Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kiti konstruktoriai

ui ne- siu realybeje nemaciau...
merhgaites rimiukuose -40 zaislams...LEGO TAIKOMA>>>> o pasirodo pries 2savaites buvo -60 bet lego netaike... (bet man reikejo lelei -60)
kas ten gero- is zvaigzdiu karu neapsimoka pirkti 52lt (maksimoje be akcijos tos planetos 24 buvo)
toliau pirkau mano pirmasis sodas 10517
asorti jis 37.99 rimi 39.99 bet pritaikius -40 bus 24 litukai- manau neblogai ane?
user posted image
toliau ka maciau- buvo cirkas=- kaip ir asorti kaina 79.99
kubeliai su meskiukais 59 .99(asorti 58.99
traukinukas su skaiciais, siuksleveze ir po 79 kazkur- nu trumpiau kainos jei ir skiriasi tai 1-2litukais...

toliau- gyvuleliai- Rimi friends yra daug ir visi trys... bet KAINA 16.99 mislijaumislijau gaunasi panasiai kqaip norfoje- tai jei norfoje nepirkau nes kaina man didoka pasirode tai cia juolab,,, 4u.gif kitu rinkiniu zinokit neziurejau atkreipiau tik kad musu RIMI (VILNIUS prie Vingio kino teatro) nelabai yra dideliu rinkinuku... viena nama uzmaciau kazkoki- ar tai tik fasadas manautik fasadas nes ten kaina berod s109... tai greiciausiai koks nedidelis- va neatkreipiau demesio (o gal ne lego buvo...) doh.gif nu tai tiek...
Atsakyti
o greituole...
as tai namuose su vaiku sedziu,negalesiu nueiti, bet drauge kalbinu kad nueiu, arba teks vyra po darbo siusti..noriu irgi pirmojo sodo, juo jauciu ir apsiribosim.....nors visai mielai nuzvelgciau savo akim ir kitu rusiu konstruktorius, unico, kazi buna rimi?
Atsakyti
as si karta apsiribojau sodu ir lenta mazoms kaladelems (didelems irgi buvo 3 lentutes ten 2 mazos ir 1 pailgesne didesne- bet 39 litukai... man pasirode ispusta- ypac kai 2 tokias mazesnes turesim is kitu rinkinuku ir dangtis sodo plius toks pats kitas irgi bus ... manau uzteks...
o pirkausi lenta gal ir mazoka gal ir kaina didoka 25.4x25.4cm kazkur .. 32x32 snapuku (kazko niekur nerandu parasyt5a tikslus ilgio ploto.. pilna kaina 29.99 tai su nuolaida gaunasi 17 lituku (va i nepamenu a 29 kainavo a 26 doh.gif nu nors ka- jei kas bus- gal patikslins kaina aaa... cekio nepasiemiau...nu trumpiau vis tiek man reikejo pado- ji radau nors nedideli ir dziaugiuosi- va toks:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurgyte111 @ 2013 03 26, 10:33)
Dar kartelį braunuosi pas jus wink.gif ar tikrai niekas nesate susidarę nuomonės apie mano minėtus šeimos namus. Būčiau labai dėkinga jei pasidalintumėt wink.gif

Na kad mes jau kazkada plepejom su besidominciom, tai isvada gavos tokia, kaip ir jusu - viename tas patinka, kitame kitkas, o kuris geresnis, tai sunku pasakyt. As rinkciaus ko gero pagal tai, kokiu detaliu labiau noretus. Gal kazkokias retai pasitaikiancia sis siu rinkiniu jau turit, tai gal ir padetu apsisprest 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Klepesova @ 2013 03 26, 11:05)
as si karta apsiribojau sodu

O sodo Maximoj per nuolaidas nepirkai? Ten lyg 38Lt buvo pilna kaina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2013 03 26, 12:30)
Na kad mes jau kazkada plepejom su besidominciom, tai isvada gavos tokia, kaip ir jusu - viename tas patinka, kitame kitkas, o kuris geresnis, tai sunku pasakyt. As rinkciaus ko gero pagal tai, kokiu detaliu labiau noretus. Gal kazkokias retai pasitaikiancia sis siu rinkiniu jau turit, tai gal ir padetu apsisprest  4u.gif
Papildyta:

