Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Oi su tais uzstatymais tai baisu, bet o kai pagalvoji, tai kur masina palikti, kiemai tokie prigrusti, kad baisu doh.gif jau apie 18-19 val nera kur masinos ikisti, tai jei uzstato kaimynas, zinai jo masina, ateina ir patraukia, o jei dar ir nr uzkista palieka, tai isvis thumbup.gif nematau cia nieko blogo (aisku apie piktybinius net nesneku) nes tai ka tam zmogui daryt, namo ta masina parsinest doh.gif tfu tfu tfu der neteko nei kam uzstatyti, nei buti uzstatytai rolleyes.gif
Atsakyti
aš nežinau kur visi vairuojantys kaimynai gyvena. blush2.gif
Juolab, kad iš 3 namų gali pasistatyt....

pačiai yra tekę šeimą kieme paleist, o mašiną pas mamą kieme pasistatyt, nes aplink vietos nebuvo.
ale kitam kelią užstatyt mintis nekyla blush2.gif

va, dabar kieme stovi viena nevažiuojanti nuo ano pavasario, viena judanti tik savaitgaliais, trečia pusmetį stovinti, o ketvirtos vairuotojui atimta teisė vairuot, tai išvažiuoja retkarčiais.
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 04 14, 01:10)
Nu blin! Greiciau pradetu tvarkyt gatves...

Ne faktas dar,kad labai patvarkys biggrin.gif
QUOTE(Kliamka @ 2013 04 17, 19:17)
Na kam iškart policiją, kažin ar piktybiškai žmogus taip pastatė, be to, kiek supratau, dar ir telefoną paliko.

drinks_cheers.gif Kad nepiktybiškai,tai tikrai.Bet kad apie kitus visai negalvoja tai irgi.Nors niekada nežinai,gal koks ekstra atvejis buvo g.gif?Va sustojau prie parduotuvės ir dingo atbulinis bėgis:sugedo greičių dėžė.Įmušu atbulinį,žiūriu į veidrodukus,ir vaizdas kažkaip tolsta.Pasirodo,kad važiuoju į priekį smile.gif Gerai ,kad priešais mašinos nebuvo ir lėtai aš tuo atbuliniu išvažinėju. Keičia dabar tą dėžę-visos pavaros veikia,tik atbulinis į priekį veža biggrin.gif Ir taip staiga sugedo-jokių problemų nebuvo,nes,kad ir nieko apie mašinas nenutuokiu,bet kažkaip jau girdi kasdien važinėdama visokių garsų pasikeitimą ar pedalų strigimą.O čia nieko schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 18 balandžio 2013 - 03:11
Dark Elf sako smile.gif
nepyktybiniai tie uzstatymai musu kieme.perskambino.. Jaunas vaikinukas.. Atsiprase. Tiesiog telefona natycia paliko kitam kambary..miegojo ir negirdejo.
Nu ne toli ten eit reikejo.. Ir autu pavazinejau smile.gif pavargau ,kaip suo.
As neuzstatineju..nes tingeciau anksti keltis ryte traukt masina biggrin.gif

Adija.... Omg.... Gerai,kad prieky nieko nebuvo... Brangiai idomu kainuoja taisyt pavaru deze?

Denaxa...jie Taves bijo? biggrin.gif nes kiek maciau lenda Kontrole i kabina pas visus.. Pasirasyt kazka smile.gif o jiems jau kameras uzdejo ant lemeniu?
Dar,. Mb mama kazkuria diena vare.. Tai sake visom masinom (kazkur ju buvo 10 +-) uzkistas tas baltas ispejimas biggrin.gif
sako einu..ziuriu pas visus baltuoja smile.gif

O tas daiktas geras.... Blinnnnn ziauriai noriu!
Bet pinigu gaila..ziauriai daug islaidu... sad.gif Tu varysi i ta atrakcija?
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2013 04 17, 20:37)
Va,merginos,gal noresit kas sudalyvauti-tikrai verta,puiki pramoga nusimato,bus linksma... thumbup.gif
http://www.vsvc.lt/?...ote...tasā€œ,29
Oi, kaip norėčiau, bet gaila, kad Vilniuj sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 04 18, 06:29)
Dark Elf sako smile.gif

Denaxa...jie Taves bijo? biggrin.gif nes kiek maciau lenda Kontrole i kabina pas visus.. Pasirasyt kazka smile.gif o jiems jau kameras uzdejo ant lemeniu?
Dar,. Mb mama kazkuria diena vare.. Tai sake visom masinom (kazkur ju buvo 10 +-) uzkistas tas baltas ispejimas biggrin.gif
sako einu..ziuriu pas visus baltuoja smile.gif

neee...lenda pasirasyti ant kelialapio,pazymi,kad tikrino,bet niekada neprisiknisineja prie tu,kas su vairuotoju vaziuoja... ax.gif Pasisaipo tik kartais,tipo,stazuotoja turi... ax.gif As galiu viena zmogu veztis... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 04 18, 06:29)
O tas daiktas geras.... Blinnnnn ziauriai noriu!
Bet pinigu gaila..ziauriai daug islaidu... sad.gif Tu varysi i ta atrakcija?

