Įkraunama...
Įkraunama...

1983-iųjų metų merginų namai

Sveikos,

Mes dar nesipuosiam, bet jau labai laukiam ir ruosiames biggrin.gif
Darzelyje jau sia savaite eglute ax.gif
Buvom susirge, tad tikiuosi iki svenciu nebesirgs vaikai biggrin.gif
Atsakyti
Oho sia savaite smile.gif Nors mums darze kita pirmadieni.Bet gal ir gerai,po to ramiai sventem namie galesim ruostis smile.gif
Laba ryta!
Atsakyti
Mums devynioliktoj eglė ax.gif
Atsakyti
Mums siemet anksti kazkaip suderino, penktadieni jau susitiksim su seniu lotuliukas.gif
Galvojau bus paskata vaikui buti geram, bet kazkaip nelabai reaguoja doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LoveIs @ 2013 12 10, 14:05)
Galvojau bus paskata vaikui buti geram, bet kazkaip nelabai reaguoja  doh.gif  biggrin.gif

Bent mano vaikai visiskai nereaguoja,kai bandau gasdinti,jog nebus dovanu,jei darysit taip ir taip smile.gif
Atsakyti
smile.gif newyear.gif newyear.gif newyear.gif newyear.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2013 12 12, 13:58)
smile.gif  newyear.gif  newyear.gif  newyear.gif  newyear.gif  clap_1.gif

Nelaukiu tu svenciu dar!!! smile.gif
Kazkokia nuotaika nei siokia,nei tokia.
KAM kaip jums sekasi? Kaip pirmokei? smile.gif I kokia mokykla einat?
Atsakyti
QUOTE(-Darateja- @ 2013 12 10, 16:45)
Bent mano vaikai visiskai nereaguoja,kai bandau gasdinti,jog nebus dovanu,jei darysit taip ir taip smile.gif

Jau ir mano nereaguoja biggrin.gif

Bjaurios, niurios dienos verysad.gif O dar taip slapia ir purvina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Darateja- @ 2013 12 12, 16:46)
Nelaukiu tu svenciu dar!!! smile.gif
Kazkokia nuotaika nei siokia,nei tokia.
KAM kaip jums sekasi? Kaip pirmokei? smile.gif I kokia mokykla einat?

O as ziauriai laukoiu svenciu, faina bus su seima bendrai susest smile.gif
Pirmoke tai i tavo vaiko mokykla eina, siaip lyg ir nieko, tik mane nervas ima kokie tempai nenormalus, 3men tesimoko, o nori, kad skaitytu neskiemenuodami doh.gif Matematika kazkaip nieko blogo negaliu sakyt, bet lietuviu kalba tai diktantai ypac kur atsako i klausyma ka ar ko turi suprast, kad nosines dedas. Nu kazkokie vejai. Dar visu raidziu nezino skaityt be skiemenavimo ir nosines tai man kazkokia nesamone
Atsakyti
Sveikos gyvos smile.gif
Jau apie sventes kalbat smile.gif
As dar ne nezinau kaip cia spesiu viska, nes dabar darbas namai vaikai ir viskas kartojas kartojas smile.gif Va ateinacia savaite atidirbu paskutine popietine pamaina( si buvo sunki nes naktines buvo sad.gif ) ir valio atostogos jehuuu biggrin.gif iki sausio 6 dienos, dar ketvirtadieniui pasiimu mamadieni, susitrumpinsiu savaitele. Ir tik tada ruosiuos sventems ...
Atsakyti
Su Naujais wink.gif
Atsakyti
Su naujais su naujais! mirksiukas.gif
Kaip begyvenat?
Atsakyti