Įkraunama...
Įkraunama...

Veliasi plaukai

QUOTE(Nova @ 2011 02 17, 11:04)
Gal galit smulkiau - kaukes darot pries plovima ar kaip? Nes as irgi turiu linu semenu aliejaus, tik ne tam naudoju. Bet butu idomu ir plaukam pabandyt.

Kai ruosiuosi plauti plaukus issitepu juos aliejumi mazdaug nuo galiuku iki ausu ir po keliu valandu plaunu, arba einu miegoti ir plaunu kita diena:) anksciau dedavausi duso kepuraite kai eidavau miegoti kad netepti pagalves, bet dabar tiesiog susirisu plaukus aukstai ant virsugalvio ir netrukdo.
Atsakyti
as savo ilgus siausinus plaukus su kuo tik neploviau ir kokiu tik kaukiu nebandziau....O karstas apiejus didziausias peilis plaukams!!!!
reikia tepti kambario tem. ir tik tada apristi siltai ranksluosciu norit pries tai maisiuka paprasta galit uzsidet.
o kas man padejo tai alyvuogiu ir linu semenu aliejus ir po galvos plovimo delia HT aliejuka galiukams plaukai slidus spindi,bet po keliu dienu vel pradeda veltis galai ir poto jau tepk ka nori niekas nepadeda,o tie visi purskiami ir tepami poto tik dar labiau issausina apsunkina plauka toks negrazus buna.
Atsakyti
si tema man irgi labai ilga laika buvo aktuali. plaukai po nestumo ir visu slinkimu pasidare siaudiniai, kaltunai baisiausi susivele, apie sukavima sukomis net pamirsau, narpliodavau pirstais, nes kitaip puse plauku butu nebelike doh.gif pirkau brangiausias priemones, bet ir tos nepadedavo doh.gif o dabar turiu pasidarius varnalesu aliejuka, nuo kurio mano plaukai stebuklingai atsigavo wub.gif tikiuosi, po kurio laiko plaukai nepripras prie jo unsure.gif
Atsakyti
doh.gif
Jungiuos prie jūsų būrio. Kažkaip anksčiau šitos temos neužmačiau.. g.gif
Po plovimo tik šampūnu iš mano plaukų lieka tik kaltūnas. Be kondicionieriaus iš vis negaliu. Bet dauguma kondicionierių netinka.. Nebūna slidūs ir po jų plaukai vis vien susivėlę lieka. Sunku iššukuot, o iššukavus labai veliasi vėl. Ypač blogai buvo po paskutinio dažymo, plaukai tapo lyg šiaudiniai, ypač pakaušyje. verysad.gif
Vis ieškau kondicionierių, kurie būtų slidūs. Tada aš dar neišskalautus drėgnus plaukus pirštais kaip galima labiau atskiriu, atsargiai neveldama išskalauju ir iššukavus būna beveik gerai. Jei ne, tai dar kokį purškiamą kondicionierių panaudoju.
Kol kas geriausiai man tinkantis kondicionierius, gelbėjantis nuo vėlimosi, yra Giovanni Max Volume. Plaukai lieka puresni nei po kitų. Bet ieškau ir ko nors naujo pabandymui.
Kokius dar kondicionierius rekomenduotumėt? Geriau, kad nebūtų labai prigrūsti cheminių blogių.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mannu @ 2011 11 05, 06:52)
doh.gif
Jungiuos prie jūsų būrio. Kažkaip anksčiau šitos temos neužmačiau..  g.gif
Po plovimo tik šampūnu iš mano plaukų lieka tik kaltūnas.
4u.gif

o kaip jūs plaunat galvą? Nes jei muiluojat ir trinat visus plaukus, tai visai nenuostabu, kad jie į kaltūną panašūs. Plauti užtenka tik šaknis, netrinant, o lengvai masažuojant galvos odą, visam likusiam plaukui užtenka vandens kuris nubėga, prieš plovimą jei iššukuojat, ir plaunat teisingai, tai neturėtų jie veltis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 05 lapkričio 2011 - 10:03
QUOTE(Balalaika. @ 2011 11 05, 11:03)
o kaip jūs plaunat galvą? Nes jei muiluojat ir trinat visus plaukus, tai visai nenuostabu, kad jie į kaltūną panašūs. Plauti užtenka tik šaknis, netrinant, o lengvai masažuojant galvos odą, visam likusiam plaukui užtenka vandens kuris nubėga, prieš plovimą jei iššukuojat, ir plaunat teisingai, tai neturėtų jie veltis.

Būna visaip. Bet net ir vien tik plaukus sudrėkinus vandeniu ir išdžiovinus, lieka kūtvėlynas. doh.gif Gal čia dėl to, kad plaukų nors ir daug, jie plonyčiai.. g.gif

Atsakyti
nemanau, mano plaukai irgi ploni labai, bet visiškai nesivelia, nors yra ilgi.
Šiaip plaukai veliasi tada, kai yra išsausėję. Tai reikia juos drėkinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 07 lapkričio 2011 - 10:11
Balalaika, gal gali parasyti kuo geriausia drekinti plaukus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hisense @ 2011 11 09, 17:55)
Balalaika, gal gali parasyti kuo geriausia drekinti plaukus? 4u.gif

mano manymu tai ilgas procesas. Kaukė kartą per savaitė, ampolė taip pat kartą per savaitę, kondicionierius po kiekvieno plovimo, serumas galams. Džiovinimas natūraliai. Dar kokie papildai, žuvų taukai ar nakvišų aliejus. Nežinau, iš tikro, dedu daug pastangų į plaukus, na taip, jie sveiki, neišsausėję, bet ploni, ypač galai. verysad.gif Matyt jau kokius paveldėjai tokius ir turi, ypač kas liečia tūrį.
Atsakyti
Sveikos. Turiu ir as ta problema. Ziauriai veliasi plaukai..bet tik saltuoju metu..Per vasara visada atsigauna, per ziema vel nutrupa visi . Nusipirkau Biosilk aliejuko,patiko kvapas, konsistencija, bet nepasakyciau kad labai padejo..Daugiau profilaktine priemone negu gydomoji. Dabar dar tos pacios firmos driekinamaji sampuna isigyjau..Gal ir pades. O siaip tai tikrai nemaloni problema, gaila tu plauku..
Rasykite meginos kam kas padeda, kas ne kad veltui pinigu nemetiti. Ir linkiu visom sveiku, silkiniu plauku.
P.S o gal kuri bandete laminavima? gal kiek padejo?
Atsakyti
O Biosilk Hidraiting sampunas man pleiskanas "padovanojo", o veltis plaukai maziau nepradejo..
Atsakyti
Šį rudenį pirmą kartą baisiai pradėjo veltis plaukai. Spėju, kad negerai pasirinkau šampūną. Iš pradžių ruošiausi krūvą pinigų išleisti kaukėms, serumams ir panašiai, bet paskui pagailėjau ir pabandžiau alyvuogių aliejų. Labai padėjo bent jau tam kartui, tik sunkokai išsiplovė iš plaukų. Bet plaukučiai buvo šilkiniai. Neturėjau laiko, tai palaikiau tik apie pusvalandį, bet bandysiu dar, gal visgi atsigaus g.gif
Atsakyti