Taigi nedaug tu islaidu-tik 30lt startinis,ir dar ne su savo masina vaziuoji-skaityk,kad uz aciu... biggrin.gif Registruokis ir atvaryk,cia net galvoti nera ko jeigu nori... biggrin.gif Man tai sestadieni vestuves bus,tai nezinau-jei busiu gyva,atvarysiu ir i moteriska(anksti jis labai zaraza...),o siaip as cempionate vaziuosiu,15 val.-ten tai jau tikrai garantuotai...Blyn,koks sunkus savaitgalis nusimato,ne tas zodis...kaip po tu visu renginiu reiks i darba iseiti tai nezinau...o si savaitgali mergvakaris... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 04 17, 19:28)

Patys nepraktikuojam tokių užstatymų žmogui, kad nei pirmyn, nei atgal. [/i]

As uzvakar Kaimelio ziede prie Mandarino (autobusu ziedas) dvi lengvuskes specialiai uzstaciau-privaziavau is galo ir uzmurijau nepajudinamai,"apkabinau" taip meiliai su priekaba,o likusi nedideli tarpeli kolega uzblokavo...tai daugiau,manau,bent jau tie du nebemetys savo kibiriuku kur papuola,pusdieni pailseti gavo... ax.gif Uztat siandien atvaziuoju i zieda-tuscia,visas parkavimosi plotas laisvas... thumbup.gif Nebera jau priemoniu,ir policija nieko nepadaro,zmogai visai suizulejo...jau su kolegom kalbejom kad gal valerijonus ar smulkias kruopytes reiks panaudot musiet jei taip nesupranta...pavasaris dabar... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Little feet @ 2013 04 18, 07:41)
Oi, kaip norėčiau, bet gaila, kad Vilniuj sad.gif

Nu tai atvaryk i Vilniu,ar labai toli esi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2013 04 18, 10:50)
Taigi nedaug tu islaidu-tik 30lt startinis,ir dar ne su savo masina vaziuoji-skaityk,kad uz aciu... biggrin.gif Registruokis ir atvaryk,cia net galvoti nera ko jeigu nori... biggrin.gif  Man tai sestadieni vestuves bus,tai nezinau-jei busiu gyva,atvarysiu ir i moteriska(anksti jis labai zaraza...),o siaip as cempionate vaziuosiu,15 val.-ten tai jau tikrai garantuotai.
Papildyta:

As uzvakar Kaimelio ziede prie Mandarino (autobusu ziedas) dvi lengvuskes specialiai uzstaciau

Aha.... pasitarsiu su mb... bijau susibiesint biggrin.gif jei nelaimesiu biggrin.gif hahhaha.. biggrin.gif
O jei rimtai..
Ne apie renginio islaidas kalbu biggrin.gif pas man ju tieeeeek... kad nezinau kaip issikabanosiu smile.gif
o dar TA ant nosies greitai. pas man vaistai ant 5 dienu 100 kainuoja smile.gif o biliuteni dar prasedesiu dar ilgai ciuju... doh.gif (uz ji gausiu tik isejus) tai man pinigai dabar turtas didelis smile.gif ir tie 30lt pades . ax.gif
O Tu ten pat startuoji 15 val? faaaina Tau smile.gif

Ot GerrRRrai... biggrin.gif pasibiesino zmogeliai. kitaip neismokinsi. schmoll.gif pamoka daugeliui.
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 04 18, 12:53)
Aha.... pasitarsiu su mb... bijau susibiesint biggrin.gif jei nelaimesiu biggrin.gif hahhaha.. biggrin.gif
O jei rimtai.. 
Ne apie renginio islaidas kalbu biggrin.gif pas man ju tieeeeek... kad nezinau kaip issikabanosiu smile.gif
o dar TA ant nosies greitai. pas man vaistai ant 5 dienu 100 kainuoja smile.gif o biliuteni dar prasedesiu dar ilgai ciuju... doh.gif (uz ji gausiu tik isejus) tai man pinigai dabar turtas didelis smile.gif ir tie 30lt pades . ax.gif
O Tu ten pat startuoji 15 val? faaaina Tau smile.gif

Ot GerrRRrai... biggrin.gif pasibiesino zmogeliai. kitaip neismokinsi. schmoll.gif pamoka daugeliui.

