Įkraunama...
Įkraunama...

1983-iųjų metų merginų namai

QUOTE(Kam @ 2013 04 14, 23:15)
pas mus ner tokiu

Pas mus jos nuo tarybinių laikų dar išlikę biggrin.gif
Labas 4u.gif
Atsakyti
Hi, kaip orelis? Na man jau ima patikt, tykekimes, kad taip ir tesis smile.gif
Atsakyti
Laba.
Aha snd diena thumbup.gif nu kiek girdejau snd,tai visa savaite vis siltyn,tik ant savaitgalio lietus.
ryt pas Noju mokykloj pirmokams abeceles svente. pirmokai jau moka visa abecele,tai didele svente bus laugh.gif tai as vis vis neapsisprendziu,sijona ar kelnes mautis laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Darateja- @ 2013 04 15, 22:20)
Laba.
Aha snd diena  thumbup.gif nu kiek girdejau snd,tai visa savaite vis siltyn,tik ant savaitgalio lietus.
ryt pas Noju mokykloj pirmokams abeceles svente. pirmokai jau moka visa abecele,tai didele svente bus laugh.gif  tai as vis vis neapsisprendziu,sijona ar kelnes mautis laugh.gif

aisq sijona smile.gif gi pavasaris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2013 04 16, 15:22)
aisq sijona smile.gif gi pavasaris smile.gif

visgi kelnes uzsimoviau smile.gif kazkaip pagalvojau,nereikia labai jau puostis,nes pastebejau nu visai kitos mamos is mokyklos ateina ne biski nepasipuosusios unsure.gif man tai kazkaip su dzinsais i kokia svente eiti,tai berysio... schmoll.gif
svente praejo super smile.gif
oras super,tai kazkaip nuotaika tokia faina thumbup.gif
galvoju jau ryt atidaryt saltibarsciu sezona laugh.gif nuejom su noju snd i kavine pavalgyt,tai vaiks saltibarsciu uzsimane,ale taip seile tyso laugh.gif bet man skaniausi tik mano gaminti,kiek kur esu valgiusi,tokiu geru,kaip as padarau neteko ragaut laugh.gif
labs visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Darateja- @ 2013 04 16, 22:00)
visgi kelnes uzsimoviau smile.gif kazkaip pagalvojau,nereikia labai jau puostis,nes pastebejau nu visai kitos mamos is mokyklos ateina ne biski nepasipuosusios unsure.gif  man tai kazkaip su dzinsais i kokia svente eiti,tai berysio... schmoll.gif
svente praejo super smile.gif
oras super,tai kazkaip nuotaika tokia faina thumbup.gif
galvoju jau ryt atidaryt saltibarsciu sezona laugh.gif nuejom su noju snd i kavine pavalgyt,tai vaiks saltibarsciu uzsimane,ale taip seile tyso  laugh.gif bet man skaniausi tik mano gaminti,kiek kur esu valgiusi,tokiu geru,kaip as padarau neteko ragaut  laugh.gif
labs visoms mirksiukas.gif

NU gerai, jei atrodai pasitempus, man faina i tokias motereles paziuret smile.gif
O saltibarsciu sezona mes jau senai atidarem, uzvakar jau antra partija valgem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2013 04 17, 09:00)
NU gerai, jei atrodai pasitempus, man faina i tokias motereles paziuret smile.gif

as tau duosiu motereles!!!!! laugh.gif pomidorai2.gif tongue.gif
apniukes snd dangus....
pas mane mazieji nevalgo saltibarsciu,bent pernai nevalge. kadangi Luknes megstamiausia spalva ruzava,tai galvoju prades valgyt ir ruzava sriuba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Darateja- @ 2013 04 17, 13:02)
as tau duosiu motereles!!!!! laugh.gif  pomidorai2.gif  tongue.gif
apniukes snd dangus....
pas mane mazieji nevalgo saltibarsciu,bent pernai nevalge. kadangi Luknes megstamiausia spalva ruzava,tai galvoju prades valgyt ir ruzava sriuba biggrin.gif

O burokeliu sriuba valgo???
O mano kazkaip atvirksciai abiem labai patinka saltibarsciai, mazei ir burokeliu sriuba labai patinka.
taip dangus siandien nelabai, bet lauke silta gan smile.gif Vakar begau ieskot panom pavasariniu kelniu, nes taip staiga kai eme ir atsilo tai nebezinojau ka cia ir bevilkt, senieji isaugti smile.gif Bet vienai dienai taip bomzelius paleidau truputi su pertrumpom kelnem biggrin.gif na , bet manau geriau taip nei su zieminem smile.gif
Atsakyti
laba diena smile.gif

pagaliau pavasario sulaukem,jauciu kai soksim dabar tiesiai i vasara..as irgi nebezinau kaip tuos vaikus berenkt,nes perkaitint irgi blogis..

kas cia per isleistuves taip anksti? ar man atrodo,kad anksti..jau viska uzmirsus..kiek cia beliko ir darzelyje grpes jungs..ir T jau nebelopsinukas bus sad.gif kai laikas eina..

prajuokinot su tom moterelem hihihi.gif
Atsakyti
as vaikus rengiu,kaip pati rengiuos.ta prasme sluosniai,storis ir pan. nu asiku as be perdkelniu,o mazieji dar su jom smile.gif
del burokeliu sriubos,tai pas mus ji numeris viena.tai gal vaikai kefyro nemegsta... smile.gif
ale persigalvojau nedariau salteku,isikepiau bulviu,pasidariau namini pomidoru padaza.skanu buvo! rolleyes.gif
Atsakyti
ARJ Isleistuves tai geguzes 31, bet jei ypac nori kokia vieta rast kur atsvest tai jau dabar man rodos laikas, nors neaisq ar bus norinciu, ryt vel susirinkimas, galutinai sutarsim ar bus balius ar tik darzeli ir fsio smile.gif Nors su viena is mamu kalbejau sake, jei visi nesijungs tai bent keliatas mamyciu ir vaikuciu iki kokio baro nubegsim ar kazka panasaus smile.gif
As ir vaikus rengiu pagal save, bet tas, kad ryte salta, vakare silta, o ryte ir darze i lauka eina, tai as mazei esu nunesus dvi sriukes smile.gif viena storesne ir kita plonesne biggrin.gif , kad pasirinktu aukletojos smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Pagaliau vasara biggrin.gif
Atsakyti