif
Atsakyti
per kiek laiko gavote ocuval vitaminus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(florete @ 2013 04 19, 14:37)
o Jusu pastininke jau turetu but isgrazejus kaip reikiant- ir dantu pasta, ir vitaminai, saldainis.. biggrin.gif O jei rimtai tai labai apmaudu kad kazkur kitur "susigeria" tau skirti siuntinukai doh.gif Kad ir smulkmena ale vistiek, mano smulkmena unsure.gif

drinks_cheers.gif

Taip, juk vis vien smagu gauti ir kokį mėginuką ar pan., dar juk ir laiko šiek tiek užima, kol užsisakai ir kai nieko negauni, o kiti gauna - tai tikrai apmaudu.. g.gif

Na va - šiandien pašte atsiėmiau Ocuval vitaminus thumbup.gif
Tikrai smagu, galėtų dažniau tokių freebų būti smile.gif

Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2013 04 19, 14:00)
Taip, juk vis vien smagu gauti ir kokį mėginuką ar pan., dar juk ir laiko šiek  tiek užima, kol užsisakai ir kai nieko negauni, o kiti gauna - tai tikrai apmaudu..  g.gif

drinks_cheers.gif
kai gavau pranesim, tai net sirdele suvirpejo ir pasitnekinimo biggrin.gif

tos pastos taip ir negavau... unsure.gif jauciu kazkas kitas dantukus issivale biggrin.gif nes turejau gauti jau, nes MB gavo, o vienu metu uzsakinejom g.gif

parasiau skunda pastui doh.gif nes nusibodo registruotus laiskus gauti suplysusius. jau nekalbu apie tai kad atrodo kaip isvolioti purve, slapi doh.gif tikiuosi bent kiek sureaguos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiutiute: 19 balandžio 2013 - 13:14
katalogas is cia. pastininke net i namus atneste, lipo i 4a del katalogo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(florete @ 2013 04 19, 13:37)
o Jusu pastininke jau turetu but isgrazejus kaip reikiant-

O jus garantuotos kad tikrai tai daro butent jūsų paštininkė mastau.gif ,nes pačiam paštę irgi ne 1 žmogus paštą rušuoja.Man patinka kai iš Kauno(maždaug kas 2 savaitęs siunčuosi iš ten) į Panevežy siuntos keliauja per Vilnių (va ten manau didžioji dalis mūsų freebiu ir nusėda-Rudnios kelias 9).Kiek gaunu šlapių,suplyšusių,praplėštu ir kitokių nekondicinių laiškų,siuntų visos iš Rudnios.
Atsakyti
QUOTE(dukartdu4 @ 2013 04 19, 16:21)
Kiek gaunu šlapių,suplyšusių,praplėštu ir kitokių nekondicinių laiškų,siuntų visos iš Rudnios.

Ten visi registruoti keliauja... Iš ten paskirsto. Ir iš užsienio pirma ten nukeliauja, jie ten "išmuitina" ir tada jau siunčia toliau (arba ne) doh.gif
Atsakyti
Gavau šiandien du suplotus kaip blynai saldainius biggrin.gif nėra, kad neskanūs, bet ir tikrai nepirkčiau, jei ir 5 Lt kilogramas kainuotų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2013 04 20, 11:50)
Gavau šiandien du suplotus kaip blynai saldainius biggrin.gif nėra, kad neskanūs, bet ir tikrai nepirkčiau, jei ir 5 Lt kilogramas kainuotų  schmoll.gif

Taigi čia saldainiai skirti dietai laikytis, o ne skanauti mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lakstute7: 20 balandžio 2013 - 11:37
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2013 04 20, 12:50)
Gavau šiandien du suplotus kaip blynai saldainius biggrin.gif nėra, kad neskanūs, bet ir tikrai nepirkčiau, jei ir 5 Lt kilogramas kainuotų  schmoll.gif

O aš jų taip ir negavau... schmoll.gif
Atsakyti
Gavau ir as Ocuval vitaminus 4u.gif
Atsakyti