Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 05 07, 17:48)
Kiek paklausau tai daug turi Polo jautriu vietu smile.gif dabar va apie faras suzinojau biggrin.gif
Tavo kokiu metu? maniske senute tongue.gif 96 metu biggrin.gif

ne nauja ir mano. 2000

QUOTE(Little feet @ 2013 05 07, 18:15)
bet didelis pliusas, kad detalės pigios.

lyginant su opeliu tai nėr labai jau pigios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 05 07, 20:36)
ne nauja ir mano. 2000
lyginant su opeliu tai nėr labai jau pigios smile.gif

tipo opelio pigesnes nei vw? g.gif
ne nauja.. na bent jau jaunesne biggrin.gif taviske 4 duru.. maniske 2ju biggrin.gif

Little feet.. xmm.. dar geriau..dabar lauksiu kol langai pastrigs biggrin.gif tikiuos nebusiu atsidarius per visa ploti biggrin.gif

Matet?
Vaizdelis Klaipedoje
nu kam taip daryt.. niekaip nesuprantu... unsure.gif
Atsakyti
aha, vyro opelio pigesnės smile.gif
2 ir maniškė biggrin.gif
Atsakyti
eee ir man nesąmonės buvo su šviesom per TA. Buvau nuvarius į servisą, kad surguliuotų. Tipo vieną pareguliavo. TA sako, netinka, bet ta lempa tokia vargana ten buvo, kažkuo prikniedyta, pats darbuotojas atsidarė kapotą, irgi pats pareguliavo, sako daužta buvo? Sakau buvo, buvo. Ir praleido. smile.gif dbr jau gerai, kad po avarijos pakeitė ir tą lievą lempą, nors kaip tyčia ji ir nebuvo sudužus. biggrin.gif
Čia apie svirties bumbulą kalbat? Pas mane jis irgi nusitraukia. biggrin.gif Kartą nutraukiau jungdama pavarą, daugiau nenutraukiu, nes tiesiog žinau, kad į viršų jį geriau netraukti, o ir nėra reikalo. Man netrukdo. Kai kas kitas važiuoja su mana mašina, žiūri apakęs kai bumbulas lieka rankose. biggrin.gif
šianakt blogų sapnų su mašinom prisapnavom, reiks rytoj skambint dėl remonto tartis. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 05 07, 21:44)
Matet?
Vaizdelis Klaipedoje
nu kam taip daryt.. niekaip nesuprantu...  unsure.gif

baisumų baisuma. nenoriu keiktis, bet jau xxx kur jie stovėjo kai Dievas protą dalino?? augini, augini vaikus ir baukšt.. nebėr nei sūnų, nei vyrų. doh.gif idijotai.
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 05 07, 09:22)

tas mūsų miestas toks....
ale kart sankryžoj praleidžiant važiuojančias tiesiai, tai net nėr kaip pasisukt kol žalias baigia degt  doh.gif

Žinok, aš jau lendu naglai blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 05 07, 21:44)
Little feet.. xmm.. dar geriau..dabar lauksiu kol langai pastrigs biggrin.gif tikiuos nebusiu atsidarius per visa ploti biggrin.gif

Matet?
Vaizdelis Klaipedoje
žiūrėk, kad nebūtų, kaip man - vienas langas parėjo, nes mechanizmas sugedo (nepasikeldavo arba net smukteldavo žemyn), o kitas, nes mygtukas sugedo (pas mane elektriniai). Mygtukas tai dzin, bet va su mechanizmu sunkiau - naujas nuo 150 lt, naudotų rasti sunku - biški deficitas. Laimei per forumą radau naudotą vos už 40 lt, tai dabar vėl galiu mėgautis pravirais langais biggrin.gif

Mačiau, šiandien pro ten porą kartų net pravažiavau - pilna vainikų ir žvakučių. Pasilakstė jaunimas..
QUOTE(Kliamka @ 2013 05 07, 21:50)
eee ir man nesąmonės buvo su šviesom per TA. Buvau nuvarius į servisą, kad surguliuotų. Tipo vieną pareguliavo. TA sako, netinka, bet ta lempa tokia vargana ten buvo, kažkuo prikniedyta, pats darbuotojas atsidarė kapotą, irgi pats pareguliavo, sako daužta buvo? Sakau buvo, buvo. Ir praleido. smile.gif 
aš atsimenu, kad su ankstesnės mašinos TA irgi vargdavo su tom šviesom. Nuvaro į servisą, kad sureguliuotų, o vis tiek negerai doh.gif Skaičiau, kaip galima pačiam nusireguliuoti, šiaip atrodo nesudėtinga g.gif
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2013 05 07, 23:04)
aš atsimenu, kad su ankstesnės mašinos TA irgi vargdavo su tom šviesom. Nuvaro į servisą, kad sureguliuotų, o vis tiek negerai  doh.gif Skaičiau, kaip galima pačiam nusireguliuoti, šiaip atrodo nesudėtinga  g.gif

Nesudetinga...ten toks varztelis(arba ratukas) pasisukioja,ir tiek to reguliavimo...TA metu privaro stenda,ir susireguliuoji tuo paciu,nereikia babkiu servise ne uz ka palikineti... ax.gif
Atsakyti
wpolo ir as pradzioj norejau....bet mb nesileido ne i kalbas... biggrin.gif su polo mokykloi vazinejauir su senesniu,ir su nauju modeliu... ax.gif dab vazineju su audi b4,baigiu pamilti ja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2013 05 07, 23:22)
Nesudetinga...ten toks varztelis(arba ratukas) pasisukioja,ir tiek to reguliavimo...TA metu privaro stenda,ir susireguliuoji tuo paciu,nereikia babkiu servise ne uz ka palikineti... ax.gif

nu gerai jei reguliuoja. man pirmą kartą tai pažymėjo kaip tvarkytiną ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(JOLKA999 @ 2013 05 07, 23:26)
wpolo ir as pradzioj norejau....bet mb nesileido ne i kalbas... biggrin.gif su polo mokykloi vazinejauir su senesniu,ir su nauju modeliu... ax.gif dab vazineju su audi b4,baigiu pamilti ja biggrin.gif

didelė.
nė per prievartą nepasodintum doh.gif
kai pirkau rinkausi tarp polo, audi a3 ir corsos
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 05 07, 22:44)
Matet?
Vaizdelis Klaipedoje

ziauru, cia mano kirpejos sunus zuvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2013 05 08, 09:26)
ziauru, cia mano kirpejos sunus zuvo  verysad.gif