QUOTE(Eufforija @ 2013 03 08, 16:41)
Sveikinimai braskei
O man vakar keistas man reiskinukas nutiko. Jau vakare, atsiguliau miegot, tik pajutau, kad kazkaip slapia ties krutine, kai palieciau ranka, tai ties papu tookia slapia deme buvo
ir nesupratau koks cia skystis? ( pienukui gal dar ankstoka
gal buvo Jum taip? 

O man vakar keistas man reiskinukas nutiko. Jau vakare, atsiguliau miegot, tik pajutau, kad kazkaip slapia ties krutine, kai palieciau ranka, tai ties papu tookia slapia deme buvo

budavo budavo:) ir gana anksti:) nepergyvenk:)
na bent jau ak sake kad cia igimtas sepsis ir meningitas..uzsikrete nuo manes..sukelejas e coli bakterija..keista..nes pries dvi sav iki gimdymo buvo darytas ismatu paselis...kuriame jokia e coli neisaugo..nu bet...yra kaip yra..
pats gimdymas praejo sklandziai...atvaziavau su 7 cm atsidarymu ir dar dvejojau ar gimdau ar tik seip kokie paruosiamieji..kadangi Adomukas buvo didckis-3770 ir 55cm, tai kirpo..nemaloni procedura..ui..net db nukrato...

abydna..kiek tyrimu pasidariau..sitam nestumui negailejau nieko..nei pinigu..nieko..atrode viskas idealiai..visi tyrimai..pats nestumas..ir va..kaip gydytojai sako-kartais buna tai, kas nuo musu nepriklauso..