QUOTE(ader @ 2013 03 05, 16:22)
ieskau vadybininko, gana siauroje specializacijoje, yra ir tu pardavimu ir kitu dalyku, bet visko ismokau nuo iki. reikalavimai paprasti: issilavinimas, kalba, sugebejimas dirbti komandoje, komunikabilumas. Neieskau super puper duper protingu menedzeriu. Siekiu tokius uzsiauginti ir suteikti jauniems zmonems galimybes ismokti , dirbti ir uzsidirbti.
Deja, va ir vel administratore, skambina pakviesti zmogu i pokalbi, pasirodo atleiskite per toli vazineti
Iš savo varpinės papasakosiu. Ader, jei žinočiau kaip Jus pasiekti, atsiliepčiau į Jūsų skelbimą.

BET. Spėju, kad atsiliepusi nesulaukčiau atsako. Bandžiau pakeisti darbo pobūdį ir susidariau įspūdį, kad neįmanoma. Kiek siunčiau CV, nei į vieną nesulaukiau atsako. (Nebuvo jų labai daug, atsakingai rinkausi). Todėl, kad patirtis nemaža (17m), bet kitoje srityje ir metų jau ne 25... Kadangi net nebuvau pakviesta pokalbin, neturėjau progos parodyti, kad labai rimtai žiūriu į darbą, nuolat mokausi, tobulėju ir gebu siekti bendrų tikslų kartu su kolektyvu. Mano požiūriu, kai kurie darbdaviai gan pavišutiniškai/stereotipiškai renkasi. Ir tai sakau ne vien iš savo pavyzdžio...
Kuriozinė situacija man gavosi su atsakymu, priimta aš į darbą, ar ne. Dalyvavau rimtoje atrankoje (čia jau vis tik pagal savo profesiją), žadėjo bet kokiu atveju pranešti el. paštu. Nenurodė laikotarpio, tik žinojau, kada tektų pradėti dirbti sėkmės atveju. Atsakymo nesulaukiu. Prarandu viltį ir.... sulaukiu skambučio su priekaištu, kodėl jiems nepaskambinu. Pasirodo, jų TEIGIAMAS atsakymas dar tą pačią atrankos dieną nukeliavo į šlamštą

Gerai, kad žmonės paskambino pasidomėti, kodėl nepaskambinu nurodytam asmeniui, o galėjo kitą kandidatą pasirinkt ir skelbtis visiems, kad va, laimėjo atranką ir nesirodo... Taigi jau kelinta savaitė su džiaugsmu skrieju darbelin. Gaila tik, kad manasis variantas labai trumpalaikis...