Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kiti konstruktoriai

QUOTE(Pumpuryte @ 2013 05 18, 12:52)
Sveikos mamukes, norėjau paklausti tokio dalyko.
Parduotuvėse pilna kaladėlių rinkinių panašių į LEGO. Gal kuri žinote kokios firmos kaladėlės tinka su LEGO? Turiu omeny tas mažiausias kaladėles, kaip buna rinkiniai gaisrininkų stotis ar policijos nuovada.
Lego kainuoja žvėriškai...gal būtų galima ir pigesnius pritaikyti su LEGO? g.gif Jei kuri žino pasidalinkite patirtimi  4u.gif

Pas mus yra pamaisytu cobi ir mega bloks smulkiuju, bet jie irgi nepigus, o kokybe prastesne. Dar mamytes gal su kokiais kinietiskais maiso, nezinau, gal patars. Kazkas dar enseniai cia rase, del kazkokio kinietisko, ar ne is maximos, kur kokybe labai jau prasta - kad tokio nenusipirktumet.
pabandykit paskaitinet tema, gal ka vertingo rasit 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natele: 18 gegužės 2013 - 16:27
QUOTE(Natele @ 2013 05 18, 16:26)
pabandykit paskaitinet tema, gal ka vertingo rasit  4u.gif .

Dėkoju.
Kaip tik ir galvojau apie maximinius, ten man atrodo skirtingų dviejų firmų buna panašių kaip LEGO.
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2013 05 18, 18:21)
Dėkoju.
Kaip tik ir galvojau apie maximinius, ten man atrodo skirtingų dviejų firmų buna panašių kaip LEGO.

Is maximos esam pirke BEST LOCK berods.Tai labai sunkiai jungiasi tarpusavyje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2013 05 18, 14:26)
. Kazkas dar enseniai cia rase, del kazkokio kinietisko, ar ne is maximos, kur kokybe labai jau prasta - kad tokio nenusipirktumet.

Best lock tikrai nerekomenduoju - prasta kokybe, atsokineja detales schmoll.gif

norfoje yra BanBao, eame gave dovanu, tai nebloga kokybe man atrodo ju, gerai limpa ir kaina kazkada ziurejau nera tokia auksta kaip lego rolleyes.gif
Atsakyti
Ar buna Maximoj Lego karibų piratų serija?
Atsakyti
QUOTE(oliushka @ 2013 05 20, 10:39)
Ar buna Maximoj Lego karibų piratų serija?

Mega bloks tik seniau esu macius, lego ne.
Atsakyti
senukuose parduodami JTDL konstruktoriai, ai jie visai nelimpa net tarpusavyje kaladeles doh.gif

o cia palyginimui zmogeliukai Lego ir JTDL (ju kojytes, rankytes tabaluoja kaip marionetes, prasti labai ) smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2013 05 22, 16:12)
senukuose parduodami JTDL konstruktoriai, ai jie visai nelimpa net tarpusavyje kaladeles  doh.gif

o cia palyginimui

Tikri gražuoliai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2013 05 22, 17:12)
senukuose parduodami JTDL konstruktoriai, ai jie visai nelimpa net tarpusavyje kaladeles  doh.gif

o cia palyginimui zmogeliukai Lego ir JTDL (ju kojytes, rankytes tabaluoja kaip marionetes, prasti labai ) smile.gif

mačiau senukuose, bet man tai dezutes grazios, bet pacios kaladeles,tai nelipo schmoll.gif jau geriau sumokam brangiau,bet kokybe turi
Atsakyti
stai koki keltuva sukonstravo vaikas  thumbup.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 25 gegužės 2013 - 18:05
QUOTE(egzotikaa @ 2013 05 25, 18:04)
stai koki keltuva sukonstravo vaikas  thumbup.gif

[url

Geras bigsmile.gif
Atsakyti
ir visas namas su keltuvu smile.gif jau pastatytas