QUOTE(Paranoia @ 2013 03 06, 16:25)
Įmonė tai, kiek supratau, ir yra tas portalas cvkaunas.lt, jie ieškosi sau darbuotojo. Telefono, matyt, neduoda, nes nenori, kad skambinėtų šimtai kandidatų ir duoda savo el.paštą. Man tai visai norma atrodo
Taip sau ieškom. O dėl biržos prašom nepeikti, nes tikrai telefonas privalomas. O kad skambinėtų ir klausinėtų kvailų klausimų nenorim. Jau esam patyrę ką reiškia duotas telefono numeris. Skambučiai kas 5 minutes prasideda dėl tokių pozicijų. Duotumėm įmonės pavadinimą būtų tas pats. Tik jau pradėtų kvietinėti direktorių ir pan.
P.S Skelbime yra duota informacija, kas nori, tas susiranda ir pasiskambina. Bet kaip pastebėjau dauguma savo skambučiu susigadina tik nuomonę apie savo kandidatūrą. Jei protingai klaustų, nebūtų gaila atsakyti, bet 90 proc. klausimų būna "iš lempos" arba apie tai, kas parašyta skelbime.
Papildyta:
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2013 03 06, 19:20)
Noriu paklausti, ne vieną kartą susiduriu ir nežinau kaip reikia rašyti. Kai internete pildau savo cv, ir kur darbas kompiuteriu, būna įvairių programų prirašyta, tokių kaip opera, mozilla, adobe ir pan, pavyzdžiui buvo ir android, parašyta ir windows 7, windows 2000, tai jei aš naudoju mozillą, ir operą, ir moku dirbti windows 2000, va ir androidą naudoju, tai man reikia jas nurodyti, ar čia turima omeny kad reikia mokėt kažkaip ypatingai su jomis dirbti, net nemoku paaiškinti, gal kažkas supras ką turiu omenyje
Įrašyti galima tik naujausią windows versiją, o android nėra prie programavimo? Jei ne prie programavimo, nereikia.