Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkdalgiai(iris)

Teoriškai tai priklausytų persodinti po žydėjimo vasaros gale, bet aš šiemet iš mamos persisodinau pavasarį nu ir nieko jiems nenutiko, keli net žydi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2008 06 10, 12:18)
Mergaites gal galite man pasakyti kada sodinami vilkdalgiai? blush2.gif  pavasari ar rudeni unsure.gif

Jau sakiau-
Pats tinkamiausias laikas-rugpjutis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 06 10, 12:56)
Jau sakiau-
Pats tinkamiausias laikas-rugpjutis smile.gif

Sirdingai dekavoju aciuks.gif reiks rugpjutyje prisipirkti ir prisisodinti situ grazuoliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2008 06 10, 13:01)
Sirdingai dekavoju aciuks.gif reiks rugpjutyje prisipirkti ir prisisodinti situ grazuoliu wub.gif

Geriau pirkti dabar ir prikasti kur nors, nes dabar su žiedais parduoda kaip įrodymą - žiedą nukerpi ir į vazą, o gumbas garantuotas... mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano kaimynė gėlininkė sodina dabar irgi, tik sakė reik nupjauti žalumą su žiedu, kad kitais metais žydėtų. Kiek tiesos nežinau, bet kol kas jos žinios manęs nenuvylė.
Atsakyti
Aciu mergaites aciuks.gif progai pasitailius mausiu turgun pas bobulytes pirkti ir kimsiu i savo gelynus ax.gif o ar gerai jei as juos pasodinciau prie prudelio? blush2.gif ten pas mane tokis krumas auga ir manau, kad visai nieko butu tokiu groziu paderinti prie jo 4u.gif jei rasiu fotke ikelsiu veliau
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2008 06 10, 16:16)
Mano kaimynė gėlininkė sodina dabar irgi, tik sakė reik nupjauti žalumą su žiedu, kad kitais metais žydėtų. Kiek tiesos nežinau, bet kol kas jos žinios manęs nenuvylė.

Ziedas ir lapo virsutine dalis(istrizai) pjaunama,tam,kad sustipretu keras. smile.gif
Atsakyti
šiek tiek žiedų...

user posted image
user posted image
user posted image

ir pabaigai - įspūdingiausias (gaila, kad nuotraukoje nepavyko perteikti). Didžiuliai, rudi žiedai wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 10 birželio 2008 - 22:30
QUOTE(kasiopeja @ 2008 06 10, 23:28)
šiek tiek žiedų...

user posted image
user posted image
user posted image
ir pabaigai - įspūdingiausias (gaila, kad nuotraukoje nepavyko perteikti). Didžiuliai, rudi žiedai  wub.gif

user posted image

Laabai grazus,tamstos,darzelis wub.gif wub.gif wub.gif
Viasas sitas spalvytes turim ax.gif
Atsakyti
as tokiu turiu,buvo ivairiu spalvu,dabar liko tik tokios
user posted image
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 06 12, 19:27)
Laabai grazus,tamstos,darzelis wub.gif  wub.gif  wub.gif
Viasas sitas spalvytes turim ax.gif

Taip, čia jau "klasikiniai" biggrin.gif O naujokiai miniukai atkeliavo su žiedais, bet nespėjau nufotkinti. Ir dar naujos veislės iš Gintaro turi atvažiuoti kažkada vasaros gale ax.gif

Papildyta:
QUOTE(rimusia @ 2008 06 13, 05:47)
as tokiu turiu,buvo ivairiu spalvu,dabar liko tik tokios
user posted image

labai simpatiškas wub.gif
Atsakyti
Mano paskutiniai išsiskleidė... Pirkau iš Knifofijos ir galvojau kad sužydės žydrai žydrai kai rodė foto, bet jie va tokie... irgi simpatiulkos...

[attachmentid=146471]

[attachmentid=146472]
Atsakyti