Įkraunama...
Įkraunama...

1983-iųjų metų merginų namai

Sveikos, pas mus ramu Ryt vaikus priduosiu seneliams, laisve smile.gif
Atsakyti
Sveikos,oi ateina pas mumi ziema ziemuze,snieko savaitgali gausim doh.gif
Va privalgem kugelio ant nakties o je lotuliukas.gif
Kaip as noreciau savo vaikus mociutem priduot,bet deja doh.gif
Atsakyti
4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba smile.gif
Pirmadieni sese pradeda lankyt darzeli.Nojaus gimtadienis pirmadienis,bet svesim tik savaitgali smile.gif
KAM,tai romaniskas savaitgalis nusimato ka? wub.gif laugh.gif Ar cia mociutes pareiske nora pabut su anukem? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Darateja- @ 2013 02 22, 12:59)
Laba smile.gif
Pirmadieni sese pradeda lankyt darzeli.Nojaus gimtadienis pirmadienis,bet svesim tik savaitgali smile.gif
KAM,tai romaniskas savaitgalis nusimato ka? wub.gif  laugh.gif Ar cia mociutes pareiske nora pabut su anukem? smile.gif

Cia man ryt ryte reik but mokykloj tai va isvakaro ir atsikratysiu smile.gif Tokia ta ir romantika, bet tikiuosi, kad seneliai uzsimanys pasilikt vaikus iki sekmadienio biggrin.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Kas naujo? bigsmile.gif
Atsakyti
Labuka smile.gif
Snd mano bernuzeliui 8-eri sueina!!!!!!!!!!!!!! Tad laukiu sveikinimu! tongue.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Darateja- @ 2013 02 25, 12:15)
Labuka smile.gif
Snd mano bernuzeliui 8-eri sueina!!!!!!!!!!!!!! Tad laukiu sveikinimu!  tongue.gif  laugh.gif

Su GiMtaDieNiu!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Trixsė @ 2013 02 25, 12:30)
Su GiMtaDieNiu!!!!!!!

AcIuuuuuuuuuuuuuuu! smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Darateja tai kaip tavo pupa ar leidai i darza? kaip sekes?
Bei dideliausi sveikinimai tavo vyrukui. Tegu auga, stiprus, sveikas ir ismintingas smile.gif ir tegul pildos visos jo svajones wink.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif clap_1.gif 000552.gif 000552.gif 000552.gif 000552.gif 000552.gif 000552.gif 000552.gif 000552.gif
Atsakyti
QUOTE(-Darateja- @ 2013 02 25, 13:15)
Labuka smile.gif
Snd mano bernuzeliui 8-eri sueina!!!!!!!!!!!!!! Tad laukiu sveikinimu!  tongue.gif  laugh.gif

Pirmiausiai sveikinu mamą, nes jei ne ji tai tokio nuostabaus vaikio nebūtų. Su judviejų švente!!!! happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
laba

kam tai kaip laisvadienis be vaiku?

darateja sveikinimai didziausi, kruva balionciku astuonmeciui 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir mamkai aisku mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti