Oi su tais uzstatymais tai baisu, bet o kai pagalvoji, tai kur masina palikti, kiemai tokie prigrusti, kad baisu
jau apie 18-19 val nera kur masinos ikisti, tai jei uzstato kaimynas, zinai jo masina, ateina ir patraukia, o jei dar ir nr uzkista palieka, tai isvis
nematau cia nieko blogo (aisku apie piktybinius net nesneku) nes tai ka tam zmogui daryt, namo ta masina parsinest
tfu tfu tfu der neteko nei kam uzstatyti, nei buti uzstatytai
aš nežinau kur visi vairuojantys kaimynai gyvena.
Juolab, kad iš 3 namų gali pasistatyt....
pačiai yra tekę šeimą kieme paleist, o mašiną pas mamą kieme pasistatyt, nes aplink vietos nebuvo.
ale kitam kelią užstatyt mintis nekyla
va, dabar kieme stovi viena nevažiuojanti nuo ano pavasario, viena judanti tik savaitgaliais, trečia pusmetį stovinti, o ketvirtos vairuotojui atimta teisė vairuot, tai išvažiuoja retkarčiais.
Juolab, kad iš 3 namų gali pasistatyt....
pačiai yra tekę šeimą kieme paleist, o mašiną pas mamą kieme pasistatyt, nes aplink vietos nebuvo.
ale kitam kelią užstatyt mintis nekyla
va, dabar kieme stovi viena nevažiuojanti nuo ano pavasario, viena judanti tik savaitgaliais, trečia pusmetį stovinti, o ketvirtos vairuotojui atimta teisė vairuot, tai išvažiuoja retkarčiais.
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 04 14, 01:10)
Nu blin! Greiciau pradetu tvarkyt gatves...
Ne faktas dar,kad labai patvarkys
QUOTE(Kliamka @ 2013 04 17, 19:17)
Na kam iškart policiją, kažin ar piktybiškai žmogus taip pastatė, be to, kiek supratau, dar ir telefoną paliko.
Dark Elf sako
nepyktybiniai tie uzstatymai musu kieme.perskambino.. Jaunas vaikinukas.. Atsiprase. Tiesiog telefona natycia paliko kitam kambary..miegojo ir negirdejo.
Nu ne toli ten eit reikejo.. Ir autu pavazinejau
pavargau ,kaip suo.
As neuzstatineju..nes tingeciau anksti keltis ryte traukt masina
Adija.... Omg.... Gerai,kad prieky nieko nebuvo... Brangiai idomu kainuoja taisyt pavaru deze?
Denaxa...jie Taves bijo?
nes kiek maciau lenda Kontrole i kabina pas visus.. Pasirasyt kazka
o jiems jau kameras uzdejo ant lemeniu?
Dar,. Mb mama kazkuria diena vare.. Tai sake visom masinom (kazkur ju buvo 10 +-) uzkistas tas baltas ispejimas
sako einu..ziuriu pas visus baltuoja
O tas daiktas geras.... Blinnnnn ziauriai noriu!
Bet pinigu gaila..ziauriai daug islaidu...
Tu varysi i ta atrakcija?
nepyktybiniai tie uzstatymai musu kieme.perskambino.. Jaunas vaikinukas.. Atsiprase. Tiesiog telefona natycia paliko kitam kambary..miegojo ir negirdejo.
Nu ne toli ten eit reikejo.. Ir autu pavazinejau
As neuzstatineju..nes tingeciau anksti keltis ryte traukt masina
Adija.... Omg.... Gerai,kad prieky nieko nebuvo... Brangiai idomu kainuoja taisyt pavaru deze?
Denaxa...jie Taves bijo?
Dar,. Mb mama kazkuria diena vare.. Tai sake visom masinom (kazkur ju buvo 10 +-) uzkistas tas baltas ispejimas
QUOTE(denaxa @ 2013 04 17, 20:37)
Va,merginos,gal noresit kas sudalyvauti-tikrai verta,puiki pramoga nusimato,bus linksma...
http://www.vsvc.lt/?...ote...tasā,29
Oi, kaip norėčiau, bet gaila, kad Vilniuj http://www.vsvc.lt/?...ote...tasā,29
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 04 18, 06:29)
Dark Elf sako
Denaxa...jie Taves bijo?
nes kiek maciau lenda Kontrole i kabina pas visus.. Pasirasyt kazka
o jiems jau kameras uzdejo ant lemeniu?