O sodo Maximoj per nuolaidas nepirkai? Ten lyg 38Lt buvo pilna kaina  4u.gif

nea- per maksimos nuolaida sodo neaptikau unsure.gif ir taip tada pirkau:
2 friends rinkinukus
2 duplo masiniukus
1 unico kaimynei
2 gyvulius ne lego PO 30LT doh.gif dar dabar siurpstu- negi vis tik nupirkau... ten tie mazi gyvuneliai LSP
o vaziavau autiku- tai ir taip 2 maisu prireike.kaimynes unico 1 maise- daugiau niekas ir netilpo...
o sodo rinkinio bazeje jau kaip ir nebuvo unsure.gif buvo tik t5as paprastas 48litukai su kastuvu... ir be gyvuliu
Papildyta:
asorti raso nulaida zailams +30 tai jauciu tas 30 i kortele ane? g.gif bet man jau tai nebe nuolaida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2013 03 26, 12:29)

asorti raso nulaida zailams +30 tai jauciu tas 30 i kortele ane? g.gif  bet man jau tai nebe nuolaida smile.gif

I kortele 4u.gif .
Joo, mazokos nuoliados, o ir rinkinuku nelabai yra papildyta - jau seniai kai kurie einamesni ispirkti...
Atsakyti
Aha, brangoki Rimi friends gyvuneliai rolleyes.gif
Gal kas gero is nukainuotu yra (idomu ar sumuotusi nuolaida) 4u.gif
Gal Duplo undineles yra kokioje Rimi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2013 03 26, 09:50)
* 2savaites buvo -60 bet lego netaike... (bet man reikejo lelei -60)

** toliau pirkau mano pirmasis sodas 10517
asorti jis 37.99 rimi 39.99 bet pritaikius -40 bus 24 litukai- manau neblogai ane?

***toliau- gyvuleliai- Rimi friends yra daug ir visi trys... bet KAINA 16.99

* ten -60 buvo tik kai kuriems zaislams, rimi atrinktiems, tai jusu lelems nebuvo wink.gif

** situ maximoje per nuolaidas buvo, daug kas jau nusipirko, tai dabar rimi gal nebepritruks biggrin.gif

*** kad 14,99 tie gyvuneliai g.gif
QUOTE(Klepesova @ 2013 03 26, 10:05)
as si karta apsiribojau sodu ir lenta mazoms kaladelems (didelems irgi buvo 3 lentutes ten 2 mazos ir 1 pailgesne didesne- bet 39 litukai... man pasirode ispusta- ypac kai 2 tokias mazesnes turesim is kitu rinkinuku ir dangtis sodo plius toks pats kitas irgi bus ... manau uzteks...
o pirkausi lenta gal ir mazoka gal ir kaina didoka 25.4x25.4cm kazkur .. 32x32 snapuku (kazko niekur nerandu parasyt5a tikslus ilgio ploto.. pilna kaina 29.99 tai su nuolaida gaunasi 17 lituku

30 lt tas padas, su nuolaida gaunasi 18 lt.
QUOTE(Kačia @ 2013 03 26, 13:57)
Gal kas gero is nukainuotu yra (idomu ar sumuotusi nuolaida) 4u.gif
Gal Duplo undineles yra kokioje Rimi smile.gif

nukainuotu nera, undineles irgi nemaciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo n/a: 26 kovo 2013 - 14:24
QUOTE(n/a @ 2013 03 26, 16:24)
* ten -60 buvo tik kai kuriems zaislams, rimi atrinktiems, tai jusu lelems nebuvo wink.gif

** situ maximoje per nuolaidas buvo, daug kas jau nusipirko, tai dabar rimi gal nebepritruks biggrin.gif

*** kad 14,99 tie gyvuneliai  g.gif

30 lt tas padas, su nuolaida gaunasi 18 lt.

nukainuotu nera, undineles irgi nemaciau

hmmm nu gal pasirode- bet as atsimenu skaiciavau mintyse kad man gavosi su nuolaida tokia pat suma kaip norfoje... gal persiskaiciavau... (rytas vis tik ankstyvus buvo tik vaikus nuvedziau ir paziurejau kas gero smile.gif
nu 18 ir manau neblogai ax.gif

o va del isrinktiesiems nezinojau- man ten kur zaisliukus deliojo pasake kad pries 2 savaites buvo -60 kaip as keikiausii ryte... Daba pasaket tai nuotaika pakilo net smile.gif
Atsakyti
QUOTE(crazychizh @ 2013 03 26, 13:27)
Šiandien nugirdau nuo mamos, kad neva PC "Panarama" vyksta kažkokia lego savaitė) gal kas ką esate girdėję?)

Gal kas žinot atsakymą į šį klausimą? Užduota temoje http://www.supermama...;#entry61697105
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 03 26, 17:02)
Gal kas žinot atsakymą į šį klausimą? Užduota temoje http://www.supermama...;#entry61697105

Jei planai nepasikeis, bandysim su vidurineliu sudalyvauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2013 03 27, 14:16)
Jei planai nepasikeis, bandysim su vidurineliu sudalyvauti  smile.gif

Oho, kaip smagu thumbup.gif . Linkiu sėkmės ir būtų įdomu sužinoti, kaip patiko ir sekėsi ax.gif 4u.gif
Atsakyti