Pasidaryk sau pramoga,greiciau pasveiksi nuo geru emociju... 4u.gif Tie 30lt taves neisgelbes-zinau,ka sakau,cia is asmenines patirties... ax.gif man irgi su finansais nekas,o dar drauges vestuves,si sestadieni mergvakaris...ale ,sakiau,ant edalo pataupysiu,nepirkinesiu ko nereikia ir kompensuosis kazkiek... ax.gif man tai startinis anose varzybose 70lt kainuos...+ dar 30 jei i sitas sugalvosiu,dar svarstau,bet tikriausiai registruosiuos... ax.gif
Atsakyti
Sakai smile.gif
Gal ir Tavo tiesa.
pas man 6dieni irgi bus svente biggrin.gif tapsiu kriksto mama ax.gif busiu dar plius vairuotoja... vesiu pilna masina.. kaip mane tai nervina blink.gif dar mb mamos senukas ...burbes visa kelia.. ir plius mb.. doh.gif abudu mane nervuos biggrin.gif
tik gaila si karta negalesiu jo isvaryt biggrin.gif teks veztis biggrin.gif
nesenai jis mane taip sunervino biggrin.gif kad sustojau liepiau islipt is masinos biggrin.gif hahhaha..grizo namo..o as nuvaziavau .. unsure.gif bet kaaaaaip man tai patiko..islipo..iskart nusiraminau... rolleyes.gif
jis labai biesinas,kad as kelio nezinau..galiu prasukti ratuka,arba per kita kelia nuvaziuot...
Kur mergvakaris? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 04 18, 13:15)
Kur mergvakaris? bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mergvakariui tai ten visa programa sugalvojo...dar limuzina isnuomojo ir dar pietus kazkokiam restorane...isivaizduok,kiek kainuos... blink.gif doh.gif schmoll.gif As taip primeciau,kad sumoku uz buta+mergvakaris+vestuves+varzybos(kita diena po vestuviu-as gi girta dar busiu ir mirtinai pavargus,ir skrandi skaudes,ir bloga bus... bigsmile.gif doh.gif ),ir lieku su pliku nuliu-galima bus dietos laikytis iki kitos algos... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2013 04 18, 11:50)
Nu tai atvaryk i Vilniu,ar labai toli esi? ax.gif
biškutuką per toli - Klaipėda laugh.gif o jūs man čia apie 30 Lt verkiat dry.gif biggrin.gif
Kiek suprantu, tai ne vienintelis tokio pobūdžio renginukas? Pranešk, kai kas otkio įdomesnio vyks, a? Nusimato kelionė į Vilnių kažkada, tai gal pavyktų paderinti.
Esu kartą tik drago pravažiavime pabandžiusi seniau turėtą mašiniuką, tai bais' patiko, norėtųsi vėl kur nors ką nors pamėginti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Little feet: 18 balandžio 2013 - 20:53
Butumet niolikines biggrin.gif butu pigiau Denaxa smile.gif
i kluba,kaip daro daznai...
Mes darem vienos drauges,tai sodyba nuomavome... Paberzei smile.gif labai ten man patiko. tai per vestuves gal negerk? Ka? biggrin.gif as per vestuves gal 5 taures vyno isgeriau biggrin.gif o Tu dar zadi kita diena but apsvaigus biggrin.gif

vakar mb pasakiau,kad kviecia dalyvauti..la la la..
O jis man sako Tu gi vairuot nemoki.ko ten vaziuot biggrin.gif nu vamzdec biggrin.gif sakau : gerai,kad dabar tu vairuoji,o ne as. Buciau kitaip supykus.
Pasitaise biggrin.gif su automatu as nemoku vaziuot biggrin.gif

vakar vaziavau i oza... Na ta sankryza didziaja akropolio..pravaziavau... Ir vaziuoju sau ta kaire juosta. Nes man sukti greitai..o ten taip lekia,kad poto nespesiu persirikiuot..
Varau virs 60.. Apie 70+...
Mane lenkia visureigis,ir pradeda stapdyt... As per stapdzius... Ir kazkur 2min vairavimo taip. Ziuriu kiti lenkia... Ir varo greitai.. (pagalvojau,kad kamstis susidare) ..bet ne.. Visos kitos lenkia..ji ir mane..
Poto kaip nuskuode.. Taip ir nesupratau,kas cia mane ko pamokyti norejo... Ta juosta neskirta vaziavimui ant 100. O visi butent taip ir lekia... Jei as 80 varau,mane pravaziuoja,kaip per birbincia ant 40...
Kaip ir vairavimas.. Matyt i toli...
Matau,kad raudona uzsidege... Nu as ir nedraskaus.. Vaziuoju toligiai..iki raudonos.. Tai zmogus neiskente.. Kai rove jis pa gazam.. aplenke mane..staigiai stapde.. Ir as privariau iskart prie sviesoforo.uzsidege zalia..ir jis nuvaziavo.staigiai raudamas is vietos. Kitas sviesoforas mirksi.. Jis nespeja..ir vel stapdo staigiai biggrin.gif
na ir as ramiu vaziavimu privaziuoju.. biggrin.gif nu komedija atvaziiuojame taip pat. Nesuprantu logikos taip kelyje draskytis :
Atsakyti