Denaxa...jie Taves bijo?
neee...lenda pasirasyti ant kelialapio,pazymi,kad tikrino,bet niekada neprisiknisineja prie tu,kas su vairuotoju vaziuoja...
Papildyta:
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 04 18, 06:29)
Tu varysi i ta atrakcija?
Taigi nedaug tu islaidu-tik 30lt startinis,ir dar ne su savo masina vaziuoji-skaityk,kad uz aciu...
Papildyta:
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 04 17, 19:28)
As uzvakar Kaimelio ziede prie Mandarino (autobusu ziedas) dvi lengvuskes specialiai uzstaciau-privaziavau is galo ir uzmurijau nepajudinamai,"apkabinau" taip meiliai su priekaba,o likusi nedideli tarpeli kolega uzblokavo...tai daugiau,manau,bent jau tie du nebemetys savo kibiriuku kur papuola,pusdieni pailseti gavo...
Papildyta:
QUOTE(Little feet @ 2013 04 18, 07:41)
Nu tai atvaryk i Vilniu,ar labai toli esi?
QUOTE(denaxa @ 2013 04 18, 10:50)
Taigi nedaug tu islaidu-tik 30lt startinis,ir dar ne su savo masina vaziuoji-skaityk,kad uz aciu...
Registruokis ir atvaryk,cia net galvoti nera ko jeigu nori...
Man tai sestadieni vestuves bus,tai nezinau-jei busiu gyva,atvarysiu ir i moteriska(anksti jis labai zaraza...),o siaip as cempionate vaziuosiu,15 val.-ten tai jau tikrai garantuotai.
Papildyta:
As uzvakar Kaimelio ziede prie Mandarino (autobusu ziedas) dvi lengvuskes specialiai uzstaciau
Papildyta:
As uzvakar Kaimelio ziede prie Mandarino (autobusu ziedas) dvi lengvuskes specialiai uzstaciau
Aha.... pasitarsiu su mb... bijau susibiesint
O jei rimtai..
Ne apie renginio islaidas kalbu
o dar TA ant nosies greitai. pas man vaistai ant 5 dienu 100 kainuoja
O Tu ten pat startuoji 15 val? faaaina Tau
Ot GerrRRrai...
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 04 18, 12:53)
Aha.... pasitarsiu su mb... bijau susibiesint
jei nelaimesiu
hahhaha.. 
O jei rimtai..
pas man ju tieeeeek... kad nezinau kaip issikabanosiu
o biliuteni dar prasedesiu dar ilgai ciuju...
(uz ji gausiu tik isejus) tai man pinigai dabar turtas didelis
ir tie 30lt pades .
Ot GerrRRrai...
pasibiesino zmogeliai. kitaip neismokinsi.
pamoka daugeliui.
O jei rimtai..
Ot GerrRRrai...
Pasidaryk sau pramoga,greiciau pasveiksi nuo geru emociju...
Sakai
Gal ir Tavo tiesa.
pas man 6dieni irgi bus svente
tapsiu kriksto mama
busiu dar plius vairuotoja... vesiu pilna masina.. kaip mane tai nervina
dar mb mamos senukas ...burbes visa kelia.. ir plius mb..
abudu mane nervuos
tik gaila si karta negalesiu jo isvaryt
teks veztis
nesenai jis mane taip sunervino
kad sustojau liepiau islipt is masinos
hahhaha..grizo namo..o as nuvaziavau ..
bet kaaaaaip man tai patiko..islipo..iskart nusiraminau...
jis labai biesinas,kad as kelio nezinau..galiu prasukti ratuka,arba per kita kelia nuvaziuot...
Kur mergvakaris?
Gal ir Tavo tiesa.
pas man 6dieni irgi bus svente
tik gaila si karta negalesiu jo isvaryt
nesenai jis mane taip sunervino
jis labai biesinas,kad as kelio nezinau..galiu prasukti ratuka,arba per kita kelia nuvaziuot...
Kur mergvakaris?
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 04 18, 13:15)
Mergvakariui tai ten visa programa sugalvojo...dar limuzina isnuomojo ir dar pietus kazkokiam restorane...isivaizduok,kiek kainuos...
