Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(ate42 @ 2013 02 27, 15:59)
Dar kartą gal pasidalintumėt tos sėklelės adresu Kaune. Ačiū mirksiukas.gif

Sėklelė, parduotuvė, UAB "Naujasis limas"
Taikos pr. 92, 51180 Kaunas, tel.: (37) 312576

V. Krėvės pr. 97A, 50369 Kaunas, tel.: (685) 11675
Atsakyti
QUOTE(katyttee @ 2013 02 27, 15:19)
Taikos pr. 92, 51180 Kaunas, tel.: (37) 312576

V. Krėvės pr. 97A, 50369 Kaunas, tel.: (685) 11675

Adresus tai jau reikia kelti temos pradžioje, nes tas klausimas pastovus keliose temose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 27, 16:21)
Adresus tai jau reikia kelti temos pradžioje, nes tas klausimas pastovus keliose temose  doh.gif

na man parasyti nesunku, tik vien zodi seklele i google suvedus gauni visa info, juk visko i pirma puslapi nesurasysi.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 02 27, 14:41)

O kiek agurku seklas paciu rinktas galima laikyti metu? Kiek laiko jos daigios buna? g.gif

Moliūginės kultūros, kitaip nei daugelis, pasižymi savybe geriausią daigumą įgyti po kelių metų. Sėjant pernykštes, jos netgi dirbtinai "sendinamos" kaitinant kad ir prie radiatoriaus. Kaitinimas taip pat didina moteriškų žiedų skaičių.
Atsakyti
QUOTE(katyttee @ 2013 02 27, 15:19)
Sėklelė, parduotuvė
Taikos pr. 92, 51180 ...

nu aš labai atsiprašau, kad vėl apie tą patį biggrin.gif Bet gal gali kaunietės pasakyti - ar ta Sėklelė kartais nėra Maisto institute? Mane ne sėklos, kiti reikalai domina ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 27 vasario 2013 - 17:30
QUOTE(saintlina @ 2013 02 27, 17:28)
nu aš labai atsiprašau, kad vėl apie tą patį  biggrin.gif  Bet gal gali kaunietės pasakyti - ar ta Sėklelė kartais nėra Maisto institute?  Mane ne sėklos, kiti reikalai domina  ax.gif

butent ten KTU maisto institute....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 27 vasario 2013 - 17:33
QUOTE(tany @ 2013 02 27, 17:32)
butent ten KTU maisto institute....

supratau. Ačiū 4u.gif Vadinasi, ir man ten labai labai reikia smile.gif Tik reik laisvos dienos, kad spėčiau ir kelias kaunietes bei pakelietes aplankyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 02 27, 17:52)
supratau. Ačiū  4u.gif  Vadinasi, ir man ten labai labai reikia  smile.gif  Tik reik laisvos dienos, kad spėčiau ir kelias kaunietes bei pakelietes aplankyt  smile.gif

ar tikrai ne sekleleje ka nors reikia? As bent kol kas planuoju sekmadieni i Vilniu. atvesciau
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 02 27, 18:37)
ar tikrai ne sekleleje ka nors reikia? As bent kol kas planuoju sekmadieni i Vilniu. atvesciau

iš veiklos aprašymo panašu, kad būtent joje smile.gif Parašysiu į až.
Atsakyti
Jau sejat blink.gif gal ir man bandyt, du metus jau bandziau, nu nekokie daigeliai vis uzauga, kazka ne taip darau, labai vargani buna ir krasteliai vis dziusta, dziusta.
Gal dar bandyt g.gif o laistyt labiau nei pomidorus reikia g.gif Gal dar ir purskiat g.gif Ar kokias vandens saules vonias darot jiems biggrin.gif
Ismokykit, bukit geros, kokios pagrindines taisykles skirtingai nuo pomidoru, gal substratas kitas g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2013 02 27, 20:54)

sėja tik kai kurios po daigą- du, auginimui ant palangės tik. o jau pagrindinė sėja šiltnamiams ir pan. bus žymiai vėliau, nes augaliukai vargs kambariuose, dar anksti labai. Agurkai juk greitai auga- sprindžiais kai pasėji kai dienos ilgos ir šviesios, o ne taip anksti. Neverta dabar pradėt terliotis net. manyčiau taip- taisykit kieno nuomonė kita smile.gif
agurkams pilnai užtenka netgi iškart indukus šiltnamy pastačius pasėt. pernai labai gražiai buvo pavaizduota- ant lysvės šiltnamyje padėtas putplastis, ant jo sustatyti indukai ir padarytas tuneliukas- puikiai apsaugotos ,,kojos" nuo šaltos žemės, o ir šviesos daug, ir grūdinasi kartu. Tada ir daigai tvirtesni, atsparesni nei kad namie kankinti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 27 vasario 2013 - 21:01
QUOTE(Džigė @ 2013 02 27, 16:09)
Gal kas pasakys ar skanus agurkai cabaret H ?  4u.gif

as juos auginau pries kelis metus na ka galiu pasakyti veisle kaip veisle, koncervavimui tinka 4u.gif galite auginti ir jei patiks tai kitiems metams itrauksite i megiamu agurku sarasiuka 4u.gif
Atsakyti