Įkraunama...
Įkraunama...

Stebuklingi nėštukių namučiai

QUOTE(Eufforija @ 2013 03 08, 16:41)
Sveikinimai braskei  4u.gif  4u.gif

O man vakar keistas man reiskinukas nutiko. Jau vakare, atsiguliau miegot, tik pajutau, kad kazkaip slapia ties krutine, kai palieciau ranka, tai ties papu tookia slapia deme buvo  blink.gif  ir nesupratau koks cia skystis? ( pienukui gal dar ankstoka  g.gif  gal buvo Jum taip? unsure.gif

budavo budavo:) ir gana anksti:) nepergyvenk:)
na bent jau ak sake kad cia igimtas sepsis ir meningitas..uzsikrete nuo manes..sukelejas e coli bakterija..keista..nes pries dvi sav iki gimdymo buvo darytas ismatu paselis...kuriame jokia e coli neisaugo..nu bet...yra kaip yra..
pats gimdymas praejo sklandziai...atvaziavau su 7 cm atsidarymu ir dar dvejojau ar gimdau ar tik seip kokie paruosiamieji..kadangi Adomukas buvo didckis-3770 ir 55cm, tai kirpo..nemaloni procedura..ui..net db nukrato... doh.gif
abydna..kiek tyrimu pasidariau..sitam nestumui negailejau nieko..nei pinigu..nieko..atrode viskas idealiai..visi tyrimai..pats nestumas..ir va..kaip gydytojai sako-kartais buna tai, kas nuo musu nepriklauso..
Atsakyti
Braske, Irmuciuk sveikinu susitikus su savo suneliais! dabar svarbiausia aukit sveiki ir stiprus! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braske1515 @ 2013 03 08, 14:38)
labuka,nestuliukai 4u.gif
norim prisiduoti smile.gif

sauni istorija smile.gif nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
jau labai seniai rasiau, bet visada paskaitau ir sergu uz jus. Ypac idomus buna Betos postai biggrin.gif

QUOTE(irmuciukasss @ 2013 03 08, 15:56)
na bent jau ak sake kad cia igimtas sepsis ir meningitas..uzsikrete nuo manes..sukelejas e coli bakterija..keista..nes pries dvi sav iki gimdymo buvo darytas ismatu paselis...kuriame jokia e coli neisaugo..nu bet...yra kaip yra..
pats gimdymas praejo sklandziai...atvaziavau su 7 cm atsidarymu ir dar dvejojau ar gimdau ar tik seip kokie paruosiamieji..kadangi Adomukas buvo didckis-3770 ir 55cm, tai kirpo..nemaloni procedura..ui..net db nukrato... doh.gif
abydna..kiek tyrimu pasidariau..sitam nestumui negailejau nieko..nei pinigu..nieko..atrode viskas idealiai..visi tyrimai..pats nestumas..ir va..kaip gydytojai sako-kartais buna tai, kas nuo musu nepriklauso..

Irmuciuk, sveikinimai didziausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif vos tik perskaicius, kad susirgo tavo sunelis, iskart pagalvojau, kad turejai streptokoka. Nes pozymiai lygiai tokie, kaip ir skaiciau internete... O tau tikrai sake, kad ten e-coli bakterija kalta? Man irgi rado streptokoka (eme tepineli is maksties, bet gali ir is isanges daryti)... nerimauju dabar, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai.
O jus sveikit ir bukit stiprus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2013 03 08, 16:14)
Sveikos,
jau labai seniai rasiau, bet visada paskaitau ir sergu uz jus. Ypac idomus buna Betos postai  biggrin.gif
Irmuciuk, sveikinimai didziausi  4u.gif  4u.gif  4u.gif  vos tik perskaicius, kad susirgo tavo sunelis, iskart pagalvojau, kad turejai streptokoka. Nes pozymiai lygiai tokie, kaip ir skaiciau internete... O tau tikrai sake, kad ten e-coli bakterija kalta? Man irgi rado streptokoka (eme tepineli is maksties, bet gali ir is isanges daryti)... nerimauju dabar, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai.
O jus sveikit ir bukit stiprus  4u.gif
Ramune, kiek nedaug jau tau liko iki susitikimo. wub.gif Kaip jautiesi?

Del Streptokoko nepergyvenk, geriau pasitark su gydytoju, pas kuri gimdysi, kokia strategija jis/ji planuoja siuo atveju.

Buvo daryti tyrimai, kurie parode, jog netikslinga motinai duoti antibiotiku nestumo metu, nes 65% atveju Strep B bakterija vel atsinaujino. Todel geriausia ir gana paprasta strategija, norint isvengti galimu Streptokoko pasekmiu kudikiui - gimdymo metu (arba nubegus vandenims) mamai leisti antibiotikus. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelle*: 08 kovo 2013 - 17:31
QUOTE(Caramelle* @ 2013 03 08, 17:30)
Ramune, kiek nedaug jau tau liko iki susitikimo. wub.gif  Kaip jautiesi?

Del Streptokoko nepergyvenk, geriau pasitark su gydytoju, pas kuri gimdysi, kokia strategija jis/ji planuoja siuo atveju.

Buvo daryti tyrimai, kurie parode, jog netikslinga motinai duoti antibiotiku nestumo metu, nes 65% atveju Strep B bakterija vel atsinaujino. Todel geriausia ir gana paprasta strategija, norint isvengti galimu Streptokoko pasekmiu kudikiui - gimdymo metu (arba nubegus vandenims) mamai leisti antibiotikus.  4u.gif

Aciu, jauciuosi gerai, tik jau labai noriu gimdyti... nes kyla spaudimas... Pasieke rekordines aukstumas nestumo metu net ir su nemazu kiekiu vaistu.

