Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkdalgiai(iris)

Manieji mylimieji smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 06 23, 10:50)
Jei nepameluosiu - kai nužydi, galima drąsiai iškasti, padalinti kerą, sodinti norimose vietose, sėkmingai prigis  mirksiukas.gif  aš pernai birželio pradžioj sodinau (moterytė viena davė tokiu metu, tai ką darysi), prigijo, padvigubėjo kerai, šiemet žydi - pasaka  user posted image

Geriausias laikas persodinimui,sodinimui- rugpjūtis-rugsėjo pradžia.Šiuo laiku sodinant gerai isišaknyja iki šalnų ir sustiprėja keras.Aš kai nusiperku ir sodinu,bet rugpjūtį persodinu į nuolaitnę vietą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2009 06 23, 13:32)
Manieji mylimieji smile.gif

user posted image

user posted image

Jau šitų koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kokie grazus ziedai.Mano labai siemet visas issikrumyjo,uzima puse darzelio.Manau kazkaip reikes is sonu ji apmazinti.
Atsakyti
Kokie grazus ziedai.Mano labai siemet visas issikrumyjo,uzima puse darzelio.Manau kazkaip reikes is sonu ji apmazinti.
Atsakyti
Atsakyti
kompui mazgai susisuko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AveM: 24 birželio 2009 - 06:42
Ilgai nepersodinant, jie labai išsiplečia ir pradeda menkai žydėti. Taip, kai išsiplečia reikia juos išskaidyti persodinti iš naujo, bent jau man taip atrodo.
Atsakyti
O tai visai iskasti ir issklaidzius persodinti,ar tik galima atskirti atsargiai is sonu.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 24, 13:44)
O tai visai iskasti ir issklaidzius persodinti,ar tik galima atskirti atsargiai is sonu.

atskirk kero dalijimu,persodint nelabai būtina,nebent jei turi atliekamos laisvos vietos mirksiukas.gif .Tik reiktų patręšti smile.gif
Atsakyti
Sodinsiu. 4u.gif
Atsakyti
Man pažadėjo dovanų iš Rusijos iš Jurijaus Pirogovo"vilkdalgių sodo" parvešti :
"hollywood nights"
user posted image
"Rush Creek "
user posted image
Jei nagaučiau,parsisiūsiu mirksiukas.gif blush2.gif smile.gif
Atsakyti