Įkraunama...
Įkraunama...

Veliasi plaukai

QUOTE(ugnet @ 2012 11 14, 16:34)
Pries kiekviena plovima,is vakaro issitepu visus plaukus arba simondsiju arba argano arba vinuogiu kauliuku aliejum ir laikau per nakti, kaip velesi taip ir veliasi tik gal maziau skilineja galai.
Po kiekvieno plovimo naudoju kauke,nes po balzamu neina isukuot, plaunu plaukus labai atsargiai,tik pacias saknis,isvis netrinu plauku,kad tik kuo maziau suiveltu, po plovimo naudoju dar ant slapiu plauku milkshake purskiama balzama,kad palengvintu sukavima ir kerastase aliejuka galiukams,sukuoju tik medinem sukom,nes skaiciau kad netaip zeidzia plauka,tai slapius nera dar taip baisiai issukuot gale tik biski sunkiau, bet jau kai buna isdziuve,tai tragedija,isukuoji, po valandos laiko jau kuldunai doh.gif  Karta i menesi ar du dar stengiuosi padaryt naturalia kauke. Plaukai iki juosmens, nenaudoju nei feno,nei tiesintuvo, dazau tik viena kart metuose sruogelem.
Tai va taip kad nepadeda niekas isvis,nebent paimt ir nusikirpt plaukus,arba bandyt keist priemones,bet as jau ju isbandzius begale,neatrandu niekaip kas tikrai 100 procentu tiktu doh.gif Kirpeja sako tokia plauko struktura, bet atsimenu seniau nesiojau plaukus mazdaug iki peciu tikrai taip nesiveldavo.

Tikrai veliasi del ilgio 4u.gif as irgi buvau atsiauginusi beveik iki juosmens, tai irgi kankinausi, o po to nukirpau iki krutines ir viskas ok, nebesiveliai taip smarkiai thumbup.gif
Atsakyti
Na,mano plaukai tai nera tokie ilgi,taip kad ilgis tikrai ne pagrindinis rodiklis.Tiesiog sausas plaukas.Pagaliau radau siek tiek palengvinancias issukavima priemones.Tai syoss sampunas nuo siausimosi su keratinu ir pure coconut balzamas bei milkshake putos. thumbup.gif Dabar bent nebe tiek ispesu plauku,tokia paguoda biggrin.gif
Atsakyti
Nuo vėlimosi padeda balzamai. Gal tik reikia atsirinkti, kuris labiausiai tinka.
Atsakyti
QUOTE(inavn @ 2012 11 23, 11:42)
Nuo vėlimosi padeda balzamai. Gal tik reikia atsirinkti, kuris labiausiai tinka.

Tai va,kad atsirinkti yra sunku,todel cia ir dalinames patarimais.Taip besirenkant galima labai daug pinigu vejais isleisti,kaip kad ir man buvo. smile.gif
Atsakyti
Man irgi veliasi. Naudoju balzamą, aliejuką, bet veliasi tik šiek tiek mažiau.
Atsakyti
Kokios priemones tinkamiausios garbanotu plauku issukavimui?
Atsakyti
QUOTE(kanclere @ 2012 12 08, 22:59)
Kokios priemones tinkamiausios garbanotu plauku issukavimui?

Pabandyk http://www.google.lt.../...BA&dur=1056 4u.gif
Atsakyti
mano plaukai irgi labai veliasi doh.gif ypac po galvos plovimo doh.gif nei balzamai nei aliejukai, niekas nepadeda:mmm
Atsakyti
Gal kas zinote kokiu liaudisku priemoniu pries plauku velimasi?
Kadangi mano plaukai labai greitai riebaluojasi, tai tepimas aliejumi visiskai netinka. O sampuno riebiems plaukams ir kondicionieriaus tos pacios rusies dar neradau.
Anksciau po plovimo plaukus perskalaudavo vandeniu su actu. g.gif
Ka galvojate apie tai?
Atsakyti
Man irgi veliasi, o ziema klaikiai elekrinasi. Gal koki priesnuodi zinot elektrinimuisi? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2013 01 19, 10:42)
Man irgi veliasi, o ziema klaikiai elekrinasi. Gal koki priesnuodi zinot elektrinimuisi?  doh.gif

Joninis plauku dziovintuvas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BrigitaGaf @ 2013 01 21, 17:03)
Joninis plauku dziovintuvas. 4u.gif

nepadeda doh.gif
Atsakyti