Įkraunama...
Įkraunama...

Ožiaragiai

QUOTE(besišypsanti @ 2013 08 03, 21:26)
Na taip, jauciasi kad rupi tam zmogui, tik kai jau savaite laiko beveik nesneka man stoga rauna. Ir ka daryti tokioj situacijoj? paciau lyst taikytis ar laukti kol jam praeis?

Oho, maniškis taip nemoka ar nedaro. Mes viską išsiaiškinam, o jei jau kuris nešneka, tai aš kažkiek laiko greičiau, o ne jis. Tai tik įrodo, kad ne ženkle šiuo atveju atsakymo reikia ieškoti, o pačiame žmoguje mirksiukas.gif

Bet jei kyla daug klausimų ir manote, kad visgi ženklo analizė gali padėti, tai bent pasiskaitykite dekanus, kuriam priklauso, tada tikrai būna kiek aiškiau ir įmanoma pataikyti. Bent jau apie maniškį - pataikyta, apie kitą žinomą man neblogai Ožiaragį irgi:
Pirmasis dekanas (gruodžio 23-31 d.). Pagrindinis devizas – tikslumas.
Jis stengiasi atitikti standartus. Atvirumas ir teisingumas priverčia ir kitus pasitempti. Tikslumo reikalauja iš visų. Iš prigimties jis greičiausia ekspansyvus žmogus. Jam labai patinka, kai kiti reiškia jam meilę ir pasitikėjimą.

Antrasis dekanas (sausio 1-10 d.) Pagrindinis devizas – teisingumas.
Nuolat užsiėmęs pačių geriausių dalykų gyvenime paieškomis. Laisvas minutes, kurias kiti tuščiai praleidžia, jis protingai išnaudoja. Mėgsta keliauti, patirti romantiką, sužinoti naujų dalykų. Jis geras namiškis, tačiau kartais nori pabūti vienas, nes pajunta, kad svajonės ir lūkesčiai neįvykdomi. Iš tikrųjų turi būti dėkingas gyvenimui, privalo apgalvoti, ką pasiekė dabar, o ne svajoti, ko dar trūksta.

Trečiasis dekanas (sausio 11-20 d.). Pagrindinis devizas – atjauta.
Dvasinis prašviesėjimas skatina šio periodo Ožiaragį dalytis su kitais tuo, kas padėtų padaryti gyvenimą laimingesnį. Pripažinimas, kad tikrasis džiaugsmas, ramybė ir harmonija kyla iš paties žmogaus, tampa svarbiausiu jo gyvenimo atradimu. Jis tada nori viskuo pasidalyti su visu pasauliu, nes jo siela pilna atjautos, tačiau tai tik jo fantazijos blyksniai. Gyvenimas jam parodo, kad visur yra supamas materialaus pasaulio reikalavimų. Iki visiškos laimės dar trūksta meilės ir harmonijos.
Atsakyti
Esu pavydi tik tada-jeigu tam yra pagrindas (mano vyras protingas,neduoda pagrindo biggrin.gif )del nekalbadieniu-kai supykstu galiu nekalbeti,bet neilgai,mano vyras sito neleidzia lotuliukas.gif o su kitais galiu ir kelis menesius nors ir visa gyvenima nebendrauti,jeigu mane iskaudina (dar aisku ziurint kaip).Nepamirstu nuoskaudu schmoll.gif galiu susitaikyti su zmogum-bet visa gyvenima prisimenu net menkiausia nuoskauda doh.gif
Is sono tikrai atrodau labai uzdara,kai kurie mano,kad pasikelusi (kol nesusipazista)
Esu per daug atvira (cia mano didziulis minusas verysad.gif ) stengiosi laikyti atstuma ir neprisileisti per arti zmoniu (tam turiu priezasciu) mano geriausia drauge-oziarage,gaila isvyko is LT,tai bendraujam retai,daugiau draugiu,draugu neturiu schmoll.gif turiu daug pazystamu ir tiek.
Dar baisiai nemegstu,kai zmones veluoja doh.gif pati jeigu veluoju-tai reiskia atsitiko kazkas labai rimto,as geriau anksciau atvyksiu negu veluosiu.
Na ir dar vienas nezinau pliusas ar minusas-jeigu kazkas sove i galva-as BUTINAI tai padarysiu,rasiu buda kaip tai igyvendini cool.gif
Atsakyti
[quote=Vicious Vici,2013 08 04, 00:44]
Tai tik įrodo, kad ne ženkle šiuo atveju atsakymo reikia ieškoti, o pačiame žmoguje mirksiukas.gif
Jus teisi, issiaiskinom. jis bando taikytis su ex, todel lieku ant ledo. Na bet gerbiu toki zmogu uz atviruma ...


