QUOTE(Little feet @ 2013 05 08, 23:55)
čia tai teisybė

mano seneliukas iš vietos rauna gerai - dauguma šūstrai atrodančių mašinų aplenkia

bet va kai reikia didesniu greičiu ką nors lenkti - bėda

sunkiai bėgėjasi, nes juk tik 4 pavaros, tai važiuojant ketvirta visada reikia gerai pagalvoti, ar spėsiu aplenkti.
Aš ne iš tų kur draskosi kelyje, bet buvo momentų kai dėkojau sau, kad turiu galingą auto. Kai reikia staigiai dingt iš kelio, kai reikia aplenkt koki idijotą, kuris stumia nuo kelio ir tt.
Negerai, kai negali pasitikėti mašinos galimybėmis. Mb venu nepasitikiu, todėl vengiu važiuoti. Jis labai sunkiai vysto greitį, lenkti su juo irgi sunku. Ypač sunku kai jau esu pripratus prie savos mašinos staigumo.
Papildyta:
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 05 09, 01:44)
pavaros pas mane 5.
o didelio greičio man nereik. daugiau 70 nevažiuoju
8 pavaros, bet tik 2 litrai. Kažkada pasikeisiu į galingesnę, bet kolkas džiaugiuosi šita.
Pas mus autoestradoje važiuojama ne mažiau 110, taip jau yra. lenkimai vyksta ant maždaug 140. Floridoje važiavau pusantros valandos taip ir nori nenori turi važiuoti, nes visi taip važiuoja. Vilksies, fura įsonins į šikną. Daug autoestradų turi minimalų leistiną greitį, kuris yra gerokai didesnis nei 70.
Papildyta:
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 05 09, 02:58)
o kai mane nervina,kai mato ,kad didini greiti ir neleidzia persirikiuot.
Denaxa kokia ten Mototojoj stovejo galinga masina? Dar aptarinejom,kad duotu mums ja kita karta pavairuot..
Atsistojau salia... Ir galvoju turbut paskesciau joje
Taure Tu turbut Labaai auksta? Ne?
As galvoju apie dar mazesne masina jau

man erdves uztenka
isivaizduoju galingoj masinoje..rankinuka pasiekt rekeitu
nors didesnese saugiau .
Mano ūgis 168, vidutinė aš. Rankinukas ramiai guli ant keleivio sėdynės. Pasiekti nėr problemų. Bet mano ir mašina nėr labai didelė. Prieš tai kai turėjom visureigį, ten jau laipto reikėjo įlipti, o dabartinėje nei laipto nereikia. Bet man faina didelės.
Mano draugė vairuoja dodge durango, ten tai tankas. Bet gerai atrodo smulki pana didelėje mašinoje
Papildyta:
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 05 09, 03:03)
aš tai vis pagalvoju,kad reiktų kameros, ale litų gaila.
Šian tiek tevažiavom, ale tokių erelių pasitaikė
vyras sustojo prie perėjos, o BMV lenkė ant greičio, tai centimetrais vos pėsčiosios neužkliudė. Kitas taxui kelią užkirto taip, kad vos išvengė susidūrimo
Labai liūdna, kad geras auto LT vairuoja dauguma debilai, todėl kenčia gerų auto vardas

Maždaug jei bmw, tai jau gaidys už vairo ... JAV ačiū die nėr tokių stereotipų. Na, nebent arčiau rusų gausiai apgyvendintų vietų. Ten jo, ten gali sutikt gaidį su bmw ... Bet aš ten net nevažiuoju.