Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 249

MM, gal YOOX turit nenupirktu uzsakymu? Noriu jungtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2013 02 18, 10:33)
MM, gal YOOX turit nenupirktu uzsakymu? Noriu jungtis  biggrin.gif

taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 02 18, 10:44)

Atsiusiu ne uz ilgo, batukus tik reikia issirinkt vienus is pilno krepsio doh.gif biggrin.gif

Junkites, mergaites, prie Yoox, kainytes po truputi krenta, bet ir dydziu mazeja drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki, ar pirksite GAP su nuolaidele? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2013 02 18, 10:48)
Atsiusiu ne uz ilgo, batukus tik reikia issirinkt vienus is pilno krepsio  doh.gif  biggrin.gif

Junkites, mergaites, prie Yoox, kainytes po truputi krenta, bet ir dydziu mazeja  drinks_cheers.gif

Ka tu ten vis randi? biggrin.gif As isikraunu i krepsi ir iskraunu, niekaip neapsisprendziu. Kas man labai patiktu is batuku - dydziu nera arba labai aukstas kulnas. Tavo uzrodyti balti labai faini, bet tada ir odinukes reikia sviesios doh.gif , nu zodziu - pasaka be galo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramaja: 18 vasario 2013 - 10:54
QUOTE(Ramaja @ 2013 02 18, 10:52)
Ka tu ten vis randi? biggrin.gif As isikraunu i krepsi ir iskraunu, niekaip neapsisprendziu. Kas man labai patiktu is batuku - dydziu nera arba labai aukstas kulnas.

As suknyte tokia su oda radau faina, o batus jau ziuriu tik neaukstais kulnais biggrin.gif Vis dar svarstau del siu g.gif
Nr. 1

Ir sitie tokie stiliovi visai traukia g.gif
Nr. 2

Dar tokie gal idomus g.gif Bet parauktas priekis nelabai man
Nr. 3
Atsakyti
O su 8.5 eur peda kokius ziuret US8, ar US 9 ? nes pusiniu praktsikai nera yooxe
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2013 02 18, 10:48)
Sveiki, ar pirksite GAP su nuolaidele? 4u.gif

nupirktume 4u.gif
Atsakyti
prisijungiau prie yooxo, kainyte sugunde drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pagelbekit! 4u.gif Jeigu MB lt nešioja 33 džinsu dydį kokio reiketu CK,ar jie nepadidinti,nepamazinti?
Atsakyti
QUOTE(Ramaja @ 2013 02 18, 11:52)
Ka tu ten vis randi? biggrin.gif As isikraunu i krepsi ir iskraunu, niekaip neapsisprendziu. Kas man labai patiktu is batuku - dydziu nera arba labai aukstas kulnas. Tavo uzrodyti balti labai faini, bet tada ir odinukes reikia sviesios  doh.gif , nu zodziu - pasaka be galo.

Tai as antra diena kankinuosi doh.gif lotuliukas.gif Jau nervas ima,buciau jau pasiemus vienus batukus,jei ne prierasas prie ju,kad mazinti,belike vieni ir tik mano dydis doh.gif
Ir kaaa daryt g.gif biggrin.gif
Atsakyti

www.bergdorfgoodman.com
www.bloomingdales.com
www.ralphlauren.com
www.calvinklein.com
www.cku.com
www.vincecamuto.com
shop.guess.com
www.jcrew.com-40%
www.saksfifthavenue.com-10%
shop.nordstrom.com