QUOTE(kristyyynyte @ 2013 02 24, 16:17)
Bet ,kad ir nebus baro, nieks neaudraus pijokams gert gatvei ir mizt pakampem... ir niekas to nepakeis...pijoku buvo ir bus. Yra ir prie Saulutes baras , bet kazkaip as to nesureiksminu

nu uzdare miesto ta bara prie vyturelio, tai uzdare, nesakau,kad blogai padare ... nebus ir nereik. As nei UZ , nei PRIES
Papildyta:
Net nebuvo minties taip pagalvot

cia jau tikrai tu perfrazavai ,pagal save

kaip visada ...ne pirma ir ne paskutini karta isverti savaip
as net nebutinai apie sita bara sakau, apskritai tiesiog zmoniu abejinguma pabreziau , tavo tiesiog panasiai nuskambejo zinute, ir ne tave asmeniskai turiu omeny. tiesiog is tikro gyvenime taip yra, kad mes matome tik save o kitu nenorime matyt nes musu tai neliecia. as ir pasakiau kad perrfrazavau panasiai, taip kad nereikia pykt as nesakiau kad Kristinyyte tau dzin , nevardinau.kaip artiste ivardino manes tai neliecia, tai ir as tik kitais zodziais , su pavyzdziu, bet uzkliuvo kaip visada mano pasisakymas. kai kazkas kitas pasako tai nieko nu bet kai tik as tai visada prikimbam..neesme..
Papildyta:
tiesiog panasiai nuskambejo :mano vaikai lanko kita darzeli tai man dzin ..juk ne as cia taip parasiau, perskaiciau tai kas parasyta.gal ir ne tai noreta pasakyt todel GAL as ne taip supratau