Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kiti konstruktoriai

QUOTE(Kačia @ 2013 03 17, 21:53)
Idomu ar tokiu rinkinuku yra kokiame PC 4u.gif
[im

Aš mačiau Norfoje pirmąjį, tai yra visus tris maišiukus iš pirmos serijos. O antrieji ar jau prekyboj g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 17 kovo 2013 - 21:58
Antrieji pasirodys geguže , nekantriai laukiam ežiuko biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Kačia,2013 03 17, 20:53]
Puiki dovana smile.gif
Ziurink kokio rinkinuko reikia, siandien buvau uzsukusi i Ukmerges g. maxima, tai ne kazin kas like 4u.gif
[/quote
su autobusu nulekiau iki bazes link grigiskiu kur vaziuot doh.gif pirma karta po ilgo tarpo grudausi nemokamu autiku- prisirijau dulkiu ir susalau i raga kazkaip nenutaikiau rubu- apsirengiau kaip kad i masina swest tai i mane bobulensijos kaip i pasaulio ciuda ziurejo- akiniai uztamsejo lotuliukas.gif

[quote=pempė12,2013 03 17, 23:35]
Tai dukrytė patenkinta thumbup.gif
Papildyta:
Su Olivija , o ir išvis iš friends, man pats gražiausias "Namelis medyje", o iš naujų rinkinukų šis labai gražus
O Emų baseinėlyjerinkinukų kai kur buvo net su dvigubom nuolaidom
/0001513_lego_friends_3931_emmas_splash_pool_375.jpeg[/img]
[/quote]
dukryte patenkinta bus olivija per velykas
olivijos pirkau 3937
user posted image
ir Ema per brolio gimtadieni (jei mama neperpirks is manes- jai labai brangu pirkti ten kur gyvena tai is manes perperka- tai buna man progu daugiau apsiprekinti smile.gif )

o va emos nieko gero nebuvo schmoll.gif kurias turime nenorejau pirkti tai nupirkau karatiste...
user posted image
Atsakyti
o sunui "nukaliau"
user posted image
tik 6 kaladeles pilna kaina buvo 34.49(nuolaida minusuojasi aisku...
kitas

detaliu 9 kaina 35.99... pilna taigis misliju gal reikejo vietoi tos gaisrines kita paimti su daugiau detaliu... cia velykoms dovana kita siaip... nezinau dar progos... reikejo "zapasa " pasidaryt ir dukrai- bet kai jin megsta dar visokias leles ne tik lego tasi ir nekilo ranka ir siaip atrodo kas cia 4 dezutes nedaug bet kai susumuoji siurpas nukrecia 140 lt grubiai uz 4 dezutes... zisku akcija tai vien uz lego nusiminusuoja man 56litukai... bet kai pamisliju... kiek isleista..... nu siasis metais tikrai jau uztenka zaisliuku (aisku kaledos jau kitais ane??? as cia apie mokso metus kalbu jei ka:)
Papildyta:
antrasis kur 9 kaladeles toks:

user posted image
Atsakyti
as irgi traktoriuka sita paemiau,bus dovanai kam nors.

klausimas -karves, vista yra tik didziajam ukyje 5649?
user posted image

dar norejau sita gauti,bet neradau...nu gal rimi akcija padarys velykine....laukiu rydienos laikrastuko rimi naujo.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~VEGA~: 18 kovo 2013 - 15:39
QUOTE(~VEGA~ @ 2013 03 18, 17:36)

dar norejau sita gauti,bet neradau...nu gal rimi akcija padarys velykine....laukiu rydienos laikrastuko rimi  naujo.

