Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Kovo mėnesio "Moteris" žurnalas su Lacoste "Eau de Lacoste" mėginėliu. Taip pat su Bioderma Sensibio vandenėlio mėginuku.
user posted image
Atsakyti
na tai ka gi - pagaliau turiu bloterius su visais Poisonais biggrin.gif ant rieso netgi viena pabandziau - Poison, nes lyg ir labiausiai is ju visu patiko, bet tik tuomkart, dabar puoscius visai issivadejo ir nekabina
o kitas riesas Elixir des Merveilles - puikuma, ji uostau daug dazniau, visgi kaip as ju noriu, niekas neissivadejo, kvapas puikus, puikiai laikosi

o va sitie taip uzkabino wub.gif wub.gif
user posted image

man jie charakteriu labai i Tauerius panasus, kvapas tiesiai i smegenis prasismelkia ir apima nirvana, akys stulpu biggrin.gif toks tikrai balmy
Atsakyti
laugh.gif gerai, oi kaip gerai
eau de toilette
CHANEL N°wc
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 27 vasario 2013 - 18:30
LEEJa biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Petr@ @ 2013 02 14, 18:42)
neissirenku kvapo pavasariui  doh.gif patinka saldus, bet neikyriai saldus kvapai, is megstamu: Gucci guilty intense, chanel mademoiselle, chanel chance'ai visi, guerlain la petite robe noire, mochino glamour ir tt. gal galit parekomenduoti ka uostyt ir bandyti atkasti kazka naujo? g.gif  buciau dekinga  4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti

LEEja, tobula lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 02 27, 18:03)
laugh.gif gerai, oi kaip gerai
eau de toilette
CHANEL N°wc

Aha, ir atrodo, kad tiesiai į dešimtuką. Chanel Coco Noir man yra pirmas Chanel kvepalas, kuriame taip aiškiai jaučiasi pigūs ingredientai.

Matyt užsikrėtė Guerlain zaraza fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 02 27, 16:26)
Kovo mėnesio "Moteris" žurnalas su Lacoste "Eau de Lacoste" mėginėliu. Taip pat su Bioderma Sensibio vandenėlio mėginuku.
user posted image

turbūt ne visuose vienodi mėginukai, radau Lancome pudros meginuką vietoj Lacoste..
Atsakyti
ar skiriasi kvapas Cristobal EDT ir EDP ? aciu
Atsakyti
Cristobal edp kvapas stipresnis ir laikosi ilgiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2013 02 28, 14:29)
ar skiriasi kvapas Cristobal EDT ir EDP ? aciu

Iš esmės - tokie patys. Truputį tirštesnis edp.
Dėl laikymosi - tai abu man laikosi ilgai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marokietė @ 2013 02 28, 13:59)
Iš esmės - tokie patys. Truputį tirštesnis edp.
Dėl laikymosi - tai abu man laikosi ilgai  smile.gif

aciu 4u.gif,ir ausrelei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NIDCKA: 28 vasario 2013 - 15:28