Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

QUOTE(Jolaida @ 2013 02 22, 00:25)
92 cm, cia jusu krutines apimtis ar rubo ismatavimai?
sakykit, o i 6 dydzio toki svarkeli su 96 krutine isibraskinciau? smile.gif

Mano krūtinės apimtis.
Nežinau blush2.gif nes as liemenėles nešioju be push up'u ir be pakietinimų, tai man šis švarko dydis idealiai.
Papildyta:
QUOTE(troliuke @ 2013 02 22, 00:30)
Nonna, o tau ne dideli marskinukai ? Ir ta is Factory bliuskute? Atrodo didoki?  ax.gif  ax.gif
Dzinsine suknute faina. Dirziuka dar koki  thumbup.gif

Jo factory, niu nežinau g.gif lyg ne per didžiausi, ties krutine gražiai gula biggrin.gif gerai neissimatavau, bet jei ir bus didoki,tai pasiaurinsiu pati rankoves ir liemenuosiu. Aj svarbiausia pečiai vietoje thumbup.gif

O vat dzinsine suknele maišas doh.gif bet pritaikysiu laisvalaikiui su vaikais ax.gif diržu nelabai mėgstu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonna: 21 vasario 2013 - 23:38
user posted image

Man kažkaip sunku derinti tą paryžietę doh.gif Įmeskit kokių derinukų įdomių bigsmile.gif Ir kaip kitos nešiojat g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2013 02 21, 20:19)
gal kas turit šitus marškinukus http://factory.jcrew...42804/42804.jsp. su 90-70 cm S imti?

Su beveik identiškais išmatavimais turiu šitų marškinių S ir bandysiu ieškotis keisti į M, nes jau taip ant ribos. Nebent pečiai neplatūs ir mėgstat prigludusius, tada S, bet tikrai ne XS.

QUOTE(Nonna @ 2013 02 21, 23:19)

Viskas liux smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2013 02 22, 00:25)
92 cm, cia jusu krutines apimtis ar rubo ismatavimai?
sakykit, o i 6 dydzio toki svarkeli su 96 krutine isibraskinciau? smile.gif

Tikra netilpsit. Priklauso aisku ir nuo peciu, bet as su 92 su placiais peciais sakyciau ir is 8 neiskrentu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 22 vasario 2013 - 05:58
QUOTE(Letali @ 2013 02 21, 22:52)
as kiek turiu factory marskinuku su 90 S dydzio visi per dideli  doh.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif

nezinau, gal priklauso ir nuo konkretaus modeliuko, bet man irgi su 90 cm dideli factory S dydzio....

QUOTE(Citrinukė @ 2013 02 22, 00:41)
Man kažkaip sunku derinti tą paryžietę  doh.gif  Įmeskit kokių derinukų įdomių  bigsmile.gif Ir kaip kitos nešiojat  g.gif

Citrinuke, nagi labai graziai ir pati paderinote sitoje idetoje foto thumbup.gif
Fainas megztukas ir Jums tinka 4u.gif

Nonna, aciu labai , kad nuotraukas idejot 4u.gif
Man pasirode, kad ta factory paysley rasto bliuskyte gal didoka Jums g.gif
Ir dzinsine suknele didoka...

Svarkas ziurisi graziai smile.gif

Kazi kaip bus man, ar pataikiau su svarko dydziu...su 90 cm paemiau 2 dydi g.gif , peciai mano nera platus...taip noretusi , kad tiktu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 22 vasario 2013 - 07:50
sveikos,
mano akimis nonna jum dzinsine suknele tikrai didoka, dailiau gultu mazesne blush-anim-cl.gif

svarkiukas gyvai labia dailus, kazin su 102 krutine kuri dydi reiktu imti? buciau seniau amacius per geras akcijas jo juk tiek buvo... kazkaip isivaizdavau ji ne koki..klydau.

Patarkite prasau del indian popover marskiniu.. ar didinti kazi jie
Atsakyti
Lyn, svarkas puikiai gula thumbup.gif

na ir siaip fainuolis toks, oj liudesiu, jei netiks man ax.gif smile.gif

Lyn, o Jus ir silkines bliuskytes 6 dydzio nesiojat, ane? Cia, as klausiu, kad save nuraminti, jog tinkama svarko dydi pasirinkau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 22 vasario 2013 - 08:05
QUOTE(Dideja @ 2013 02 22, 09:02)
Lyn, svarkas puikiai gula thumbup.gif

na ir siaip fainuolis toks, oj liudesiu, jei netiks man ax.gif  smile.gif

Lyn, o Jus ir silkines bliuskytes 6 dydzio nesiojat, ane? Cia, as klausiu, kad save nuraminti, jog  tinkama svarko dydi pasirinkau biggrin.gif

tai as 2 blythes ir 2 talithas turiu 6 dydzio. sitas svarkas 6 dydzio. jcrew svarkas vintage berry spalvos (pamirsau pavadinima) pas mane 8 dydzio ( gal ciut platokas) ir factory professor camel brazer 8 dydis (irgi didokas)
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 02 22, 05:57)
Tikra netilpsit. Priklauso aisku ir nuo peciu, bet as su 92 su placiais peciais sakyciau ir is 8 neiskrentu.

Mano peciai neis siauruju, per krutine 96, tai man gal 10 reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 02 21, 22:59)
Nebent jeigu pečiai siauri. Turiu kito rašto šiuos marškinukus, nepasakyčiau kad padidinti būtų jie. Aš su 85/64 viską jcrew pirkdavau xs

QUOTE(lika2006 @ 2013 02 21, 23:07)
Pritariu Gytei, jeigu peciai siauri tiktu xs, jeigu prie platesniu - imciau s

g.gif man su platesneis peciais ir 90 per krutine s didelis g.gif bet gal tikrai nuo modeliuko priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2013 02 22, 09:23)
Mano peciai neis siauruju, per krutine 96, tai man gal 10 reikia g.gif

siulyciau galvoti apie 8-10. jei norit vakare pamatuosiu savo 8 dydzio factory svarko pecius ir krutine. o gal kas gales ir anskciau pamatuoti 8 ir 10 dydzius
Papildyta:
dar pagirsiu factory auskariukus :0 kam patinka blizguciai, tai super, kokybe tikrai ne prasta

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 22 vasario 2013 - 08:36
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 02 22, 09:57)
na man bizuterija yra bizuterija blush-anim-cl.gif

tai taip, ir sakau, kam patinka blizguciai... sioje foto nesimato, bet siaip jie dar ir blizga smile.gif o man dabar mada bizuterijos smile.gif taurieji metalai ir brangakmeniai - subtilus, klasikiniai, brangus smile.gif o man norisi masyviu, ivairiu papuosalu ir jiems tukstanciu neleisti smile.gif
Atsakyti