Laba diena,greit žydės ir mano vilkdalgiai,o šiandien ,,maximoi''nusipirkau irisą,,siberica''turbūt dabar ir sodinti į žemę?

QUOTE(Birutė5 @ 2009 06 05, 15:06)
Laba diena,greit žydės ir mano vilkdalgiai,o šiandien ,,maximoi''nusipirkau irisą,,siberica''turbūt dabar ir sodinti į žemę? 

Žinant kokie nustekenti augaliukai pardėse ,ir koks dabar Jūsų daigelis,patarčiau jį įsodinti į vazonėlį,kad sutiprėtų,o rugpjūtį galėsit drąsiai išsodinti į pastovią vietą

QUOTE(AveM @ 2009 06 03, 13:17)
Cia mano mylimiausias kaip ir tavo.Kadangi augini,tai zinai koks ju originaliu grozis. 

prisijungiu, man šitie irgi patys pačiausi, už visus veislinius mylimesni

Labas,
Nesu aš vilkdalgių augintoja, bet susidomėjau... Sugalvojom prie tėvų namo jų prisodinti, bet ten šiaurinė pusė, skaičiau kad jiems labiau saulutė patinka. Kur jūsų gražieji vilkdalgiai auga - saulės atokaitoje ar pavėsyje? Ar nevargsta jie mažai saulės matydami?
Nesu aš vilkdalgių augintoja, bet susidomėjau... Sugalvojom prie tėvų namo jų prisodinti, bet ten šiaurinė pusė, skaičiau kad jiems labiau saulutė patinka. Kur jūsų gražieji vilkdalgiai auga - saulės atokaitoje ar pavėsyje? Ar nevargsta jie mažai saulės matydami?
QUOTE(gesa @ 2009 06 15, 12:33)
Labas,
Maniskiai auga pietinej ir siaures-vakaru pusej.Gal pietinej siek tiek anksciau prazydo(nors rusys tos pacios)bet siaip visur auga puikiai,tik trasu rets nuo reto reikia nepagailet

pernai bandžiau sodint irisus į didelį vazoną, pražydo vienas .... Bet sodinau tiesiai į lauką. Šiemet frezijas užauginau namie ir tada perkėliau į lauką. Tuoj žydės net kelios iš 10 - ies.... lenda lyk ir daugiau žiedų. Kaži ar pavyktų tas pats su irisais... kt met
Labai jau gražūs jie

Labai jau gražūs jie

Maniškiai nuo ryto iki vakaro džiaugiasi saule

o kai nuzydi,tuos ziedkocius galima nupjaut ,ar tegu dziusta?