Įkraunama...
Įkraunama...

Stebuklingi nėštukių namučiai

QUOTE(Terze @ 2013 02 19, 20:11)
Sveikute wink.gif
Ar buvai dar karta echo? Kaip tavo mazylis? Tikiuosi viskas gerai su jumis.

O kaip tu, ar gerai jautiesi? Kaip tavo mažuliai? Jums nereikėjo važiuot į LV paskutinį kartą?

Aš eisiu ketvirtadienį pasikonsultuoti su tavo gydytoja (kaip minėjau, ji mano draugės teta, nežinau, ar ji nusimano tuose diabeto reikaluose, nu bet blogiausiu atveju pirmadienį atsigulsiu į Santarus ir tada paprašysiu, kad mane pasiųstų pas genetikę, jei bus koks nerimas). Santariškės - ne iš blogos valios tongue.gif tik tyrimams dėl aritmijos.

Žiauriai laukiu geresnių orų... Nebūtinai to tikro pavasario, bet bent jau saulutės wub.gif Noriu vitamino D ax.gif Bendrai paėmus, jėgų daug neturiu, pavargstu greitai, bet savo savijautą vertinu gerai ir laukiu kovo antros pusės. thumbup.gif
Atsakyti
Mamyte.lt - sveikinimai didziausi thumbup.gif Kaip didziosios reakcija ? Tarp jusiskiu skirtumas , kiek pamenu , nemazas, kaip ir tarp mano vaiku bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte.lt @ 2013 02 19, 19:57)
Sveikos nestuke.gif
Siandien 9 val po planinio CP as tapau 2a karta nuostabios mergytes mama thumbup.gif
Musu princese netokia ir smulkute ax.gif 54 cm ir 3700kg wub.gif

sveikinimai susitikus su dukrele wub.gif lengvo tau atsigavimo po cp wink.gif
Atsakyti
mamyte.lt, sveikinu susitikus su dukrele wub.gif Sveikateles jums, ramiu nakteliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte.lt @ 2013 02 19, 20:57)
Sveikos nestuke.gif
Siandien 9 val po planinio CP as tapau 2a karta nuostabios mergytes mama thumbup.gif

Sveikinu sulaukus savo mažylės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte.lt @ 2013 02 19, 20:57)
Sveikos nestuke.gif

wub.gif Labai labai sveikinam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte.lt @ 2013 02 19, 18:57)
Sveikos nestuke.gif

sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Retai čia beužsuku kažkaip ax.gif

Mergyte, sveikinimai gimus mergytei 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikatytės jums. Beje mano princas irgi gimė 3700g ir 54cm smile.gif

Šiandien gavau kraujo ir šlapimo atsakymus. Tfu-tfu-tfu gerai viskas. Pirmadienį laukia TA.

O šiaip jaučiuosi pasunkėjusi doh.gif vis pamirštu ryte pasisverti. Paskutinį kartą kai svėriausi, buvo +10kg.

Na tikrai galiu pasakyti, kad kaip vadinama "antrakartė" nestuke.gif -kė esu visiškai kitokia (su neigiamu atspalviu), palyginus su tuo, kokia buvau antrą kartą blush2.gif Net sąžinė griaužia schmoll.gif - nei sveriuosi reguliariai, nei miegu pakankamai, sunkumus kilnoju, savaičių tiksliai neskaičiuoju, apie kraitelį net nepradėjau galvot, o svarbiausia - SM apleidau g.gif Žodžiu pikta esu ant savęs
Pasiguodžiau tongue.gif
Įdomu, kaip kitos "kolegės" jaučiasi? jautėsi?
Atsakyti
Sveikute,
Tikiuosi tau kazka konkretaus pasakys...Kai as buvau pries 3sav.kazkur,man neuzsimine apie cukraus tyrima,pati pasiprasiau.Tai gyd.sako pasidaryk,nes jau amzius tavo...Pati pasiklausiau,bet taip ir nepasidariau...Laukiu,kada tas gripas atslugs..Vat idomu,ar tau ka pasakys konkretesnio...As einu berods 18val irgi rytoj.
Mane vis dar spazmuoja ir smarkiai.Stengiuosi ilsetis daugiau,magni geriu po 2pak.,kai as skambinau jai,padeti negalejo,sako gali atsigulti i ligonine...Va tiek ziniu..Tikiuosi po rytojaus vizito tiek pas tave,tiek pas mane zinios bus kiek imanoma geros...

QUOTE(Aster @ 2013 02 19, 21:39)
O kaip tu, ar gerai jautiesi? Kaip tavo mažuliai? Jums nereikėjo važiuot į LV paskutinį kartą?

Aš eisiu ketvirtadienį pasikonsultuoti su tavo gydytoja (kaip minėjau, ji mano draugės teta, nežinau, ar ji nusimano tuose diabeto reikaluose, nu bet blogiausiu atveju pirmadienį atsigulsiu į Santarus ir tada paprašysiu, kad mane pasiųstų pas genetikę, jei bus koks nerimas). Santariškės - ne iš blogos valios  tongue.gif tik tyrimams dėl aritmijos.

