Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(madmuazele @ 2013 03 04, 14:22)
Pilnai neatsilenke... nes kai radau-gulejo... dabar kokie 2 cm kotuko stacio, o visa kita nulinke...

negundo niekas tai ir nestivi agurkėlis...gal jam sveikiau būtų ne vandeny gulėt o papurškaliot su trąšom bisi g.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 03 04, 10:49)
nemanes prasei, bet prasom wink.gif

Koks mielas daigelis bigsmile.gif Pas mane šiandien tik kabliukai pasimatė ir tai tik keli.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 03 04, 15:27)
negundo niekas tai ir nestivi agurkėlis...gal jam sveikiau būtų ne vandeny gulėt o papurškaliot su trąšom bisi g.gif

Ne jau su trasom - jokiu budu, visai numarins,
Atsakyti
na, o jei kokiu žilvičio raugalu,kur skatina šaknų augimą g.gif ten natūralus augimo stimuliatorius gi...
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 03 04, 15:22)
Pilnai neatsilenke... nes kai radau-gulejo... dabar kokie 2 cm kotuko stacio, o visa kita nulinke...

Nu ir kaip tas agurkėlis?Sergu kaip už savo...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 03 04, 22:36)
Nu ir kaip tas agurkėlis?Sergu kaip už savo...

Taigis atejau pasakyti, kad iskeliavo poilsio... Teks kita seti blush2.gif
Atsakyti
Jei jau agurkeliui liudnumas užejo,nuskriaude nors truputį kas,nelabai atsimenu,kad pasitaisytų,,o kad paliegęs ligonis paskui nebūtų-naivu tikėtis.Pačios atkreipkit dėmesį į mano žodžius,stebekit,ar verta vargti su ligoniais.Geriau porą seklyčių daugiau ir po to padovanot kam perteklių.O ir atsiset (vargui doh.gif )dar marios laiko mirksiukas.gif
Tiesa,nesitikėkit laisvai tamyti tų agurkų kaip pomidorų pirmyn-atgal į šiltnamį. Ties kakleliu sujudinus,pasukus nelabai atleis daigas,bet kokio dydžio būdamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 05 kovo 2013 - 09:10
QUOTE(amarrile @ 2013 03 05, 09:05)
Tiesa,nesitikėkit laisvai tamyti tų agurkų kaip pomidorų pirmyn-atgal į šiltnamį. Ties kakleliu sujudinus,pasukus nelabai atleis daigas,bet kokio dydžio būdamas.

Aha,aš irgi susimasčiau,kaip čia ruošias tuos agurkus nešiot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 03 05, 09:48)
Aha,aš irgi susimasčiau,kaip čia ruošias tuos agurkus nešiot biggrin.gif

o kas ruošiasi? Gal ką praleidau?
Aš į šiltnamį išnešu tik persodinimui. Iki tol auga patalpoj, be jokių nešiojimų.
Papildyta:
QUOTE(amarrile @ 2013 03 05, 09:05)
Ties kakleliu sujudinus,pasukus nelabai atleis daigas,bet kokio dydžio būdamas.

na, nėr tokie lepūs tie agurkai. Ir lauke augančius ravėdama dažnai virkščias pasuku, perkeliu į kitą pusę. Tikrai kaklelį sujudinu, bet auga jie kaip augę toliau.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 03 05, 09:54)
Aš į šiltnamį išnešu tik persodinimui. Iki tol auga patalpoj, be jokių nešiojimų.
Papildyta:
na, nėr tokie lepūs tie agurkai. Ir lauke augančius ravėdama dažnai virkščias pasuku, perkeliu į kitą pusę. Tikrai kaklelį sujudinu, bet auga jie kaip augę toliau.
Dirvoj jie stipresni,kai jau įsigaleję,o perkeliant iš puodukų į dirva didesnį kiekį,isimant iš puodukų dar ir kaip reikia atsargumo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 03 05, 10:12)
isimant iš puodukų dar ir kaip reikia atsargumo mirksiukas.gif

nugi mes atsargiai biggrin.gif Nežinau, net su pomidorais grubiai nesielgiu, t.y. nei su vienu augalu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 03 05, 09:54)

Aš irgi neplanuoju, bet kažkas planavo temoj.
Atsakyti