Merga - tu minėjai kad reikia vilkdalgių gumbelius palikti paviršiuje, neužkastus, kad žydėtų ????
Rimtai? Nes asižiūrėjau savo pasodintus - jie visi po žeme... Tia man juos atkasti?
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 05 14, 17:31)
Merga - tu minėjai kad reikia vilkdalgių gumbelius palikti paviršiuje, neužkastus, kad žydėtų ????
Rimtai? Nes asižiūrėjau savo pasodintus - jie visi po žeme... Tia man juos atkasti? 
Gali truputį atkapstyt,bet jei neatkapstysi,tai jie patys išlįs
Papildyta:
QUOTE(Vilioja @ 2008 05 14, 16:39)
Nu kainos tai tikrai geeeeeeros
Gal dabar visur taip
Irisai dar nieko, bet viendienės , lelijos 
Ką pirkti iš bobučių senas veisles, tai geriau iškart naujas
o ka jie megsta? saule ar pavesi?
Beje, pažiūrėkit augalų kainas užsienio tinklapiuose, ten tai tikros kainos..
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė
@ 2008 05 14, 21:52)
Ten ir alogos - tikros. pinigais tikrais
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 05 14, 17:31)
Vilkdalgis yra pavirsines saknu sistemos augalas.Jei vilkdalgio gumbeli sodinti giliai i zeme,jis nezydes,o jei dar zemes struktura yra sunki, tai paprasciausiai gumbas supus.Geriauasia sodinti kad sakneles butu prikastos,o pats gumbas matytusi pavirsiuj.Jei zeme lengav tai gumbas pats islenda
Papildyta:
quote=staselė,2008 05 17, 19:27]
Tuos vilkdalgius, kurie auga pakrasty, pabarsciau pelenais. Bet kazin, ar galima pelenais pabarstyti tuos vilkdalgius, kurie auga darzelio vidury, o aplink juos auga kiti augalai, galvoju, kad kitiems augaliukams nepakenktu, tie pelenai
[/quote]
Pelenai yra gera trasa nuo kenkeju,taip pat veikia kaip antiseptikas.Kad vabalai nepultu svogunu tipa pat barstoma pelenais.Ir apskritai-pelenai dar niekam nepakenke.
Taip pat vilkdalgiai prisitaiko.Ir suletoje vietoj ir paunksmeje.
Kas liecia kainas-retu veisliu vilkdalgius pirkom pas zinomus latviu selekcininkus uz gumbeli mokedami iki 50 lt.(Tik viena beda- uzpuole vagys,labai daug rusiniu vilkdalgiu iskase.Vienas is retesniu -didysis brzdotasis juodas
Papildyta:
Mama turi apie 40rusu vilkdalgiu.Auginam juos apie 10 metu.
Aplamai vilkdalgiai yra neproblematiško auginimo augalas. Jam net ypatingos priežiūros nereikia, bet kokio grožio žiedai!!!
Oho tiek mokėt už vilkdalgį! Turbūt labai mylit šias gėlytes. Mano tai paprastučiai violetiniai šiemet labai gausiai žydės.
QUOTE(crocus @ 2008 05 19, 21:40)
Oho tiek mokėt už vilkdalgį! Turbūt labai mylit šias gėlytes. Mano tai paprastučiai violetiniai šiemet labai gausiai žydės.
Sveikinu
Pasvajojau,kad galėtum ,Merga,mums fotosesiją pas mamą suorganizuot kai sužys. Labai prašytumėm
QUOTE(crocus @ 2008 05 19, 22:43)
Pasvajojau,kad galėtum ,Merga,mums fotosesiją pas mamą suorganizuot kai sužys. Labai prašytumėm 
Situo klausimu reikia kreiptis i mano seseri ,ji yra tikra kompu ase,o as tik"rasytoja"