Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroninės knygos - 2

QUOTE(Shusha @ 2014 09 08, 15:14)
Sveikos, skaitytojos  4u.gif  Gal yra tarp jūsų Kobo Glo naudotojų? Ar sekasi naudotis?


Naudojuosi jau beveik 2 metai, pirkau kai tik psirode prekyboje. Viskas veikia kaip ir pirma diena. Esu patenkinta ir Kobo mano akyse nepasisiuklsino. Manau, kad papuole bloga gamybos serija.
Atsakyti
Elektronika sukurta tam, kad gestu biggrin.gif

Buna tokiu brokuotu PC, TV, tlfn ar kt, kuriuos taiso amziais, bet tebelieka tikri bedu maisai...

P.S. issirinkome Pocketbook touch lux 626. Tiek techniskai, tiek emociskai tikrai LUX wub.gif
Atsakyti
Ačiū visoms, pasidalinusioms savo mintimis ir patirtimis 4u.gif
Vis tik įkalbėjo mane pirkti Kindle Paperwhite blush2.gif Naudojuosi jau savaitę, bet galiu pasakyti, kad pirma( sena vadinti negaliu, neilgai naudojausi biggrin.gif ) meilė nerūdija doh.gif . Lyg ir apšvietimas senojoj mielesnis buvo, ir išjungimo mygtukas ten patogesnis ir t.t. Vienintelis esminis pranašumas- greitis. Kindle tikrai greičiau "mąsto". Jei ne tai, turbūt gailėčiausi išdavusi Kobo.

Beje, gal kam reikia Kobo Glo dėklo? Truputėlį poster_offtopic.gif , bet man liko nuostabus dėklas, gaila būtų jei nusivoliotų niekam nereikalingas:
http://www.supermama...?...&p=67711455
Atsakyti
Taigi ir mane aplanke mintis isigyti el knygu skaitykle nes paskaicius plansetei kazkaip jausmas nelabai koks buvo. smile.gif Noriu geros ir pigiai. Radau skelbima skelbiu.lt, kad parduoda dvi skaitykles su suduzusiu ekranu Kindle5 ir Kobo uz juokinga suma. Gal kuri zino kiek kainuoja e ink ekrano keitimas? Ir ar verta pirkt, kad ir uz juokinga kaina?
Atsakyti
Na Sugedusiu skaitykliu nusprendziau nepirkti, nes neapsimoka. smile.gif Noriu paklausti kokios nuomones apie Prestigio skaitykles. Turiu plansete Tai geras dalykas puikiai veikia. Gal kuri sios firmos skaitykle turit ir naudojat pasidalinkit patirtimi. Radau pora variantu is aprasymo atrodo viliojanciai. smile.gif

http://www.fortakas....1024frontl.html

http://www.fortakas....ht4gblinux.html
Atsakyti
Sveiki,

pribrendo reikalas įsigyti skaityklę. Jei gerai suprantu, jos būna liečiamu ekranu arba neliečiamu. Neliečiamu ekranu puslapiai vartomi spaudžiant mygtuką, ar ne? O liečiamu - braukiant pirštu? Ar būna skaitykilių su liečiamu ekranu, bet kad puslapius eitų vartyti mygtuku? Ar tos neliečiamu ekranu jau labai atgyvenusios? Iš anksto dėkoju visiems profams ir profėms už atsakymus!
Atsakyti
Mano pocketbookas yra lieciamu ekranu ir su knopkemis. Psl vartyti man patogiau mygtuku, tai ta dviguba funkcija man patinka.
Atsakyti
Kadangi skaityklę įsigijau visai neseniai, galiu pasidalinti savo įspūdžiais ir asmeniniais kriterijais. Pirmą kartą paėmus į rankas kolegės skaityklę, kuri valdoma tik mygtukais, labai pasigedau liečiamo ekrano, vis braukiau per ekraną norėdama kažką peržiūrėti. Šiais laikais, kai kone kiekvieno kišenėje išmanusis telefonas, man pasirodė labai atgyvena naudotis tokiu daiktu nejautriu ekranu. Bet... neužilgo pati įsigijau tokią. Žinoma, reikia pastebėti, pagrindinis pasirinkimo argumentas buvo kaina, nes pirkdama dar nebuvau tikra tokio daikto reikalingumu mano gyvenime, o šioji kainavo kone dvigubai pigiau už naujesnį modelį liečiamu ekranu. Tačiau dabar galiu drąsiai pasakyti, kad man visai netrūksta liečiamo ekrano. Skaitau pagrinde važinėdamasi viešuoju transportu, tad labai patogu, kad puslapius galiu vartyti su pirštine. Man asmeniškai svarbesnis kriterijus pasirodė apšviečiamas ekranas, tai dėl to labiausiai ir dvejojau svyruodama tarp žemos kainos ir modernumo. Ir turiu pastebėti, kad to tai tikrai karts nuo karto pritrūksta, bet tada prisimenu, kokią kainą mokėjau, ir tai vis dar atrodo neblogas pasirinkimas.
Pilnam vaizdui susidaryti pasakysiu, kad naudojuosi Kindle skaitykle ir tik jos modelius lyginau. Pocketbookai, suprantu, turi ir tokią, ir tokią galimybę, tai gal ir patogu, jei tai yra esminis atrankos kriterijus.
Atsakyti
As ziurejau se ekrano apsvietimu, o del mygtuku patogumo sau issiaiskinau jau eigoje, kad man asmeniskai patogiau vartyti psl mygtuku, o po meniu ir katalogus vaikscioti jau baksnojant ekrana.
Atsakyti
Tai jei Pocketbook skaityklėj yra žodynas, tai palieti pirštu žodį ir parodo vertimą, ar ne? O jei ekranas neliečiamas, tai kaip tada naudotis žodynu? Ar tokiu atveju žodyno nebūna?
Ir kaip dėl akių įtampos skaitant? Ar yra skirtumas, kai naudojate skaityklę liečiamu ir neliečiamu ekranu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisistratė: 15 lapkričio 2014 - 14:56
PB taip palieti zodi ir rodo vertima. Kitu nesu ciupinejus.
Atsakyti
O ar naudinga fotografavimo funkcija, ar neverta permokėti?
Atsakyti