rimi dazniausiai nebuna lego akciju schmoll.gif 100 proc garantuoju tik maximos o rimi nebent unico gausit pigiau- daziausiai jie daro taip zaislams 40 o lego geriausiu atveju 20-25 proc... o tai man jau nebe akcija lotuliukas.gif
as irgi laukiu labai akciju rimi- man reikia ne kojnstruktoriu o kitokiu keliu zaisliuku kuriu salia manes esanciose maksimose nebuvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2013 03 18, 15:00)
dukryte patenkinta bus olivija per velykas
olivijos pirkau 3937
[img
ir Ema per brolio gimtadieni (jei mama neperpirks is manes- jai labai brangu pirkti ten kur gyvena tai is manes perperka- tai buna man progu  daugiau apsiprekinti smile.gif )

o va emos nieko gero nebuvo  schmoll.gif  kurias turime nenorejau pirkti tai nupirkau karatiste...
[img]http

Tai pirmasis jums ypatingai tiks į prieplauką thumbup.gif
O karatistę mes turim, dukra iš naujų rinkinukų labiausiai norėjo, durys labai liuksiškos

QUOTE(~VEGA~ @ 2013 03 18, 15:36)
[img]ht

Višta buvo tokiame rinkinuke, bet jų lyg nebėra pardavime g.gif
user posted image

Dar šitameuser posted image

O karvę tik didžiajame rinkinyje težinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 18 kovo 2013 - 17:03
QUOTE(~VEGA~ @ 2013 03 18, 13:36)
as irgi traktoriuka sita paemiau,bus dovanai kam nors.

user posted image

cia Maximoje ji pirkote? kokia kaina su nuolaida?
pas mus tokiu nera, nebuvo ir nebus jauciu biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Norfose nuo šiandien iki 25 d. žaislams 40 proc. nuolaidos.
pirkom tokį
http://www.assorti.l...u-vaikams-10503

ir tokį
http://www.assorti.l...u-vaikams-10501
Atsakyti
EGZOTIKA-
ne taip supratot-
sita traktoriuka pirkau (a, jis vadinasi keturratis originale, nors man kaip traktor atrodo:)) )--, o ne is didziosios fermos.
http://musuvaikams_l...645-500x500.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~VEGA~: 19 kovo 2013 - 15:51
TAIGIS PABUVOJAUMAKSIMOS BAZEJE (del pedkelniu ir kojiniu- bet paziurejau ir kainas lego )
duplo- akcija tik 2 rinkinukams-
policininkas ir suniukas +2 kaladeles kaina 10.99 (kazkas tiek)
kitas rinkinukas ir is maziuku tingiu ieskot jau- bet lyg mociute buvo...
kiti visi pilna kaina

city- akcija daugeliui tu rinkiniu kurie buvo uz 68.99
gaisrine-sunkvezimis- greitoji dar polizininko rinkinys- ieina policija- auksas smile.gif ir dar masiniukas- visa tai po 39.99
taciau kazkodel tai siuksliaveze 41(o gal 44 va sunkiai pamenu- gal kas dar atkreipe demesi)
labai viliojo mane tas kamuolys-a tseit planeta su zmogiuku ir su laivu- 14.99 bet tik vienos rusies buvo
ir dar toks didziulis masinas- geltonas su didziuliais ratais kainavo 120... (centu nepamenu ) dabar 69 berods...
sunku su manim- zinau labai nuvargau kol su autiku nuvariau kol gryzau... blush2.gif

siaip ir prie konstruktoriu- kartais mane stebima kainu nelogiskumas- ne lego cia=- tokia kartonine pilis susikonstruoja is atskiru daliu su zmoguciais dar ten su kuo... taigi is pradziu8 nerealia kaina uzplese buvo 140 berods- dabar akcija 39- as ir tiek nemokeciau maksimum kiek suplociau uz ja tai 23...uz kartona...

nu tai tiek...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klepesova: 19 kovo 2013 - 15:51
QUOTE(~VEGA~ @ 2013 03 19, 17:49)
smile.gif) nu jo,kaip gis nepraeisi pro zaislu skyriu, kai maximoj atsiduri:)))))))

pilnai pritariu
is tikrotai as chamiskai vakar nusiziurejau unico rinkinuka su labai aplamdyta ir suniokota pakuote mislijau gal nugvelbsiu uz maza kaina- bet vat- vakar dar buvo siandien ryte jau isimta- matyt nebus- o kur isparduodami daiktai nebuvo... unsure.gif
Atsakyti