QUOTE(denaxa @ 2013 04 18, 11:50)
biškutuką per toli - Klaipėda Kiek suprantu, tai ne vienintelis tokio pobūdžio renginukas? Pranešk, kai kas otkio įdomesnio vyks, a? Nusimato kelionė į Vilnių kažkada, tai gal pavyktų paderinti.
Esu kartą tik drago pravažiavime pabandžiusi seniau turėtą mašiniuką, tai bais' patiko, norėtųsi vėl kur nors ką nors pamėginti
Butumet niolikines
butu pigiau Denaxa
i kluba,kaip daro daznai...
Mes darem vienos drauges,tai sodyba nuomavome... Paberzei
labai ten man patiko. tai per vestuves gal negerk? Ka?
as per vestuves gal 5 taures vyno isgeriau
o Tu dar zadi kita diena but apsvaigus 
vakar mb pasakiau,kad kviecia dalyvauti..la la la..
O jis man sako Tu gi vairuot nemoki.ko ten vaziuot
nu vamzdec
sakau : gerai,kad dabar tu vairuoji,o ne as. Buciau kitaip supykus.
Pasitaise
su automatu as nemoku vaziuot
vakar vaziavau i oza... Na ta sankryza didziaja akropolio..pravaziavau... Ir vaziuoju sau ta kaire juosta. Nes man sukti greitai..o ten taip lekia,kad poto nespesiu persirikiuot..
Varau virs 60.. Apie 70+...
Mane lenkia visureigis,ir pradeda stapdyt... As per stapdzius... Ir kazkur 2min vairavimo taip. Ziuriu kiti lenkia... Ir varo greitai.. (pagalvojau,kad kamstis susidare) ..bet ne.. Visos kitos lenkia..ji ir mane..
Poto kaip nuskuode.. Taip ir nesupratau,kas cia mane ko pamokyti norejo... Ta juosta neskirta vaziavimui ant 100. O visi butent taip ir lekia... Jei as 80 varau,mane pravaziuoja,kaip per birbincia ant 40...
Kaip ir vairavimas.. Matyt i toli...
Matau,kad raudona uzsidege... Nu as ir nedraskaus.. Vaziuoju toligiai..iki raudonos.. Tai zmogus neiskente.. Kai rove jis pa gazam.. aplenke mane..staigiai stapde.. Ir as privariau iskart prie sviesoforo.uzsidege zalia..ir jis nuvaziavo.staigiai raudamas is vietos. Kitas sviesoforas mirksi.. Jis nespeja..ir vel stapdo staigiai
na ir as ramiu vaziavimu privaziuoju..
nu komedija atvaziiuojame taip pat. Nesuprantu logikos taip kelyje draskytis :
i kluba,kaip daro daznai...
Mes darem vienos drauges,tai sodyba nuomavome... Paberzei
vakar mb pasakiau,kad kviecia dalyvauti..la la la..
O jis man sako Tu gi vairuot nemoki.ko ten vaziuot
Pasitaise
vakar vaziavau i oza... Na ta sankryza didziaja akropolio..pravaziavau... Ir vaziuoju sau ta kaire juosta. Nes man sukti greitai..o ten taip lekia,kad poto nespesiu persirikiuot..
Varau virs 60.. Apie 70+...
Mane lenkia visureigis,ir pradeda stapdyt... As per stapdzius... Ir kazkur 2min vairavimo taip. Ziuriu kiti lenkia... Ir varo greitai.. (pagalvojau,kad kamstis susidare) ..bet ne.. Visos kitos lenkia..ji ir mane..
Poto kaip nuskuode.. Taip ir nesupratau,kas cia mane ko pamokyti norejo... Ta juosta neskirta vaziavimui ant 100. O visi butent taip ir lekia... Jei as 80 varau,mane pravaziuoja,kaip per birbincia ant 40...
Kaip ir vairavimas.. Matyt i toli...
Matau,kad raudona uzsidege... Nu as ir nedraskaus.. Vaziuoju toligiai..iki raudonos.. Tai zmogus neiskente.. Kai rove jis pa gazam.. aplenke mane..staigiai stapde.. Ir as privariau iskart prie sviesoforo.uzsidege zalia..ir jis nuvaziavo.staigiai raudamas is vietos. Kitas sviesoforas mirksi.. Jis nespeja..ir vel stapdo staigiai
na ir as ramiu vaziavimu privaziuoju..