Tai man taip gine ir sake. Bet tenka ir dabar antibiotikus gerti, nes slapimo pasely ta pacia bakterija rado... O sie sugerti nepades, reikes gimdymo metu vis tiek suleisti antibiotikus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramune!: 08 kovo 2013 - 17:34
QUOTE(sniege555 @ 2013 03 08, 16:05)
Ačiū, kad teiraujies  4u.gif Laikomės visai gerai (3xtpfu ), pilvuko gyventojai juda, kruta, makaluojas ir mane džiugina  wub.gif
Gėlytė rodo į mano pilvą ir sako: "leli diu"  biggrin.gif
Jaučiuos laiminga kiekvieną minutę  wub.gif po tiek metų kovos, ašarų net negaliu dar suvokti, kad mes galim tapt daugiavaike šeima...
Aplinkiniams nesakau, kad laukiu dviejų išsyk, nes jau nuo komentarų ir taip pikta, kai mane guodžia ir stresą man varo, kad bus siaubingai baisu ir sunku.
Širdy - aš laiminga  nestuke.gif

smagu girdeti,kad sauniai augat thumbup.gif mano mazoji irgi rodydavo i pilva ir sakydavo nene 4u.gif
nieko,Miglute jau didele panele bus pades mamytei broliuka ir sesute augint,viskas bus gerai,nekreipk demesio i komentarus mirksiukas.gif

aciu visoms uz sveikinimus oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2013 03 08, 16:32)
*Aciu, jauciuosi gerai, tik jau labai noriu gimdyti... nes kyla spaudimas... Pasieke rekordines aukstumas nestumo metu net ir su nemazu kiekiu vaistu.

**Tai man taip gine ir sake. Bet tenka ir dabar antibiotikus gerti, nes slapimo pasely ta pacia bakterija rado... O sie sugerti nepades, reikes gimdymo metu vis tiek suleisti antibiotikus.

*Jau nebedaug, jau finiso tiesioji - pora savaiteliu. thumbup.gif Bet dar dabar atsimenu, kaip tos paskutines savaites prailgsta. doh.gif Laikykis!

**Na, antibiotikai naudojami, kai ju reikia, tai nera blogis. Svarbu leliukui viskas butu gerai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2013 03 08, 15:05)
Ačiū, kad teiraujies  4u.gif Laikomės visai gerai (3xtpfu ), pilvuko gyventojai juda, kruta, makaluojas ir mane džiugina  wub.gif
Gėlytė rodo į mano pilvą ir sako: "leli diu"  biggrin.gif
Jaučiuos laiminga kiekvieną minutę  wub.gif po tiek metų kovos, ašarų net negaliu dar suvokti, kad mes galim tapt daugiavaike šeima...
Aplinkiniams nesakau, kad laukiu dviejų išsyk, nes jau nuo komentarų ir taip pikta, kai mane guodžia ir stresą man varo, kad bus siaubingai baisu ir sunku.
Širdy - aš laiminga  nestuke.gif

Kaip man gaila tokiu zmoniu,kurie tik dejuoja.Na aiskus geriau jau prie tokiu patylrti

QUOTE(Eufforija @ 2013 03 08, 15:41)
Sveikinimai braskei  4u.gif  4u.gif

O man vakar keistas man reiskinukas nutiko. Jau vakare, atsiguliau miegot, tik pajutau, kad kazkaip slapia ties krutine, kai palieciau ranka, tai ties papu tookia slapia deme buvo  blink.gif  ir nesupratau koks cia skystis? ( pienukui gal dar ankstoka  g.gif  gal buvo Jum taip? unsure.gif

cia priespienis,na skaiciau kaikurioms labai anksti jis pasirodo kitoms veliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2013 03 08, 16:56)

Laikykites 4u.gif Tikiu, kad tavo maziukas atlaikys sia sunkia nasta ir viskas praeis be pedsaku. Zinoma sunku net pagalvoti, ka tenka tau isgyventi kai sitiek pastangu buvo ideta, bet tikrai kartais buna dalyku, kurie nuo musu nepriklauso...

Braske
Sveikinimai sulaukus sunelio 4u.gif Nu bet ir "ilgas" gimdymas, labai jau maziukas skubejo i si pasauli biggrin.gif
Atsakyti
Braske, sveikinu sulaukus sunaitelio 4u.gif Ir aciu uz gimdymo istorija smile.gif Aukit diduciai ir sveikuciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braske1515 @ 2013 03 08, 14:38)
ir labai greitai sako,galvyte islindo,atsipalaiduok...ir lygiai 7 val.pasauli isvydo sunelis wub.gif
paeme vaikuti tvarkyti,apziurejo mane,sako neplysai ir nekirpom thumbup.gif bet jei butu pirmas toks didelis vaikutis,buciau nepagimdzius...

Labai labai sveikinam mamyte wub.gif Kaip faina kai taip sklandziai ir greit ax.gif Mano drauge irgi antra leliuka pagimde (pirmas buvo 4300, kirpo) antra 4700 ir nei plyso nei kirpo , tai labai tikiuosi kad antrakart irman taip pasiseks blush2.gif Na vistik tas kirpimas tai nemalonus reikalas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(irmuciukasss @ 2013 03 08, 16:56)

Visiskai sutinku, bet bent jau sazine tavo gali buti rami, kad viska padarei, nieko netingejai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Neliudek, turi viskas susitvarkyt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Eufforija @ 2013 03 08, 16:41)
gal buvo Jum taip? unsure.gif

Man irgi taip buvo ax.gif Uztai buvau rami kad leliukui priespienio tai jau tikrai turesiu biggrin.gif Turejau ir pieno daug, tai manau tai tik i gera wink.gif
Atsakyti