Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų palata

QUOTE(tany @ 2013 02 23, 13:45)
aciu... bet veloka  doh.gif  man balandi jau nieko nebereikes  doh.gif

o ko konkrečiai ieškai?
Atsakyti
nemato vargo bobute ir be siltnamio biggrin.gif thumbup.gif

http://www.youtube.c...c...rkuz_M&NR=1

http://www.youtube.c...h?v=-w639iJxztY
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 23 vasario 2013 - 13:51
QUOTE(saintlina @ 2013 02 23, 12:46)
jei anyta čia SM nesilanko, tai turbūt sėklų perteklium dar nespėjo apsirūpint  smile.gif

Jos dėžutėj įvairių sėklų tiek, kad pramoninio šiltnamio nepakaktu doh.gif

QUOTE(tany @ 2013 02 23, 14:45)
aciu... bet veloka  doh.gif  man balandi jau nieko nebereikes  doh.gif

Oi nespjauk, Tu dar nežinai ko gali prisireikti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 02 23, 14:18)
Aš išsitraukiau šiandien sėklytes ir išsigandau biškį biggrin.gif Turiu 12 veislių ir tik dvi iš jų hibridai g.gif Reikia jaučiu dar bent poros rūšių hibridų, nes bijau,kad nenusiseks man ligų atžvilgiu užaugint.

Kaip pas kitas hibridų-nehibridų santykis?

A ko gasdiniesi? Pas mane santykis hibridu/ne -5/18

O beje, kur buvai visa pusmeti kad veisliu tik 12 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 02 23, 15:05)

O beje, kur buvai visa pusmeti kad veisliu tik 12  bigsmile.gif

nu bet tikrai, panele roze, kaip sitaip sau leidziate? smile.gif tik 12 biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 23, 13:47)
o ko konkrečiai ieškai?

galvojau, gal parodos metu pakelejai Univert bus pigesni... bet iki balandzio neistversiu biggrin.gif as gi turiu viska is anksto susipirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 02 23, 14:12)
galvojau, gal parodos metu pakelejai Univert bus pigesni... bet iki balandzio neistversiu  biggrin.gif  as gi turiu viska is anksto susipirkti biggrin.gif

oi, nea. Dabar pigiausiai gali gaut. Be to, 'Ką pasėsi..." brangiai kainuoja dalyvauti ir dauguma kainas net gi parodos metu susikelia.

Tiesa, prisiminiau, kad mes pakelėjus tik gegužės antroj pusėj susidedam, nes per žiemą su jais nelaikom, o anksčiau - taupau šilumą, kad nakčiai staigiai neatvėstų wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 23 vasario 2013 - 14:21
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 23, 14:18)
oi, nea. Dabar pigiausiai gali gaut. Be to, 'Ką pasėsi..." brangiai kainuoja dalyvauti ir dauguma kainas net gi parodos metu susikelia.

supratau 4u.gif vadinasi reikes kita savaite vaziuot ir pirkt, kol dar pinigu turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 02 23, 14:05)

O beje, kur buvai visa pusmeti kad veisliu tik 12  bigsmile.gif

QUOTE(vijoleta20 @ 2013 02 23, 14:10)
nu bet tikrai, panele roze, kaip sitaip sau leidziate? smile.gif tik 12  biggrin.gif  lotuliukas.gif

Tai, kad aš nesu godi biggrin.gif
Ne kiekybėj esmė, o kokybėj. Man patinka brnt 4 daigus turėt vienos veislės,tada galiu žinot, ar jie man skanūs, ar auga taip,kaip reikia.
Palauksiu kitų metų,kuomet išbandys visos naujoves šiųmetines, tada jau bus galima bandyt ir man biggrin.gif

O nehibridų bijau, nes netokie atsparūs ligoms ir derliaus sunkiau sulaukt tokio, kokio iš hibridinių veislių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alekto: 23 vasario 2013 - 14:25
Mano santikis 8ne/9hib viso 17, cia pagrindinio siltnamio... vazoniniu ir ankstyvu neskaiciuoju
sakyciau daugoka nehibridu, kaip pirmiem metam blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 23 vasario 2013 - 14:50
QUOTE(lolita1960 @ 2013 02 22, 22:35)
laba,o cia kokios tos senovines pomidoru rusys, prasau papasakoti aiskiau?

Aš gal ne taip išsireiškiau blush2.gif na, tiesiog senesnes veisles, kurias mūsų mamos ar močiutės augino. Bet virš 100 metų senumo irgi būtų įdomu savo kailiu išbandyt blush2.gif
Aš norėčiau pasimainyt sėkliukėm, apsidžiaugčiau lietuviškom veislėm, bet nebūtinai... Aš galiu pasiūlyti:

Ochsenherz - balti, širdies formos
Green zebra - iš išorės žaliai-geltonaindryžuotas, vidus žalias
Ananastomate - mėsingas, raudonai-geltonai marmurinis vidus
Osu blue (Blueberry), Bosque blue - mėlyni-violetiniai, net iki juodumo, skirias vaisių dydžiu ir spalvinimu
Grappoli D'Inverno - itališkieji, kur augina stambias ilgas kekes ir italai prieš žiemą neša į rūsius kad sunoktų ( šitie tikrai žinau daugiau nei 100 metų senumo smile.gif )

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 23, 07:01)
Mano kukliomis žiniomis senovinės veislės yra: Marglobe, Mortgage Liftner, San Marzano, Costoluto Fiorentino, Cherokee purple, Brandy wine, Mama Leone Italian, Roman Candleir t.t. Kai kurios registruotos ~ 1880 metais.

Gal galima paklausti, iš kur šios žinios? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 23 vasario 2013 - 15:13
QUOTE(Coccinela @ 2013 02 23, 15:02)
Gal galima paklausti, iš kur šios žinios?  bigsmile.gif

užpernai turėjau tikslą įsigyt senovinių ir nemažai ieškojau, skaičiau apie kilmes wink.gif
Atsakyti