Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(Marmaledas @ 2013 03 19, 12:33)
aš kolkas skylių nedariau savo prausbliūdyje, vet kai jau bus didesni plencai pagrežiosiu, o po apačia padėsiu  nuo statinės ar didelio kibiro dangtį

tada gresiu is karto, po to sunkiau bus skyles daryti, kai zemes bus pribubinta.Kazka sugalvosiu po apacia padeti..
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 03 19, 14:16)
tada gresiu is karto, po to sunkiau bus skyles daryti, kai zemes bus pribubinta.Kazka sugalvosiu po apacia padeti..

Taigi laistysit pačios,kam tų skylių,o paskui padeklų.daug mano auginukų auga be skylučių dugne,kol ant palangių,ir neperlieju.

Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 03 19, 14:49)
Taigi laistysit pačios,kam tų skylių,o paskui padeklų.daug mano auginukų auga be skylučių dugne,kol ant palangių,ir neperlieju.

Kai mano patirtis nuline, tai nezinau, ar nutaikysiu, galiu ir perlieti, nelabai dar atsikalus, kiek to vandens reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 03 19, 14:49)
daug mano auginukų auga be skylučių dugne,kol ant palangių,ir neperlieju.

aha, pas mane praktiškai visi auga induose be skylučių smile.gif Tik agurkams didelius vazonus išskyriau, tai tie jau gamykliškai 'suskyliuoti'.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 03 19, 14:16)

taigi su grąžtu pereini iš išorės ir prigrežioji kokio nori diametro skylučių, jei noras yra. Aš dar negręžiu, nes noriu pamatyt kaip augs be jų, gal net nereikės visai skylių. Nors pas mane čia bus afrika kai orai pasitaisys, tai laistyt reiks kasdien, kad gerai, gal be skylių nesioruos, reiks daryt, bet dar dabar šalta.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Gal kas nors šiemet užmatėt agurkų PASAREBO F1 sėklų? Niekur nerandu , tik vienoj vietoj buvo internetu PASAREBO H 100 sėklų pakuotė. Aš vis sėdavau F1 . Ar išlikęveislės savybės? Jūs čia profesionalės, jei nesunku - patarkit 4u.gif
Atsakyti
Maximoj didesnėj, Ermitaže ( jei tokį Žemaitijoj turit), specializuotose sėklų parduotuvėse turėtų būti. Prieš kelias savaites didelėj Maximoj ( Kaune) mačiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2013 03 19, 16:26)
Gal kas nors šiemet užmatėt  agurkų PASAREBO sėklų?  Niekur nerandu , tik vienoj vietoj buvo internetu PASAREBO H 100 sėklų pakuotė. Aš vis sėdavau F1 . Ar išlikęveislės savybės?

taigi čia turėtų būti tas pats. Veislės pavadinimas gi tas pats, o tiek H, tiek F1 žymi hibridines sėklas. Pataisykit kas, jei klystu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 03 19, 16:29)
Maximoj didesnėj, Ermitaže ( jei tokį Žemaitijoj turit), specializuotose sėklų parduotuvėse turėtų būti. Prieš kelias savaites didelėj Maximoj ( Kaune) mačiau  4u.gif

Savo kaimo maximoje nemačiau smile.gif , žalioj stotelėj nėr. Lauke augindavau F1 - labai atsparūs ligoms, derėdavo irgi gerai, skanūs ir t.t. O dėl to H kažkaip nežinau ką galvoti. Dar ir tai, kad ir to Pasarebo H niekur nėradau kol kas. Šią savaitę važiuosiu Panevėžin - gal ten kur rasčiau?
Atsakyti
kažkuriais metais neperseniausiai žymėjimas keitėsi, tik kuris senesnis, kuris naujesnis, tai nežinau. bet reiškia tą patį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 19 kovo 2013 - 16:40
aha, radau smile.gif
'šios raidės nurodo, kad tai yra hibridinė veislė. Anksčiau buvo rašoma F1, o dabar pagal naująsias ES taisykles – H'
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 03 19, 16:40)
kažkuriais metais neperseniausiai žymėjimas keitėsi, tik kuris senesnis, kuris naujesnis, tai nežinau. bet reiškia  tą patį

AAa, nu jeigu čia tik pavadinimo pasikeitimas, tada thumbup.gif . Aš kažkaip galvojau, kad selekcijos eiliškumas taip žymimas. smile.gif
Atsakyti