Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 02 26, 00:36)
Parasai rasteli ir ant lango uzdedi wink.gif
mane irgi tokie parkavimaisi nervuoja.  ax.gif i tokia aikstele net nevaziuoju.tam,kad nervu lasteles liktu sveikos smile.gif
sian nervas paeme.. prie namu yra vietele,kur galima pasistatyt dvi masinas.. o tas begemotas.. vienas per dvi vietas pasistate.. nei ten nei sianilist neimanoma... schmoll.gif susibiesinau..vietu ir taip nera kur statyt..tai dar tokie debiloidai mano ,kad aisktele priklauso tik jiems.as jei pamatysiu,kad ryt vel jis taip pasistate ..rasysiu rasteli.  rolleyes.gif

kai parasysi rasteli-prispausk ji prie lango su plyta,nes kitaip neveiks... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(milė. @ 2013 02 26, 01:13)
Tai kad raštelis tokioj situacijoj gal nelabai veiktų, nes bent jau aš laiku atvažiuoju ir prisiparkuoju, o paskui visi vėluotojai užstato smile.gif Tai nebent laukti jų ir žodžiu pasakyt, kad nebestatytų. smile.gif Jei būtų namo kiemas tai taip, raštelį tada smile.gif

Cia labai paprasta,jei ateini ir randi savo masina uzstatyta taip,kad negali isvaziuoti-kvieti policija,ir viskas...nutemps-kita karta galvos kaip savo kibira numeta... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2013 02 26, 14:19)

Cia labai paprasta,jei ateini ir randi savo masina uzstatyta taip,kad negali isvaziuoti-kvieti policija,ir viskas...nutemps-kita karta galvos kaip savo kibira numeta... ax.gif

idomu kaip greitai reaguoja i tokius iskvietimus, gal kam teko susidurti?
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 02 26, 10:35)
kai isvaziuot negalesi,teks kalbet smile.gif o aplink nera kur statyt jiems masinu?
As prie darbo i aisktele nevaziuoju smile.gif ir taip sniegas,ledas,dar milimetrus skaiciuot.

Visur su leidimais aplink. smile.gif Aikštelė tai pobaisė, išvažinėtas sniegas. Ratai prasisukinėja, pajudėt iš vietos reik normaliai gazo duoti, o tuo pačiu dar skaičiuot kiek mm liko iki šalia esančio. Kažkoks nervų gadinimas. Va išsiskundžiau, tai šiandien kaip ir normaliai viskas. Žiūrėsiu, jei vakare vėl kaip vakar, reiks imtis kažko. Kiekvieną dieną nesiruošiu dėl to galvos sukti, o ir savo mašinos nenoriu rast aplankstytos. smile.gif

QUOTE(denaxa @ 2013 02 26, 13:19)
Papildyta:

Nežinojau to thumbup.gif Jaučiu sekantį kartą rasčiau nuleistas padangas geriausiu atveju. biggrin.gif Bet o ką daugiau daryt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lenada @ 2013 02 26, 14:28)

priklauso nuo to,ar yra laisvu ekipazu tuo metu...Ivykis pagal svarbuma-paskutines eiles,taigi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lenada @ 2013 02 26, 13:28)

as kvieciau policija, kai mano neįgaliojo vieta kieme užstatė (žinau, kad tiksliai mate jis ta zenka), praejo pusantros berods valandos kol policija atvaziavo, jo jau ir pedos buvo atsalusios. Taigi g.gif gal kaip denaxa ir sako, priklausomai nuo laisvu ekipažu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domicele: 26 vasario 2013 - 16:49
QUOTE(Domicele @ 2013 02 26, 16:49)
as kvieciau policija, kai mano neįgaliojo vieta kieme užstatė (žinau, kad tiksliai mate jis ta zenka), praejo pusantros berods valandos kol policija atvaziavo, jo jau ir pedos buvo atsalusios. Taigi  g.gif  gal kaip denaxa ir sako, priklausomai nuo laisvu ekipažu  g.gif

Galiu patarti Jums dėl užstatytos neįgaliojo vietos kita karta paimkite nufotografuokite tą automobilį, kad gerai matytusi numeriai, kad nėra neįgaliojo lipdukų ir užrašiusi tikslią vietą bei data ir laiką, tą informaciją perduokite į policiją, man rodos ir per e policija.lt tą galima padaryti, o policija paskyrus nuobaudą jus informuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2013 02 26, 09:49)
as kvieciau policija, kai mano neįgaliojo vieta kieme užstatė (žinau, kad tiksliai mate jis ta zenka), praejo pusantros berods valandos kol policija atvaziavo, jo jau ir pedos buvo atsalusios. Taigi  g.gif  gal kaip denaxa ir sako, priklausomai nuo laisvu ekipažu  g.gif

