Įkraunama...
Įkraunama...

1983-iųjų metų merginų namai

laba smile.gif as siandien jau pradejau ale generaline tvarka,saldytuva issivaliau ir spinteles virtuvej, dabar reik muza uzdaryt ir nepaleist,kad ir kitkam jegu bei noro butu laugh.gif

as jei kartociau vestuves tai daryciau jas daug mazesnes, tuo metu irgi buvo kas ka pasakys, ir labiau del to kas ka pasakys pergyveno tevai...kas is to,kad buvo zmoniu kuriuos maciau pirma ir paskutini kart gyvenime doh.gif nu dar aisku gal pamatysiu,bet va per 7 metus nemaciau lotuliukas.gif o be to as manau jei jau daug metu kartu ir gyvenat kartu tai ner cia didelis kazkoks siurprizas tas susirasymas, juk keisis tik pavarde :)na gal ne tik..bet aplinkiniems tai isvis niekas nesikeis laugh.gif

jooo..tarakoniukas visai mus apleido..idomu kaip augint sekas mergyte savo smile.gif su gimtadieniu jei netycia uzsuksi cia 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Zitukas, o tu koki kugeli iskepk ir pasikviesk jo ir savo tevus bei brolius su sesem ir viskas, typo siaip ir praneshit dziuge zine ir mini balius gausis ir gausis, kad visi buvo kviesti, kas norejo atvyko , kas ne tas ne biggrin.gif
Nes manau vistiek be baliaus neprasisuksi, tada visi tarsis kada atlekt Jus sveikint ir vistiek turesi ruostis ir manau tada brangiau gausis nei kugeliu uzkimsht visus smile.gif
Atsakyti
Laba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Darateja- @ 2013 03 20, 13:31)

Labas biggrin.gif

kažkokios visos pastaruoju metu pasyvios unsure.gif kur jūsų energija, kur trykštantis jaunatviškas maksimalizmas!? cool.gif lotuliukas.gif
Senstam moterėlės, senstam... unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif pranesu,kad as sveika gyva,tik interneto neturim doh.gif nu bet gal uz poros savaiciu jau turesim smile.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif ka veikiam? smile.gif man tai kojas po vakarykscio sporto skauda, reiktu kelt sikna nuo kompo ir eit tvarkytis..bet,kad atsikelt yra sunkiausia dalis biggrin.gif

su tuo sventimu tai problemos vienos..pvz pas mus kai mazas butas tai ir ta kugeli iskepus neprisikviesi..as jau net vaiko gimtadieni dariau del to vaiku kambary,kad jie turetu kur lakstyt ir butu vietos,nes visi net netilptumem susest prie stalo.

bizzz nu kada jau tavo tie pasikeitimai? jau jauciu labiau uz tave laukiu laugh.gif p.s. fb turbut supratai,kad ten as i draugus prasiaus wink.gif ir dabar jau esu juose smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ka pavasario vis dar ner blush2.gif
Mano maza susirgo, vakar darze apsiveme tai va ir vemem visa vakara, dabar lyg nieko jau ziuresim ar nereiks po ligonines trankytis
Darateja kaip tavo panai darze sekas? Ka tu veiki kiauras dienas?
Atsakyti
Laba smile.gif
KAM,tai kad tos visos dienos pas mane tiek tera... unsure.gif pas tave abi merginos darze buna,o pas mane Nojus is mokyklos anksti pareina.Tai viska ka reikia pasidarau iki kol Nojus grizta,po to pietus,kava ir ziurek jau is darzo reik chebra pasiimti.
O panai darze viskas normaliai.Tik sia savaite verk pradeda rubinej doh.gif Vistele biggrin.gif
Ale kad koks virusas nebutu jums.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-Darateja- @ 2013 03 21, 13:50)
Laba smile.gif
KAM,tai kad tos visos dienos pas mane tiek tera... unsure.gif pas tave abi merginos darze buna,o pas mane Nojus is mokyklos anksti pareina.Tai viska ka reikia pasidarau iki kol Nojus grizta,po to pietus,kava ir ziurek jau is darzo reik chebra pasiimti.
O panai darze viskas normaliai.Tik sia savaite verk pradeda rubinej doh.gif Vistele biggrin.gif
Ale kad koks virusas nebutu jums.... unsure.gif

Na jo ima suprast, kad papuole i rezima, stot, gult, eit, zaist biggrin.gif Gaila tu krupiu kai ima asaras braukt
Na ziuresim kas cia pas mus, pokolkas nevemiam, verdu jos megstama sriubyte ir ziuresim kaip cia bus smile.gif
Atsakyti
Ku ku bobeles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*AJR* @ 2013 03 21, 11:04)

bizzz nu kada jau tavo tie pasikeitimai? jau jauciu labiau uz tave laukiu laugh.gif p.s. fb turbut supratai,kad ten as i draugus prasiaus wink.gif ir dabar jau esu juose smile.gif

Supratau, kad ten tu mirksiukas.gif
Tiesą pasakius nežinau, kada tie pasikeitimai bus unsure.gif (pas mane viskas priklauso nuo mano kirpėjos, kada ji teiksis priimti) nu iki švenčių turėčiau pavirsti į žmogų cool.gif

ku ku ku BOBELĖS lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba smile.gif
Mes gyvenam gerai.Snd Noju i biblioteka uzrasiau cia salia namu,tai per atostogas tures ka veikti biggrin.gif Ale atostogos iki balandzio 9d. doh.gif Nu kazin ar pirmokams reikia tiek tu atostogu biggrin.gif
Vakar susirinkimas mokykloj buvo.Aptare pusmecio rezultatus(aisku ne ta proga buvo daromas susirinkimas laugh.gif money money laugh.gif ). Tai dabar pasigirsiu,koki saunu vaika turiu wub.gif Nojus vienintelis klaseje pirmunas wub.gif Smagu,kai tavo vaika giria wub.gif laugh.gif
Atsakyti