Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos wink.gif

Konkursui "Kontrastai"
Kritika labai norima ax.gif

user posted image

(nedrąsu buvo įkelti, kad gal kas sakys nepadoru ar pan., alia mergina ten su triusikėliais, taip jau gavosi kažkaip.. cool.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 21 vasario 2013 - 12:48
QUOTE(Rittule @ 2013 02 21, 13:48)
Sveikos wink.gif

Konkursui "Kontrastai"
Kritika labai norima  ax.gif

(nedrąsu buvo įkelti, kad gal kas sakys nepadoru ar pan., alia mergina ten su triusikėliais, taip jau gavosi kažkaip..  cool.gif  )

visai faina foto, idomi ideja, o del kelnaiciu, reikejo truputi soniau paeeti , ta prasme kitu kampu, kol nebut matyt arba su juoda kojine koja laikyti nuleista o blta kilstelt, na atvirksciai, negu fotkeje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krispuka: 21 vasario 2013 - 13:02
Rittule-ideja faina, pasibandyk dar su neblaskanciu fonu smile.gif Gal abi juodos kojines baltuose pataluose... Bet nebutinai smile.gif
Atsakyti
Labas dienas

Peržiūrėjau Ich gatvės nuotraukas, nu žinok malačius, tikrai smile.gif Patinka man.

Alabama, paskutinėj tavo foto, kur Ana piešia ivaizduojamą delfiną-šviesa graži.

Labai noriu padėkoti tam, kas įdėjote Steve McCurry - grožis wub.gif

QUOTE(Rittule @ 2013 02 21, 10:48)
Sveikos wink.gif

Konkursui "Kontrastai"

Nelogas kontrastas gavosi. JB gražus. Tik nervina fone kažkas dešiniam kampe, norėtųsi kad antras planas nenuvogtų žvilgsnio.
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2013 02 21, 14:48)
Sveikos wink.gif

Konkursui "Kontrastai"

Man kaip jau pasisakiusioms irgi noretusi tik lovos, be pasaliniu daiktu.. Na ir modeli kitu kampu siek tiek fotografuot kad nesimatytu tu "triusikeliu" biggrin.gif Bet pati mintis labai thumbup.gif
Atsakyti
ND 4, dublis 1

user posted image

user posted image

user posted image

Laukiu kritikos, patarimų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 21, 15:03)
ND 4, dublis 1

Laukiu kritikos, patarimų. 4u.gif

pats ND mano nuomone gerai atliktas, tiek , kad noretusi sviesesniu foto ir as dar per "sviezi", kad galeciau uzskaityti
Atsakyti
Sveikos.

Kiek konkursu, kiek visko - bet foto..? Kazkaip vangiai jus cia. Gaila, pas mane nebeliko gyvenime vietos fotografijai doh.gif

Beje, aciu uz info del Adamso, labai smagu buvo pasiziuret ir paskaityt. Kazkada kazka girdejau apie jo meninius sugebejimus, bet nenutuokiau, kad tai butent fotografija. Labai super. Ziauriai noreciau i paroda, na laiko dar yra, lyg ir iki geguzes kabes mirksiukas.gif

Atneshu viena.

The story about the girl who had secrets
user posted image
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 02 21, 15:08)
pats  ND mano nuomone gerai atliktas, tiek , kad noretusi sviesesniu foto ir as dar per "sviezi", kad galeciau uzskaityti

Na, gal dar kas pasisakys, nušviesinti bijau, nes kompai skirtingai rodo.
Bet einu dėl visko šviesesnes pasidarysiu pagal vieną kompą, jei ką, kol mėtos visai nenumirė doh.gif
Atsakyti
Is mano nuotrauku minejo, kad reikia zvilgsniui vietos palikti, ejau savo mazyli nufotografuot, ar zvilgsniui tiek palikdama vietos nepersistengiau g.gif

user posted image
Atsakyti
Spindulele, paskutinej foto abejoju del fokuso. kur fokusavai?
krispuka, man tai noretusi maziau virsaus.siek tiek.o foto suspausta atrodo, jb per pilkas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunameja: 21 vasario 2013 - 14:13
QUOTE(lunameja @ 2013 02 21, 15:12)
Spindulele, paskutinej foto abejoju del fokuso. kur fokusavai?
krispuka, man tai noretusi maziau virsaus.siek tiek.o foto suspausta atrodo, jb per pilkas

pakirpsiu truputi tada, o del spalvos, kad pilkas nebutu, patamsinti reikia?ar daugiau kontrasto deti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krispuka: 21 vasario 2013 - 14:15