Atsakyti
klausykit, tai kaip cia su tais oziaragiais? ..as liute, man viskas kunkuliuoja, noris kad kazkaip viskas judetu, noris kad jis butu Mano ax.gif ax.gif ..bet jis gi gyvate niekur neskuba!.. kaip pries du menesius, kuomet pradejom romantiskus santykius (nes pazistami is anksciau), taip ir dabar jau po dvieju men - viskas tas pats: reguliarios zinutes, pasimatymai kelis kartus per sav ir tiek. intymumo minimaliai - bucinukai issiskiriant,,net miegant kartu labankat, ir uzsimerkia g.gif g.gif g.gif
tai kas cia per reikalai?... gal kas gali atsakyt? ir kiek cia taip truks? ir ka man daryt???.. ji spaust paseksuot ar apsimest nekalta mergele? bigsmile.gif ar pasikalbet, nors net nezinociau kaip cia pradet,nes juokinga biski viskas - nei jis, nei as ne jaunikliai ir abu su patirties bagazais..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mei: 18 rugpjūčio 2013 - 09:09
mei, nors ne Jautis, bet griebk už ragų vistiek biggrin.gif sakyk, ką tu kokia Mergelė, kad čia celka lauži? lotuliukas.gif Liepk pasispardyti biškį kanopom cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 08 19, 11:26)
mei, nors ne Jautis, bet griebk už ragų vistiek biggrin.gif sakyk, ką tu kokia Mergelė, kad čia celka lauži? lotuliukas.gif Liepk pasispardyti biškį kanopom cool.gif



nu tai zinok pavyko! thumbup.gif kaip sakant trofejus jau ant sienos
Atsakyti
Nu matai, sakiau, jie tik primeta tokius šventus angel.gif Daugumai gi aktyvios vistiek patinka
Atsakyti
Na oziaragiai tai labi sunkus zmones. kiek pazinojau tai susikalbet baisiai sunku smile.gif
Atsakyti
Čia tik apie vyriškus horoskopus kalba eina?
P.s. kaip ožiaragė esu užsispyrusi , kategoriška ir nekeičianti nuomonės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 12 rugsėjo 2013 - 23:17
Vyras mano liutas. Retsykiais pajuokauja, kad su oziaragiais gyventi tikras isbandymas. Bet sako, kad su kuo jau eitu i zvalgyba, tai su oziaragiais.
Vyresnelis sunus taip pat oziaragis, kartais jame atpazistu save. Mano tetis taip pat oziaragis.
Zinoma, yra savybiu kurios budingos tik tam tikram zenklui, bet ne visu 100%, nes dar turi itakos ir koks metu horoskopas.


Mano oziaragiskos savybes.

Privatumas ir asmenine erdve- man pagrindu pagrindas.
Namai asocijuojasi su poilsiu, ramybe,laisve. Seima - mano tvirtove, ramybes uostas.
Pykstu kartais ant saves del to, kad nemoku ilgai pykti. nes kartais taip to noreciau, na bet nemoku nors nusisauk, bet tuo ir pasidziaugiu, vadinas as nakti miegu ramiai. Nekalbadieniu nebuna, nes man taip neiseina, as nemoku sitaip.
Pasitikiu tik faktais ir argumentais. Jausmais mazai kada vadovaujuos. Nemegstu liaupsinimu, nemgstu buti demesio centre, esu siek tiek savikritiska, daugiau esu linkusi viska isgyventi savyje. Nemegstu chaoso ir netvarkos, man viskas turi buti savo vietoje.
O taip pat nemegstu tusciazodziavimo, smulkmeniskumo, ikyrumo (man tai - pacios trys blogiausios zmogaus ydos, ypac paskutinioji). Man patinka trumpai ir aiskiai. Todel ir pati nemegstu daugzodziauti. Ambicijos ir isdidumas- su saiku. Draugai- tik patikrinti laiko. Man svarbu patikimumas. Laikausi duoto zodzio, man tai sventas reikalas.

