Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkdalgiai(iris)

QUOTE(AveM @ 2009 10 08, 20:39)
Kaip siandien lijo,plaukia geles.

pas mus nelašelio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Birutė5 @ 2009 10 08, 21:14)
pas mus nelašelio thumbup.gif

Na Jums ir pasisekė bigsmile.gif
Atsakyti
Vakar nusipirkau kazkokiu bent jau man nematytu irisiuku..sake auga tik 10-15cm.buvo 5 rusiu-spalvu..ir kas keisciausia ne gumbai o svoguneliai g.gif
Ar kas tokius auginate?Butu gerai bent jau pavadinima suzinot ax.gif
Atsakyti
pavelavau symet su vilkdalgiais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 10 09, 08:39)
Vakar nusipirkau kazkokiu bent jau man nematytu irisiuku..sake auga tik 10-15cm.buvo 5 rusiu-spalvu..ir kas keisciausia ne gumbai o svoguneliai g.gif

Kiek girdėjau, juos reikia žiemai iškasti arba gerai uždengti (bet pati neauginu, tai tik pasakau, ką esu skaičiusi blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 09, 08:21)
Kiek girdėjau, juos reikia žiemai iškasti arba gerai uždengti (bet pati neauginu, tai tik pasakau, ką esu skaičiusi  blush2.gif )

Tai kad pardaveja sake juos dabar sodint g.gif (nors ten tokia zinove,daugiau puokstem uzsiima)na reiks paieskot kur nors info..
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 10 09, 08:39)

prisipirkau šį rudenį ir aš tokių ir visus susodinau,pirkau ''žaliam centre''labai gražių thumbup.gif tai irgi sakė kad rudenį sodinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 10 09, 10:14)
Tai kad pardaveja sake juos dabar sodint g.gif (nors ten tokia zinove,daugiau puokstem uzsiima)na reiks paieskot kur nors info..

Paieškok internete - turėtum rasti mirksiukas.gif
Atsakyti
negi dar galima sodint g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 09, 10:37)
Paieškok internete - turėtum rasti  mirksiukas.gif

Bandysiu i visagali google kreiptis,nes net nezinau kaip ivardint..mazieji irisiukai lotuliukas.gif doh.gif rolleyes.gif gal kazka panasaus ismes ,o jau po to atsirinksiu ax.gif
Atsakyti
Na turbut yra dar ir tokiu kuriuos galima ir dabar pasodinti.Bet gali saknys neisisaknyti ir issalti.
Atsakyti
Ko jūs mergaitės taip bijote tų sodinimų tongue.gif Tie vilkdalgiai , o ir daugelis kitų daugiamečių gėlių (nekalbu apie egzotines, retenes) visiškai nejautrūs persodinimams doh.gif daugumą savo gėlių (o turiu tikrai nemažai) prieš 5 metus, kraustydamasi į kitą gyvenamą vietą ir nenorėdama palikti, buvau priversta iškasti sausio 15 dieną doh.gif tiesa, tada buvo šilta žiema ir įšalo dar nebuvo... Išsikasiau daugelio rūšių vilkdalgius, raktažoles, flioksus, lelijas ir kt... Kai reikėjo sodinti naujoje vietoje, tai turbūt labai "gerai" atrodžiau viduržiemį sodindama gėles lotuliukas.gif žmonės praeidami gatve, žiūrėjo akis išpūtę ką aš čia darau doh.gif Ir nieko, pavasarį viskas sužydėjo, niekas nesušalė ir nenunyko thumbup.gif Taigi sodinkite drąsiai, tikrai nevėlu ir niekas nesušals mirksiukas.gif
Atsakyti