na tai ka gi - pagaliau turiu bloterius su visais Poisonais
ant rieso netgi viena pabandziau - Poison, nes lyg ir labiausiai is ju visu patiko, bet tik tuomkart, dabar puoscius visai issivadejo ir nekabina
o kitas riesas Elixir des Merveilles - puikuma, ji uostau daug dazniau, visgi kaip as ju noriu, niekas neissivadejo, kvapas puikus, puikiai laikosi
o va sitie taip uzkabino

man jie charakteriu labai i Tauerius panasus, kvapas tiesiai i smegenis prasismelkia ir apima nirvana, akys stulpu
toks tikrai balmy

o kitas riesas Elixir des Merveilles - puikuma, ji uostau daug dazniau, visgi kaip as ju noriu, niekas neissivadejo, kvapas puikus, puikiai laikosi
o va sitie taip uzkabino

man jie charakteriu labai i Tauerius panasus, kvapas tiesiai i smegenis prasismelkia ir apima nirvana, akys stulpu

eau de toilette
CHANEL N°wc

QUOTE(Petr@ @ 2013 02 14, 18:42)
neissirenku kvapo pavasariui
patinka saldus, bet neikyriai saldus kvapai, is megstamu: Gucci guilty intense, chanel mademoiselle, chanel chance'ai visi, guerlain la petite robe noire, mochino glamour ir tt. gal galit parekomenduoti ka uostyt ir bandyti atkasti kazka naujo?
buciau dekinga 

QUOTE(Malena @ 2013 02 27, 16:26)
Kovo mėnesio "Moteris" žurnalas su Lacoste "Eau de Lacoste" mėginėliu. Taip pat su Bioderma Sensibio vandenėlio mėginuku.

turbūt ne visuose vienodi mėginukai, radau Lancome pudros meginuką vietoj Lacoste..
ar skiriasi kvapas Cristobal EDT ir EDP ? aciu
Cristobal edp kvapas stipresnis ir laikosi ilgiau

QUOTE(NIDCKA @ 2013 02 28, 14:29)
ar skiriasi kvapas Cristobal EDT ir EDP ? aciu
Iš esmės - tokie patys. Truputį tirštesnis edp.
Dėl laikymosi - tai abu man laikosi ilgai

QUOTE(Marokietė @ 2013 02 28, 13:59)
Iš esmės - tokie patys. Truputį tirštesnis edp.

aciu