Žiauriai laukiu geresnių orų... Nebūtinai to tikro pavasario, bet bent jau saulutės  wub.gif Noriu vitamino D  ax.gif Bendrai paėmus, jėgų daug neturiu, pavargstu greitai, bet savo savijautą vertinu gerai ir laukiu kovo antros pusės.  thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2013 02 20, 08:00)
Sveikute,
Tikiuosi tau kazka konkretaus pasakys...Kai as buvau pries 3sav.kazkur,man neuzsimine apie cukraus tyrima,pati pasiprasiau.Tai gyd.sako pasidaryk,nes jau amzius tavo...Pati pasiklausiau,bet taip ir nepasidariau...Laukiu,kada tas gripas atslugs..Vat idomu,ar tau ka pasakys konkretesnio...As einu berods 18val irgi rytoj.
Mane vis dar spazmuoja ir smarkiai.Stengiuosi ilsetis daugiau,magni geriu po 2pak.,kai as skambinau jai,padeti negalejo,sako gali atsigulti i ligonine...Va tiek ziniu..Tikiuosi po rytojaus vizito tiek pas tave,tiek pas mane zinios bus kiek imanoma geros...

Na, man svarbiausia, kad leliui viskas būtų gerai, nes labai nepatiko man kai RK pradėjo prie manęs ginčytis sk.vedėja ir echoskopuotoja, ar geras tas vaikiuko svoris, ar ne doh.gif Bet kaip ir sakau, jei ką, dar tikiuosi ir Santariškėse sulaukti tuo klausimu žinių ir konkretesnio tyrimo.

Žinok, man mangnis irgi ne stebuklus padeda. Nors ir stengiuosi sąžiningai gerti, bet vis tie spazminiai skausmeliai niekur nedingsta.

O dėl GD, tai pastebėjau, kad mažai kam jis diagnozuojamas, nors kartais ir pasitaiko, kad vaikiukai tikrai didesni pagal laiką. 4u.gif Jei eisi to tyrimo darytis ir nelabai mėgsti saldžiai, pasiimk citrinos, nes galima ją išspausti ir tada visai geriamas tas reikalas. Ir iki kito kraujo davimo galima vandenį gerti.
Atsakyti
QUOTE(mamyte.lt @ 2013 02 19, 19:57)
Sveikos nestuke.gif

dideliausi sveikinimai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aster @ 2013 02 20, 09:42)
Na, man svarbiausia, kad leliui viskas būtų gerai, nes labai nepatiko man kai RK pradėjo prie manęs ginčytis sk.vedėja ir echoskopuotoja, ar geras tas vaikiuko svoris, ar ne  doh.gif Bet kaip ir sakau, jei ką, dar tikiuosi ir Santariškėse sulaukti tuo klausimu žinių ir konkretesnio tyrimo.

Žinok, man mangnis irgi ne stebuklus padeda. Nors ir stengiuosi sąžiningai gerti, bet vis tie spazminiai skausmeliai niekur nedingsta.

O dėl GD, tai pastebėjau, kad mažai kam jis diagnozuojamas, nors kartais ir pasitaiko, kad vaikiukai tikrai didesni pagal laiką. 4u.gif Jei eisi to tyrimo darytis ir nelabai mėgsti saldžiai, pasiimk citrinos, nes galima ją išspausti ir tada visai geriamas tas reikalas. Ir iki kito kraujo davimo galima vandenį gerti.

Mano gerai draugei su RK buvo karti patirtis. Ja ten siunte irgi del nesciuju debeto, bet jai uzteko laikytis grieztos dietos nereikejo nieko ten leistis. Ir nors genetikes isvada 35 sav buvo kad placenta visiskai sveika, net nepanasi i debetu serganciu, jai buvo nuspresta baigti nestuma 38 sav. Bande skatinti, organizmas nepasidave tada paeme ir CP. Namuose buvo daug problemu su (,) nes norejo leliukas miegot, nenorejo zyst, tad nusiunte pas neantologe i santarus ir ji konstatavo - vaikas turi neisnesiotuko pozymiu cool.gif Matyt del jos griestos dietos kad nekiltu cukrus biski atsiliko vystymasis, buvus taip kudute, ji priaugo per visa nestuma gal tik 3 kg tad visiskai perdziuvo nuo tu dietu. Bet vistiek RK visu pirma tylejo, nors apziureta buvo ir ju neantologo. Apskritai nesuprantu kam ta vaika plesti lauk turejo, jai jau kyla itarimu kad pavojus, guldyk istacionara ir pasek ta savaite ar dvi doh.gif Zodziu prakeike perzegnojo ji ta RK ir sake daugiau kojos ten nekels cool.gif
Atsakyti