Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Murciux @ 2013 09 21, 21:39)
Sveikos merginos, gal galetumete patarti kokius kvepalus galeciau nupirkti moteriai ir vyrui apie 50 metu amziaus  4u.gif  Aciu labai is anksto  smile.gif

gal kazkas is hugo boss ir vienam ir kitam g.gif
Atsakyti
Aciu uz patarima, laukiu daugiau rekomendaciju smile.gif Merginos pasisakykit ka pirktumet pacios tokio amziaus zmonems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Murciux @ 2013 09 21, 21:39)
Sveikos merginos, gal galetumete patarti kokius kvepalus galeciau nupirkti moteriai ir vyrui apie 50 metu amziaus  4u.gif  Aciu labai is anksto  smile.gif

sveika.
man, mano vyrui ir beveik visiems mūsų draugams apie 50, kam daugiau, kam mažiau. kaip ir jaunesni žmonės, visi mėgstam skirtingus kvepalus - nuo Escada Sexy Graffiti iki nišos smile.gif esmė ne amžiuje, o visai kitur - pomėgiai, skonis, stilius ir pan. kažkada buvo tokia baika apie rašalus 8-tai klasei, tai man kvepalai 50-mečiams iš tos serijos. nepikite, padovanokite Panoramos čekį, ten daug įvairių parf. parduotuvių. žmonės pasirinks sau tinkamą variantą. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 23 rugsėjo 2013 - 20:11
QUOTE(by ki @ 2013 09 23, 21:09)

Visiškai sutinku, tai, kad žmonėms po 50 metų - visiškai nieko nepasako apie jų parfumerinį skonį. Kitas penkiasdešimtmetis širdy gal jaunesnis už Jus ir tikrai neapsidžiaugs gavęs tarkim labiausiai būdingus tokio amžiaus žmogaus kvepalus smile.gif Gal vieni dievina saldumą, o kiti pakęsti jo negali, na neįmanoma mažai pažįstamiems žmonėms išrinkti kvepalų. Geriausia, jei jau tikrai norit dovanoti kažką iš parfumerijos - tai parfumerijos parduotuvės čekis.
Atsakyti
As visai sutinku su jumis, esme, kad as pati nelabai ka nutuokiu tuose kvepaluose, ir bijau, kad pvz gal kokie ten britney spears midnight gal netiks, tai gal kazka is chanel ziuret, nu nezinau kaip cia geriau paaiskinti... smile.gif o kita esme, kad cia planuoja buti mano lauktuves is uzsienio... nes nesugalvoju ka daugiau galeciau parvezti, va kokia situacija blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Murciux @ 2013 09 23, 23:12)
va kokia situacija blush2.gif

ar žinot kokiais kvepalais jie kvepinasi dabar?
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2013 09 23, 23:15)
ar žinot kokiais kvepalais jie kvepinasi dabar?

Tiesa sakant ne, nes labai seniai nesimatem... Na as tiesiog galvoju gal yra kokie prekiniai zenklai labiau patinkantys vyresnio amziaus zmonems, kad nenupirkti pavyzdziui ko nors kas gal jaunimelio tarpe populiariau.
Atsakyti
QUOTE(Murciux @ 2013 09 23, 23:24)
Tiesa sakant ne, nes labai seniai nesimatem... Na as tiesiog galvoju gal yra kokie prekiniai zenklai labiau patinkantys vyresnio amziaus zmonems, kad nenupirkti pavyzdziui ko nors kas gal jaunimelio tarpe populiariau.

Gal Paco Rabanne Milijonai tiktų g.gif Jie daug kam patinka, gana universalūs . (Jei,žinoma, tas auksas neatrodytų per daug pretenzingai)
Atsakyti
QUOTE(Murciux @ 2013 09 23, 23:24)

Diesel Fuel for Life gal tiktų g.gif Jie tokia, na g.gif toks viduriukas sakyčiau. Bent jau aš taikyčiau juos žmonėms nuo kokių 28 iki nėr ribos, jei tik kruta seneliukas, tai ko gi ne biggrin.gif Sunku apsakyti, bet mano nuomone jie tokie tinkami tam, ko jūs ieškote.
Atsakyti
siulyciau kazka is Guerlain
Atsakyti
Aciu visoms pasisakiusioms 4u.gif eisiu uostinetis smile.gif
Atsakyti
Prašau, patarkite smile.gif
Ką geriau įsigyti Madonna Truth or Dare ar Lagy Gaga Fame?
Gavau Parfumexpress dovanu čekį, o fantazija jau "nebeneša" ko man reikia...
Atsakyti