Gaila, kad LT nėra specialių tarnybų, kurios tik laukia nutempti kažką. JAV už neįgalių vietų užstatymą žiauri bauda. Niekados neužstatyčiau tokios vietos ne dėl baudos, o dėl esmės kam ji sukurta. Žmonės beširdžiai visiškai kurie užstato verysad.gif
Mum buvo kartą kai mb pavėlavo perstatyti mašiną. pagrindinėse gatvėse yra gatvių valymo laikas. Jei nespėji patraukti, o jis nespėjo 15 minučių, mašinos neberasi. Vat ir nerado, po to ieškojo kur nutempta ir gavo skaudų " nuskausminimą" doh.gif
Atsakyti
Jau pagaliau jaučiasi pavasaris thumbup.gif ,ryte važiuoju jau šviesu, visi pestieji iš tolo matosi smile.gif ,šiandien išejau iš namu, taip gera , oras gaivus, pagalvojau gerai butu prasivaikščiuoti ,ir ..... įsedau į mašiną lotuliukas.gif
Mus irgi darbe užstato, bet jau žinom kad iš gretimos firmos vyrukai, tai nueinam-iškart atsiprašo, greit patraukia mašinos, tai ir nepikta, o kai per milimetrus reikia sukinetis, o dar slidu, tai ojoj
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2013 02 26, 12:19)
kai parasysi rasteli-prispausk ji prie lango su plyta,nes kitaip neveiks... rolleyes.gif
Papildyta:

sian darbe paruosiau rasteli.. bet neprireike.. isvaziavo ta masina.. as ten pastaciau masina.. ir ziu.. tilps dar viena.

Aha..sake man kazkas,kad buvo pasinaudojes tokiu dalyku.. bauda gavo sake tas vairuotojas. blush2.gif nebuvau as ten tai nezinau ar tiesa ..

QUOTE(Vėja2 @ 2013 02 26, 22:18)
Jau pagaliau jaučiasi pavasaris  thumbup.gif  ,ryte važiuoju jau šviesu, visi pestieji iš tolo matosi  smile.gif  ,šiandien išejau iš namu, taip gera , oras gaivus, pagalvojau gerai butu prasivaikščiuoti  ,ir ..... įsedau į mašiną  lotuliukas.gif 
Mus irgi darbe užstato, bet jau žinom kad iš gretimos firmos vyrukai, tai  nueinam-iškart atsiprašo, greit patraukia mašinos, tai ir nepikta, o kai per milimetrus reikia sukinetis, o dar slidu, tai ojoj

aha.. saule sviecia.. neisivaizduoju.. kazkaip man nepatogu su tamsintais akiniais vazinet smile.gif kazkas keista.. ir kazkaip uzrasoja akiniai.. unsure.gif
Miles atveju tai pravalas... kai dar aikstele nevalyta doh.gif

Del neigaliuju vietu ..tai man labai tokie dalykai nepatinka. atvaziuoja.. pasistato... ir dar akys balionais padaro..lig nemato...tokio buvau paklausus : kuri vieta neigali?
SKUBU.. ir nuejo.. cool.gif vat kaip.
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 02 27, 01:54)

Del neigaliuju vietu ..tai man labai tokie dalykai nepatinka. atvaziuoja.. pasistato... ir dar akys balionais padaro..lig nemato...tokio buvau  paklausus : kuri vieta neigali?
SKUBU.. ir nuejo.. cool.gif vat kaip.

As visada pagalvoju, kad nieduok Dieve tam "invalidui" kada tikrai reikes tos vietos. Idomu ka tada sakytu..
Gaila, kad nera zenklu "proto invalidas" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 02 27, 00:54)
sian darbe paruosiau rasteli.. bet neprireike.. isvaziavo ta masina.. as ten pastaciau masina.. ir ziu.. tilps dar viena.

Gal SM skaito ir išsigando,kad per stipriai su plyta ant lango tą raštelį prispausi g.gif ?Prisiekiu- ne mano biggrin.gif Aikštelėse aš nehimičinu statydama-tik pakelėse,kai nu niekaip nepajėgiu įspraust.Ir ne daugiau nei pusvalandžiui smile.gif
QUOTE(lenada @ 2013 02 27, 09:03)
As visada pagalvoju, kad nieduok Dieve tam "invalidui" kada tikrai reikes tos vietos. Idomu ka tada sakytu..
Gaila, kad nera zenklu  "proto invalidas" smile.gif

O aš specialiai su fotiku išlipus nufotkinu,jei matau,kad nėra ženklo ant mašinos ir dar iki tokio naglumo,kad net tą spec.įvažiavimą į parduotuvę užstato.Vieni atsiprašo ir skubiai dingsta,o vieną kartą vos ne mordobojum baigėsi:įsikišo parduotuvės apsauginis,bo jei bogu būtų arba man užvažiavęs,arba aš jį su elektrošoku pakračius.Paskui MB ir su policija išsiaiškino,kažkur dar internete tas mano nuotraukas įdėjo...Bo anas irgi su šitais invalidais pykstasi...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 02 27, 10:52)

O aš specialiai su fotiku išlipus nufotkinu,jei matau,kad nėra ženklo ant mašinos ir dar iki tokio naglumo,kad net tą spec.įvažiavimą į parduotuvę užstato.Vieni atsiprašo ir skubiai dingsta,o vieną kartą vos ne mordobojum baigėsi:įsikišo parduotuvės apsauginis,bo jei bogu būtų arba man užvažiavęs,arba aš jį su elektrošoku pakračius.Paskui MB ir su policija išsiaiškino,kažkur dar internete tas mano nuotraukas įdėjo...Bo anas irgi su šitais invalidais pykstasi...

drinks_cheers.gif su tokiais tik taip ir reikia biggrin.gif
Atsakyti