Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(Alekto @ 2013 03 21, 13:40)
Vienžo visiškas fiasko su agurkais man. Riečias ir šiojo skilčialapiai. Kažkodėl linkstu prie to,kad netinka substratas g.gif Nes sušalt dabar tikrai negalėjo. Nebent per daug saulės. Gaila,kad šiemet nepavyko ankstyvuko užsiiaugint. Ech,laukiu jau kitų metų šiuo klausimu biggrin.gif

Manau, kad ne substratas schmoll.gif , nes man kokoso plauše taip numirė 4u.gif Man ir pernai mirė, ir šiemet, nors substratai buvo skirtingi. Aš galvojau, kad šviesos trūksta, bet pas Tave rašai, kad netrūksta..... Kažkaip mudvi nemokam ankstyvų auginti g.gif
Atsakyti
taigis ir pati matot, kad agurkas puikiai auga. Ką dar čia galima pasakyt?
Nuo mūsų žodžių jam nei šilta, nei šalta, tarpsta tik nuo geros priežiūros smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2013 03 21, 21:17)
Kažkaip mudvi nemokam ankstyvų auginti  g.gif

kodėl tik judvi nemokat? Aš irgi nelabai smile.gif Pas mane irgi vienas visai nupiepęs. Nežinau, kas jam neįtinka, nes auga, atrodo, tokiom pat sąlygom kaip ir kiti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 21 kovo 2013 - 21:26
Bet man koks stimulas, kopti aukštyn nuo jūsų žodžių ax.gif . Gerai, kad nieks namie nezurza nuo mano šio hobio, visi laukia agurko mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Asta ir G @ 2013 03 21, 20:53)
Nu gal įkėliau savo Askeriuką, pirmą kartą čia Jums pasirodyti ateinu, tai jaudinuosi  blush2.gif

Koks grazus,kresnutis, zemutis bigsmile.gif Pas mane panasiai is lapeliu atrodo, tik patyses palyginus, ant ilgo koto smile.gif Taip ir norejosi persodinant giliau ikisti, bet sako, agurkam negerai, palikau toks, koks yra...
Atsakyti
[quote=zikas1970,2013 03 21, 22:32]
O aš nusižengiau šiam dalykui apie agurkų įsodinimą giliau rolleyes.gif . Aš jį patupdžiau truputį giliau ne daug, bet man nuo to palengvėjo, o agurkui žiūriu nepasunkėjo smile.gif

Aš visas tik pagirti galiu kurios stengiasi ir augina visos šaunios esat thumbup.gif .
Atsakyti
Vo, reiks ir man tada truputi humuso papilti, ir paslepsiu kazkiek ta ilga koja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta ir G @ 2013 03 21, 20:53)
Nu gal įkėliau savo Askeriuką, pirmą kartą čia Jums pasirodyti ateinu, tai jaudinuosi  blush2.gif
Papildyta:
Nu mes su vyru jau apžiūrėjom pasidžiaugėm  biggrin.gif  dabar lauksiu savo globėjų

Grazuolis thumbup.gif jam tikrai pasiseke, kad tokia seimininke turi mirksiukas.gif

Turiu klausimel: ar pazastis pasalint? Agurkus palikau, bet apatines 2 pazasteles nugnibiau blush2.gif nu nenoriu, kad jegu jiems
ekvotu ax.gif ... usus ir salinu...tai, kadangi turiu tu pazasteliu dar ir virsuje, jas dar palikau, galvoju ar nevertetu ir jas pasalint blush2.gif
P.S. O koks kvapas tu nugnibtu pazasteliu thumbup.gif , vos susilaikiau nesuvalgius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 03 21, 21:47)
Vo, reiks ir man tada truputi humuso papilti, ir paslepsiu kazkiek  ta ilga koja  smile.gif

Pirmo puslapio pirmoje žinutėje yra kelios agurkų auginimo technologijos, kartojasi ten jos. Tačiau visose pažymi, jog persodinti tokiame pačiame lygyje, kokiame augo prieš tai. Gaila būtų, jei dėl tokio menkniekio nupūtų daigas mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=tany,2013 03 22, 00:02]

Turiu klausimel: ar pazastis pasalint? Agurkus palikau, bet apatines 2 pazasteles nugnibiau blush2.gif nu nenoriu, kad jegu jiems
ekvotu ax.gif
Va šitas klausimas ir man labai rūpi, laukiu patarimo, nes net skilčialapių pažastėlėse matosi žiedeliai vadinasi du skilčialapiai (ten labai mažos užuomazgos gal ten išaugs nereikalingos pažastelės) ir dar tikras lapelis tai toje vietoje jau su kaupu tų žiedukų (čia tai jau tikrai krūva žiedukų), nežinau ar jis pajėgs tiek išauginti. Saulutė dzūkijos sostinej šypsosi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta ir G: 22 kovo 2013 - 08:36
net nežinau, ką patart. Tarkim pati tuos kekinius tam ir sėjau, kad pamatyti, kiek daigas pajėgs vienoj kekėj agurkų užauginti. Dar prieš kelias dienas nesimatė, tačiau šian rytą Amur'as šalia jau esamo agurkiuko, kitus pradėjo auginti. Jei kažkas bus negerai, pačios užuomazgos nudžius ir nubyrės. Nesikišu kol kas.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 03 22, 08:48)
Nesikišu kol kas.

aš irgi taip nutariau. Kol kas nieko neskabysiu. Mano Muravei irgi kiekvienoj pažastėlėj bent po tris agurkėlių užuomazgas augina.
Atsakyti
Nu tada nesikišiu ir aš, dėkui Jums mirksiukas.gif
Atsakyti