Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 249

QUOTE(pupen @ 2013 02 19, 20:19)
Turiu ta pirmaji tusa. Jis labai isilgina blakstienas, bet ju visai netankina, nededa "mases". Tai jei truksta tik ilgio geras variantas.

man tai ir tankina biggrin.gif antrą kartą pakartoju ir labai tankina wub.gif dar prieš tušą primerį blakstienų mėgstu panaudoti,bet šiam tušui net nebūtina.Skirtingai visoms,niekad nebus vieningos nuomonės smile.gif

Noriu raudono lūpdažio,kokį žiūrėt net nežinau g.gif biggrin.gif Bet labai užsireikėjo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 19 vasario 2013 - 20:29
QUOTE(rapoja @ 2013 02 19, 21:26)

Noriu raudono lūpdažio,kokį žiūrėt net nežinau  g.gif  biggrin.gif Bet labai užsireikėjo rolleyes.gif

Jeigu klasikinio raudono, tai Chanel Rouge Coco Gabrielle

as apvedimui naudoju Christian Dior Rubis Red tik pas mane jis pats auksinej, ne juodoj pakuotej, bet turetu but tas pats smile.gif

abu matiniai, bet ne per sausi. laikosi labai gerai. piestukas patinka, nes kitam gale teptukas yra, tai nereik dar atskiro jei su savim nesiotis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo limete: 19 vasario 2013 - 20:39
QUOTE(limete @ 2013 02 19, 20:39)
Jeigu klasikinio raudono, tai Chanel Rouge Coco Gabrielle

as apvedimui naudoju Christian Dior Rubis Red tik pas mane jis pats auksinej, ne juodoj pakuotej, bet turetu but tas pats smile.gif

abu matiniai, bet ne per sausi. laikosi labai gerai. piestukas patinka, nes kitam gale teptukas yra, tai nereik dar atskiro jei su savim nesiotis  4u.gif

Ačiū labai wub.gif Tikrai fainas realiose foto ,klasikinio ir noriu drinks_cheers.gif
Kur kažin pigiausiai rast rolleyes.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 02 19, 21:56)
Ačiū labai  wub.gif Tikrai fainas realiose foto ,klasikinio ir noriu  drinks_cheers.gif
Kur kažin pigiausiai rast  rolleyes.gif  g.gif

sakse paziurekit 4u.gif taxu nera kosmetikai ir - 10 % koduka turim smile.gif siandien pirksim
Atsakyti
Ačiū labai  wub.gif Tikrai fainas realiose foto ,klasikinio ir noriu  drinks_cheers.gif

ir tikai geras thumbup.gif
as tai Kristej pirkau - labai skubiai reikejo, tai kazka gal apie 129 ar 139 lt mokejau. unsure.gif
bloome yra Bloom Chanel

yra ir sakse Saks Chanel
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo limete: 19 vasario 2013 - 21:06

čia gal http://www.beautyenc...com/find/chanel smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 02 19, 21:24)
hmmmm  g.gif kažkada man patiko lorealis dvipusis,bet laaabai senai naudojau.
šiaip max factor tikrai fainas,jei nemaišau tai šis http://www.hanalondo...Masterpiece.jpg
max factor gal net ir dabar į trejetuką geriausių dėčiau  g.gif  biggrin.gif

As tai zemai lenkiuosi pries Lancome Hypnose... tiek Doll Eyes, tiek Paprasta Hypnose.. Dabar naudoju Star wub.gif wub.gif wub.gif isbandziau tikriausiai visus imanomus tusus sitas pats paciausias, uztenka ilgai, neuzdziusta, nenubyra, lengvai nusivalo, blakstienos kai plelytes tikrai gaunasi..Del Lorealiu ir tt galiu pasakyt irgi nespjaunu, bet lyginant kainas tai sito uztenka ilgiau tai visumoj man pigiau iseina thumbup.gif thumbup.gif
p.s. vienintelis kurio nebandziau tai Armani tusas mirksiukas.gif
Atsakyti
Perku www.yoox.com uz 20 minuciu, turim nemokama shipuka, dar galit prisijungti jeigu kas norit drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2013 02 19, 22:01)
sakse paziurekit  4u.gif  taxu nera kosmetikai ir - 10 % koduka turim  smile.gif  siandien pirksim

as dar atsiusiu viena nagu laka Chanelio. luktelkit truputuka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(limete @ 2013 02 19, 22:37)
as dar atsiusiu viena nagu laka Chanelio. luktelkit truputuka.  4u.gif

palauksim 4u.gif
Atsakyti
Kam dydis tinka:
http://www.yoox.com/...p...2KV&sizeId=
Papildyta:
Mergaites, ar siandien Vitacost parinktumet? Kodukas tik siandien - 15% thumbup.gif . Mano vaikai visus vitaminus jau isgere.
Atsakyti
QUOTE(Ramaja @ 2013 02 19, 23:26)
Kam dydis tinka:
http://www.yoox.com/...p...2KV&sizeId=
Papildyta:
Mergaites, ar siandien Vitacost parinktumet? Kodukas tik siandien - 15% thumbup.gif . Mano vaikai visus vitaminus jau isgere.

atsiuskit, paims MM krepseli 4u.gif
Atsakyti