Kritiniais atvejais nesivadovauju emociju pliupsniais, nesu karstakose, nesiblaskau, nemegstu krastutinumu.
Patinka harmonija, nuoseklumas, racionalumas, stabilumas, punktualumas, kryptingas tikslo siekis.
Esu nekonfliktiska. Nemegstu veltis i bereikalingus tuscius gincus, netesiu ir negilinu konflikto. Jei yra tokia situacija, tuomet bandau 'nugesiti', nukreipti 'gara' kita linkme.
Sugebu valdytis ir nesivelti i provokacijas. Esu be galo kantri, t.y. is kantrybes 'iseinu' laabai retai, galiu zanda atsukti ir viena ir antra karta, bet jau trecia karta- nesitikek, tada bunu negailestinga. Isteruju nekeliu, bet galiu taip tvirtai ir aiskiai viska nurezti, kad maza nepasirodys. Bet niekad del to nekerstausiu ir prie to negrisiu. Jei 'atskaitau morala'- tai tik tada ir uz tai kas pelnyta ta akimirka, o toliau- niekad atgal nesugriztu (man tai savigarbos rodiklis).
Jei pasitaiko, kad kas smogia zemiau juostos- palieka apmaudu labai, nepykstu, bendrauju, jokios antipatijos, bet tiesiog 'atrofuojasi' viskas to zmogaus linkme, viduje kazkas uzsisklendzia ir viskas, paaiskint negaliu. Jei aplinkybes susitikti nesuvestu tai poreikio susitikit- jokio ir niekada. Artyn zmones prisileidziu ne is karto ir ne visada. Nesu atlapasirde.

Kokia zmoniu savybe labiausiai vertinu? Taktiskuma (jei zmogus taktiskas, niekad neleis sau buti nepagarbiu, cinisku, arogantisku ir kito zmogaus atzvilgiu), Oruma ir Savigarba.
Labiausiai patinka atviri zmones, kurie net kritika sugeba paprastai ir mandagiai issakyti (o ne snypscia pakampiais).
Man, grazu yra tai, kas tvarkinga, gerai organizuota, neperkrauta ir patikrinta laiko.
Patinka pabuti vienai. Sprendimus priemu pasverus visus imanomus uz ir pries. Pirma pagalvoju o tada sakau/darau, o ne atvirksciai.

Patinka, stebeti, analizuoti, turiu labai tvirta savo nuomone, bet tai jokiu budu nereiksia, kad esu nelanksti kito zmogaus atzvilgiu. Niekada nesakau niekada. Galiu kartais buti ir labai uzsispyrusi, ypac kai pajauciu man bandant daryti spaudima. Manim taip lengvai nepavadovausi, nesiduodu. Gaunasi savaiminis pasipriesinimas.

Tikiu, kad geriausias sprendimas – toks, kuri veliau galima lengvai pakeisti.
Einant gyvenimo keliu vadovaujuosi labai paprastais dviem posakiais ''Nesielk su kitu taip, kaip nenoretum, kad su tavimi elgtusi'', ir ''Kas benutiktu, niekada neprarask saves'' (mano galva, tai pats baisiausias dalykas kuris gali nutikti zmogui) Viskas. Labai paprasta ir aisku.


P.s. Mano Antrasis dekanas (sausio 1-10 d.). Pataikyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 22 rugsėjo 2013 - 17:07
Mano abu gyvenimo vyrai ožiaragaiai. mažylis dar per mažas kad šnekėčiau apie jo savybes, bet pasisakysiu apie savo partnerį.
Užsispyręs ir reiklus sau. Daug siekia, daug daro, daug dirba.
Mėgsta kai jį giria. oj kaip mėgsta! Atrodo net ima urkt kaip katinas besiklausydamas.
Jam negalima priekaištauti! Jokiu būdu. nes priekaištai kaip vanduo nuo žasies nubėga- jis atrodo negirdi. bet nuotaika lieka sugadinta. reikia gudriai aplink apieti, kad susitarti.
Kompanijoje- garsus ir linskmas.
Atvirumo akimirkomis- minkštas ir pažeidžiamas.

Bloga savybė- lėtumas. Man, kaip avinui, neretai norisi jam į užpakalį įspirti.
Pati blogiausia savybė- mėgsta neužbaigti pradėtų darbų. Dėl to dalis išeikvojamos energijos nueina perniek.
Bet. Auklėjamas leidžiasi. Ir nuomonę keičia smile.gif Tik ne tiesiogiai. Reik mokėt prie jo prieit smile.gif
Atsakyti
..sakyciau abu virsutiniai postai labai informatyvus! 4u.gif bet jei kalbant apie vyrus oziaragius (ir gal ne tik bigsmile.gif ), tai man labai idomu, kokie jie santykiuose? kokie jie kai lieka tik dviese su mylima moterim? irgi uzdari ir kategoriski ir racionalus, disciplinuoti ir t.t.t.t. kiek cia buvo issakyta ju savybiu?..
kaip jie myli savo moteri? ..kaip jau suprantu, ant zodziu lygtais gan skupoki..? rolleyes.gif o kaip tada kitaip pasireiskia?... blush2.gif

Atsakyti