Įkraunama...
Įkraunama...

***Molėtiškių namučiai***

QUOTE(juliciukas666 @ 2013 02 23, 22:25)

a tol, kad yra tiesos ir ten ir ten is tikruju giliau pakapscius. g.gif
Atsakyti
Nu va cia tai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labuka smile.gif

...man baras netrukde , nemaciau myzanciu, vaikai lanko kt darzeli... tai man dzin yra tas baras ar nera ax.gif

Kokia nuotaika Ssssss , vakar buvom kavinei, vynu pavaisino...... 4u.gif bet vistiek , nesijauciu cia gerai , nors pasiusk... o vaiku dar nematysiu 3 menesius doh.gif
Atsakyti
išesmės kai pagalvoji prieš daug ką galima užsimerkti, galvojant "manęs tai neliečia"... ir toliau gyventi savo ramų ir patogų gyvenimą... o po to kai atsitinka kažkas, stebimės kodėl tiek daug aplink abejingų žmonių...

man išesmės visi barai trukdo, kur jie bebūtų, Molėtuose, Kaune, ar Olandijoj... kuo mažiau tokių vietų tuo geriau... Alkoholizmo negaliu pakęsti...

o kad niekas nematė šlapinantis, tai nereiškia, kad tas nevyksta, ypač tamsiuoju paros metu, išgeria bare, o po to darželio pakampėse šlapinasi, kur žaidžia mūsų ir ne tik mūsų vaikai.
Tai yra mūsų miesto skauduliai, nepriklausomai mūsų vaikai ten lanko darželį ar nelanko. Kuo mažiau tokių vietų, tuo geriau.
Atsakyti
vat is tikro ir man neskaniai skamba, mano vaiku tai neliecia tai man ir dzin, o jusu vaikai man vienodai.as aisku perfrazavau, tiesiog zmones nebutinai dabar kalbant apie sita bara, bet apskritai linke uzsimerkti, kodel tada skundziames abejingumu jei ir patys tokie esam, manes neliecia tai ir praslystu.jei matysim gatvej musama vaika irgi nueisim kaip niekur nieko nes tai ne musu vaikas?bet kita karta kai mus musu vaika, kiti suauge taip pat tik praeis.tiesiog kartais reik ne tik i savo darza ziuret.
Atsakyti
Bet ,kad ir nebus baro, nieks neaudraus pijokams gert gatvei ir mizt pakampem... ir niekas to nepakeis...pijoku buvo ir bus. Yra ir prie Saulutes baras , bet kazkaip as to nesureiksminu smile.gif nu uzdare miesto ta bara prie vyturelio, tai uzdare, nesakau,kad blogai padare ... nebus ir nereik. As nei UZ , nei PRIES ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*paprasta* @ 2013 02 24, 15:37)
vat is tikro ir man neskaniai skamba, mano vaiku tai neliecia tai man ir dzin, o jusu vaikai man vienodai.as aisku perfrazavau

Net nebuvo minties taip pagalvot doh.gif cia jau tikrai tu perfrazavai ,pagal save g.gif kaip visada ...ne pirma ir ne paskutini karta isverti savaip 4u.gif
Atsakyti
Labu!
Man nei dzin,nei ka-tiesiog buvo situ baru-kavyniu,ir bus. smile.gif Visus neuzdarysi ir neuzdrausi nei gert,nei mizt doh.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2013 02 24, 16:21)
Labu!
Man nei dzin,nei ka-tiesiog buvo situ baru-kavyniu,ir bus.  smile.gif Visus neuzdarysi ir neuzdrausi nei gert,nei mizt  doh.gif  tongue.gif

Pritariu, kad nuo vilko neuzsoktu ant meskos ...ir pijokai nesugalvotu gert, mizt darzelio pavesinese , kaip baro neliks.
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2013 02 24, 16:17)
Bet ,kad ir nebus baro, nieks neaudraus pijokams gert gatvei ir mizt pakampem... ir niekas to nepakeis...pijoku buvo ir bus. Yra ir prie Saulutes baras , bet kazkaip as to nesureiksminu  smile.gif nu uzdare miesto ta bara prie vyturelio, tai uzdare, nesakau,kad blogai padare ... nebus ir nereik. As nei UZ , nei PRIES  ax.gif
Papildyta:
Net nebuvo minties taip pagalvot  doh.gif  cia jau tikrai tu perfrazavai ,pagal save  g.gif kaip visada ...ne pirma ir ne paskutini karta isverti savaip  4u.gif

as net nebutinai apie sita bara sakau, apskritai tiesiog zmoniu abejinguma pabreziau , tavo tiesiog panasiai nuskambejo zinute, ir ne tave asmeniskai turiu omeny. tiesiog is tikro gyvenime taip yra, kad mes matome tik save o kitu nenorime matyt nes musu tai neliecia. as ir pasakiau kad perrfrazavau panasiai, taip kad nereikia pykt as nesakiau kad Kristinyyte tau dzin , nevardinau.kaip artiste ivardino manes tai neliecia, tai ir as tik kitais zodziais , su pavyzdziu, bet uzkliuvo kaip visada mano pasisakymas. kai kazkas kitas pasako tai nieko nu bet kai tik as tai visada prikimbam..neesme..
Papildyta:
tiesiog panasiai nuskambejo :mano vaikai lanko kita darzeli tai man dzin ..juk ne as cia taip parasiau, perskaiciau tai kas parasyta.gal ir ne tai noreta pasakyt todel GAL as ne taip supratau blush2.gif
Atsakyti
Gal is degtuko nebeskaldom viso vezimo 4u.gif viena parase, kita ne taip suprato...tai gaunasi nesamone. Jei pamatyciau ,kad musa svetim vaika, man nebutu tas pats schmoll.gif ir tikrai isikisciau - pavizdys cia netiko ... taip kad... ai nebediskutuokim ....

NUOBODU ..... siandien nedirbau, lauke salta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristyyynyte: 24 vasario 2013 - 17:31
QUOTE(kristyyynyte @ 2013 02 24, 18:29)
Gal is degtuko nebeskaldom viso vezimo  4u.gif viena parase, kita ne taip suprato...tai gaunasi nesamone. Jei pamatyciau ,kad musa svetim vaika, man nebutu tas pats  schmoll.gif ir tikrai isikisciau - pavizdys cia netiko ... taip kad... ai nebediskutuokim ....

NUOBODU ..... siandien nedirbau, lauke salta...

taigi va, kai ne taip supranti paskui gaunasi ne taip..
kiek pas jus salcio ten g.gif
Atsakyti