Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 249

QUOTE(Nada... @ 2013 02 17, 09:20)
sveikos,
uzsakymo is jcrewfactory , uzsakyto  sausio 31 nebus jau, kaip supratau...?

Jus klauskit paste su uzsakymu -tai galesim konkreciai atsakyti smile.gif visada parasom , jei kazko nebus asmeniskai , ne bendrai temoje 4u.gif
Atsakyti
Man Guess atitiko dydi. Marskiniai tiesa buvo mazi tik. Dzinsai, megstiniai, maikutes atitiko:)
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

mergaites, kada papildo Yoox nezinot?
ziuriu buvo imete striukyte just cavalli kur nusiziurejus buvau, i SALE vakar, bet jau sold out, o as nebuvau net prisijungus fool.gif fool.gif fool.gif
bandyciau sekti, ziauriai jos noriu, idomu kuria val. panasiai jie prekes atnaujina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leslie @ 2013 02 17, 11:37)
Laba diena  4u.gif

mergaites, kada papildo Yoox nezinot?
ziuriu buvo imete striukyte just cavalli kur nusiziurejus buvau, i SALE vakar, bet jau sold out, o as nebuvau net prisijungus  fool.gif  fool.gif  fool.gif
bandyciau sekti, ziauriai jos noriu, idomu kuria val. panasiai jie prekes atnaujina  g.gif

Labai ivairiai, nepastebejau, kad kazkoks konkretus laikas butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2013 02 17, 11:24)
Labutis,ka radai g.gif Jei,aisku ne paskutiniai ,parodyk biggrin.gif
vakar miegas nugalejo mane,reiks dar psikuist.Bet kas krito i aki visu apie 150 olcu kaina,ar daugiau.Vienu tai labai noreciau,bet prisisakius jau nemazai,o ir kablas didelis g.gif

laba,sikart ne batus issiunciau, su batais ir man reikia daugiau laiko pasikuist rolleyes.gif
parasiau az
Atsakyti
Neliko ir mano batuku Yoox verysad.gif Reikes pasekti, gal imes dar verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2013 02 17, 11:40)
Labai ivairiai, nepastebejau, kad kazkoks konkretus laikas butu  g.gif

aciuks.gif
Nu ka vadinasi reiks budet visa diena laugh.gif
geriau buciau nemacius, nes del sitos striukytes jau viena karta buvau atliudejus - pamaciau ja sale, bet sudvejijau kazko, neemiau (cia kai tik prasidejo sis ispardavimas), sakau apsieisiu doh.gif ryte jau nutariau, kad reik imt, ir tada jau buvo SOLD. Vos plauku nenusiroviau lotuliukas.gif Ir nuo to laiko daugiau as jos nemciau, tik dabar matau, kad vakar vel buvo imete unsure.gif matyt gaunasi, kad sansu yra, kad dar papildysi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leslie: 17 vasario 2013 - 11:50
Dar tokius ziuriu, kaip jums? g.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 17 vasario 2013 - 11:51
QUOTE(VVaiva @ 2013 02 17, 11:50)
Dar tokius ziuriu, kaip jums?  g.gif

Faini VVaiva, panasius turiu Boutique9, tokios pat spalvos, labai graziai pavasari - vasara ziurisi, man patinka tokie paprastuciai kasdienai ax.gif
as apie tuos sviesius cia,
rudi irgi faini, bet man atrodo neseniai labai panasius pirkai ar ne g.gif
aisku cia ne motyvas nepirkt, grazus jie 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leslie: 17 vasario 2013 - 11:53
Vvaiva,tuos pirmus irgi krepsyje laikau ir svarstau del ju,tik as dar kita spalva nusiziurejus, man odyte patinka,bet galvoju ar nebus platus aulas...
antri faini irgi,as turiu panasius,kasdienai gerai rolleyes.gif
Atsakyti
vVAIVA,man pirmi wub.gif thumbup.gif
Odyte tokia minksta atrodo wub.gif
Paltukas kaip man atrodo Vvaivai tiktu,sudetis ne pati gariausia bet vaizdelis thumbup.gif
http://www.yoox.com/...p...BH&sizeId=5
http://www.yoox.com/...p...JX&sizeId=5
Dydziu nera ir ne uz pusdyke jie,bet faini wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Leslie @ 2013 02 17, 11:52)
Faini VVaiva, panasius turiu Boutique9, tokios pat spalvos, labai graziai pavasari - vasara ziurisi, man patinka tokie paprastuciai kasdienai  ax.gif
as apie tuos sviesius cia,
rudi irgi faini, bet man atrodo neseniai labai panasius pirkai ar ne  g.gif
aisku cia ne motyvas nepirkt, grazus jie  4u.gif

QUOTE(*Mulate* @ 2013 02 17, 12:02)
Vvaiva,tuos pirmus irgi krepsyje laikau ir svarstau del ju,tik as dar kita spalva nusiziurejus, man odyte patinka,bet galvoju ar nebus platus aulas...
antri faini irgi,as turiu panasius,kasdienai gerai rolleyes.gif

As ir prie pirmu linkstu g.gif Tokios spalvos turiu vasarinius, bet aukstesniu kulnu. Tokie paprasti visai faini, odyte miela atrodo wub.gif
Taip, kazkokius panasius i antrus uzsisakius g.gif O gal i turiu siaip panasiu ax.gif biggrin.gif
*Mulate*, as irgi del aulo dvejoju g.gif Placiu nenoriu, o realiu foto arba kitose pardese tokiu batu nerandu g.gif
Atsakyti